- Köszönetek: 219
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Get200 írta: Megy a hiszti? Rossz irányba megy akkor a CVzés.. Pedig azt hittem, hogy ezzel majd a béke jön és nyugodtan lehet támadni az ellent.. Erre senki sem tud érdemben károkat okozni.. Hajh..
GaiusHun írta:
Get200 írta: Megy a hiszti? Rossz irányba megy akkor a CVzés.. Pedig azt hittem, hogy ezzel majd a béke jön és nyugodtan lehet támadni az ellent.. Erre senki sem tud érdemben károkat okozni.. Hajh..
Get200? Gondolkozz mielőtt írsz, nem hiszt megy ... hanem egyszerű tény, most nem adja. Nem volt hiszti, a cv-és sosem volt egyszerű amúgy a boostol függetlenül már jó pár 8-as cv kikaptam, nekem van mire alapoznom? Neked? Vagy csak a szád nagy????
Get200 írta:
GaiusHun írta:
Get200? Gondolkozz mielőtt írsz, nem hiszt megy ... hanem egyszerű tény, most nem adja. Nem volt hiszti, a cv-és sosem volt egyszerű amúgy a boostol függetlenül már jó pár 8-as cv kikaptam, nekem van mire alapoznom? Neked? Vagy csak a szád nagy????
A többiekre értettem nem rád
Eddig ugye kiszedték egymást a CVk az elején. Gondolom a sok hiszti miatt van a fogyóeszköz. Erre ahelyett, hogy a hajókra koncentrálna mindenki, vadász setupal jönnek. Vagyis nemigazán tudnak hajókat támadni de ellehetetlenítik a támadó setupot. Ebből megint sírás lesz..
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.