Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 5 hónapja #20976 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Úgy gondoltam kipróbálom a repülőgép-hordozókat, de nem tudom melyikkel érdemesebb foglalkozni kezdőként? A japán vagy az amerikai ág lenne jobb?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #20981 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

ladanyi írta: Úgy gondoltam kipróbálom a repülőgép-hordozókat, de nem tudom melyikkel érdemesebb foglalkozni kezdőként? A japán vagy az amerikai ág lenne jobb?

Szerintem az amerikain könnyebb elindulni, de erről pl. a nagyobbik fiamat sem tudtam meggyőzni: ő esküszik a japán ágra...

Ha könnyen tudsz többfelé figyelni egyszerre, gyorsan tudsz váltani, pillanatok alatt képes vagy másfele figyelni, akkor a japán a Te ágad. Kevesebb gépből állnak a repülőszázadok, de többel tudsz harcba bocsátkozni. Az amerikai hordozóval kevesebb helyre leszel képes koncentrálni, de ott koncentráltan tudsz odacsapni (kb. hat század négy-négy géppel vs négy wing hat-hat repülővel a felállás).

Az a meggyőződésem, hogy kb. a nyolcadik szintű hordozóig szentségel az, aki a japán ágat választotta, onnantól meg az, aki az amerikait... de biztos lesz, aki ezt vitatja, s nem vagyok meggyőződve arról, h. nem jogosan teszi. :)

Szerintem a tízes szintű hordozókat vesd össze pró és kontra, melyik fekszik/tetszik Neked inkább, s azon az ágon indulj el.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ladanyi

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #20990 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
szerintem meg hagyd a tizes hordozókat , mert azokhoz majd csak két év mulva fogsz elérni :lol: ne azok alapján dönts. amugy is elvileg a 9-10es hrdozók közti különbségek már csökkennek.

inkább abból indulj ki tényleg h mennyire vagy jó a mikróban, mennyire tudsz egyszerre több fele figyelni. Ha kevésbé az amcsikat vidd, ha meg jól megy a százfele figyelés, a japán is mehet. De indithatod mindkettőt egyszerre, h kitapasztald melyik milyen.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ladanyi

Több
8 éve 5 hónapja #20991 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Sziasztok nem is tudom miért nem játszom hordozókkal,most a teszt szerveren próbálgattam őket megy ez ha csinálom.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #21008 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Ez a Lexington nem akarja, hogy sikeres videó legyen róla, most a konvertáló programom szállt el :sick:
de azért gyakorolgatom a játékot vele, meg lett volna az ötödik kill is, de elfogyott az idő, pedig a bombázók már megint a célra zuhantak :silly: és bumm, vége ... szerintem a rombolós srác marhára fellélegzett :woohoo:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #21091 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Nos íme a Lexington videó, bemutató és csata / a videóban időnként sötétedik a kép, ez miatt elnézést, gondolom a youtube videó javítása a tettes, a napokban javítom, valszeg vasárnap.)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Metrodon91

Oldalmegjelenítési idő: 0.269 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.