Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 5 hónapja #21176 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Get200 írta: Egy kicsit lehetnél hangosabb, a játék meg halkabb. :) ha egyszerre beszéltek nem értek semmit, én legalábbis..
Egy másik trükk az olyan szemfülesek ellen mint pl. Te (egyből kiszúrtad a lemaradó bombázokat és vártál a javítással), hogy 2-3 támadókötelékből az egyiket csak repülteted a többiekkel, mintha ő is bombázna. A legtöbben egyből nyomják a javítást mikor azt hiszik, hogy végeztél. Visszafordítod azt az egyet és megint megszórod :)

Nem rossz ötlet, azonban van egy fontos tényező, ez pedig a légvédelem, a kötelék amit reptetsz már kaphat aa tűzet, illetve az újabb rárepülésnél bedarálhatják őket, de ki fogom próbálni :evil:

A környezeti hangot lejjebb veszem, köszi a jelzést!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #21179 Írta: fefekiraly
fefekiraly válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

GaiusHun írta:

Get200 írta: Egy kicsit lehetnél hangosabb, a játék meg halkabb. :) ha egyszerre beszéltek nem értek semmit, én legalábbis..
Egy másik trükk az olyan szemfülesek ellen mint pl. Te (egyből kiszúrtad a lemaradó bombázokat és vártál a javítással), hogy 2-3 támadókötelékből az egyiket csak repülteted a többiekkel, mintha ő is bombázna. A legtöbben egyből nyomják a javítást mikor azt hiszik, hogy végeztél. Visszafordítod azt az egyet és megint megszórod :)

Nem rossz ötlet, azonban van egy fontos tényező, ez pedig a légvédelem, a kötelék amit reptetsz már kaphat aa tűzet, illetve az újabb rárepülésnél bedarálhatják őket, de ki fogom próbálni :evil:

Nem akarok okoskodni, de bántja a fülemet a HEAT lövedék. A hajók ilyet nem lövöldöznek. HE - High Explosive - nagy robbanó erejű van csak. A HEAT az High Explosive Anti Tank, ami a WOT-ban van. Amúgy jók a videók, a játék lehetne halkabb a te hangod pedig hangosabb. Hasznos információkat osztasz meg, dicsérendő a munkád.

Több
8 éve 5 hónapja #21191 Írta: GaiusHun

fefekiraly írta:

GaiusHun írta:

Nem akarok okoskodni, de bántja a fülemet a HEAT lövedék. A hajók ilyet nem lövöldöznek. HE - High Explosive - nagy robbanó erejű van csak. A HEAT az High Explosive Anti Tank, ami a WOT-ban van. Amúgy jók a videók, a játék lehetne halkabb a te hangod pedig hangosabb. Hasznos információkat osztasz meg, dicsérendő a munkád.

Odafigyelek majd :silly:

Több
8 éve 5 hónapja #21231 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
T7-nél járok mind a kettőnél. Itt még működik :)

Több
8 éve 5 hónapja #21458 Írta: GaiusHun
Hát most nem nagyon adja a Lexi, egyhuzamban vadászokkal jönnek ellenem, szóval nem nagyon érvényesülök. Kipróbáltam a vadász setup-ot is, igaz csak egy kör volt, még kap pár kört, aztán valszeg vissza a támadóra.....

Több
8 éve 5 hónapja #21461 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Én is azt vettem észre, hogy mióta kaptak a CV-k légvédelmi Boostot, elég sok fighter setup van...Kicsit idegesítő

Oldalmegjelenítési idő: 0.250 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.