Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 5 hónapja #21463 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Megy a hiszti? Rossz irányba megy akkor a CVzés.. Pedig azt hittem, hogy ezzel majd a béke jön és nyugodtan lehet támadni az ellent.. Erre senki sem tud érdemben károkat okozni.. Hajh..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #21474 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Get200 írta: Megy a hiszti? Rossz irányba megy akkor a CVzés.. Pedig azt hittem, hogy ezzel majd a béke jön és nyugodtan lehet támadni az ellent.. Erre senki sem tud érdemben károkat okozni.. Hajh..

Get200? Gondolkozz mielőtt írsz, nem hiszt megy ... hanem egyszerű tény, most nem adja. Nem volt hiszti, a cv-és sosem volt egyszerű :lol: amúgy a boostol függetlenül már jó pár 8-as cv kikaptam, nekem van mire alapoznom? Neked? Vagy csak a szád nagy????
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
8 éve 5 hónapja #21475 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Öö, azt hiszem h Get nem rád értette, hanem a CVzőkre általában ;) De majd megcáfol ha rosszul értettem :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Get200

Több
8 éve 5 hónapja #21481 Írta: Get200

GaiusHun írta:

Get200 írta: Megy a hiszti? Rossz irányba megy akkor a CVzés.. Pedig azt hittem, hogy ezzel majd a béke jön és nyugodtan lehet támadni az ellent.. Erre senki sem tud érdemben károkat okozni.. Hajh..

Get200? Gondolkozz mielőtt írsz, nem hiszt megy ... hanem egyszerű tény, most nem adja. Nem volt hiszti, a cv-és sosem volt egyszerű :lol: amúgy a boostol függetlenül már jó pár 8-as cv kikaptam, nekem van mire alapoznom? Neked? Vagy csak a szád nagy????

A többiekre értettem nem rád :)
Eddig ugye kiszedték egymást a CVk az elején. Gondolom a sok hiszti miatt van a fogyóeszköz. Erre ahelyett, hogy a hajókra koncentrálna mindenki, vadász setupal jönnek. Vagyis nemigazán tudnak hajókat támadni de ellehetetlenítik a támadó setupot. Ebből megint sírás lesz..

Több
8 éve 5 hónapja #21491 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Get200 írta:

GaiusHun írta:

A többiekre értettem nem rád :)
Eddig ugye kiszedték egymást a CVk az elején. Gondolom a sok hiszti miatt van a fogyóeszköz. Erre ahelyett, hogy a hajókra koncentrálna mindenki, vadász setupal jönnek. Vagyis nemigazán tudnak hajókat támadni de ellehetetlenítik a támadó setupot. Ebből megint sírás lesz..

nekem ugye Midwayem van csak, lejjebb nemtom mi megy. de ott igenis látom, hogy nem nagyon támadják már egymást, helyette a tobbit, és az, hogy most komoly légvédelem buffot kapott tobb hajo, biztosan ezzel is osszefuggesben van...

Több
8 éve 5 hónapja #21493 Írta: Get200
Tényleg olyan lesz mint az arty wotban :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.238 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.