Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #2682 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem az a problémám ami a wot-tal is volt,a társak nem fogják fel hogy ez egy csapat játék,és nem segítenek.....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #2689 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
James Onedin,-Erről beszéltem az írásod felett...Azok kik a wot-ban "élvezkedtek" és rombolták a játék élményt ott ahol érték..azok most mind ide a hajósba is át szivárogtak..és itt is folytatják "áldásos tevékenykedésüket"... :( :sick:

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2690 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő
James Onedin!

Csoportjáték. Csapatjáték majd akkor lesz, ha lesznek klánok, amelyek már megfelelnek egy csoport kritériumainak. Az a banda amely egy csata idejére, pár percre verődik össze, soha nem lesz csapat.

VIZIKANDÚR!
Közülük is sokan átszivárogtak, de ha végig gondolod, rájössz, hogy ha nem szivárognak át, akkor is tele lesz ez a játék is ilyennel. Ennek pedig egy olyan emberi tulajdonság az oka, amely az emberek 90%-ban ott van.
Csak ő számít, csak az, hogy Ő mit ér el, a többi és minden más le van .... Ennek megfelelően játszik is. Egy részükkel meg lehet értetni, hogy öreg, sokkal többre mész te is ha alkalmazkodsz a többiekhez és velük összhangban tevékenykedsz. De ez a kisebb részük. A Nagyobb rész az, akit ez nem érdekel.

Jó példa erre az a réteg, akiket én csak tetris, vagy farmerama játékosoknak hívok. Sunyít, lapít, majd amint módja van, berohan foglalni, ki se bírod robbantani. Ott van még 4-5 enemy hajó, sok idő, lehetne bőven még kreditet, XP-t szerezni, de ezek miatt nem tudsz, mert hipp-hopp befoglalnak és vége.
Az ilyen miért nem tetrist, vagy farmeramát játszik, ott nem lövik szét, nem kell tele gatyával sunnyognia a célkörig.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Bard9999 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
9 éve 3 hónapja #2691 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Bard9999,-igy ahogy mondod!...Nálad a pont!... ;)

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2693 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő

Bard9999 írta: Jó példa erre az a réteg, akiket én csak tetris, vagy farmerama játékosoknak hívok. Sunyít, lapít, majd amint módja van, berohan foglalni, ki se bírod robbantani. Ott van még 4-5 enemy hajó, sok idő, lehetne bőven még kreditet, XP-t szerezni, de ezek miatt nem tudsz, mert hipp-hopp befoglalnak és vége.
Az ilyen miért nem tetrist, vagy farmeramát játszik, ott nem lövik szét, nem kell tele gatyával sunnyognia a célkörig.

Sírtam, de mennyire igaz! :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja stevedoki által.

Több
9 éve 3 hónapja #2737 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az a helyzet srácok, hogy sokan vakon belekezdnek a játékba. Nem járnak utána, hogy miről is szól a játék. Ezért van az, hogy sok esetben az ember a haját tépi.
Tegnap szintén kifogtam egy bug huntert, frankon beállt a pálya szélére. Próbáltam a térképen még a pályán hajótestet lőni, de inkább feladtam. A sok marha nekiállt párbajozni, és persze elsüllyedtek.
Szerencsére volt egy magyar cw-s srác. Megtolta torpedókkal, azok találtak.
Anno mikor elkezdtem a zárt bétát, folyamatosan néztem Clewelend és Ph3an videóit.
Figyeltem, tanultam. Az eredményen jól látszik.
Sajnos sok esetben a játékosok elindulnak egy irányba, majdnem mindenki. A legutóbbi csata során dettó.
Egyedül védtem két anyahajót. A 4 ellenséges rombolóból hármat kilőttem a Murmanskal, plusz egy Phoenixet. De a két Omaha már sok volt. Mind két anyahajót elkapták. A majmok banánt zabálva engem szidtak, mondván, de noob vagyok, hogy 7 hajó ellen egyedül harcoltam. Na majd ők csatahajók, megmutatják. Aztán a makogó állomány rádöbbent, anyahajók, csatahajók, cirkálók együttes támadása ellen mit sem érnek a csathajók önmagukban. S mit a hoz a sors, az összesítésben én végeztem az élen, mindenki más fele xp-től lefelé jött utánam.
Lassan oda jutok, beírom van magyar? Aztán megpróbálok vele együttműködni, ha alkalmas rá.....

Oldalmegjelenítési idő: 0.417 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.