Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2626 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez mi? Egy hordozó ledobott pár torpedót, ebből 2 félköríves utat tett meg és így talált el O.o (3 egyenesen elment mellettem, de másik kettő eltalált emiatt, majd a másik raj miatt elsüllyedtem, miután képtelen voltam citadellát lőni egy kawachinak, de az kettőt belém lőtt -.- (kongoval voltam)

Szerk: ez mia franc?! 2k-s Wyomingot nem tudtam full hp-s furuval megölni?! OMG (AP pattant vagy mi a franc? HE-vel meg csak a felét vittem le, többi valahogy fölé ment...)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2633 Írta: saliture
saliture válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most nekem is ledobta az agyam az ékszíjat...

3-4 percig táncoltam átlag 5 km-re egy rombolóval az omahámmal, és kb 3 találatot bírtam bevinni

olyan is volt h 3 km-re ráküldtem a teljes arzenált a tuti feelinggel, h most telibecsípem... tökéletes irány, ív és mind kikerülte

majdnem fölálltam a gép elöl... óriás mákkal sikerült kihozni döntetlenre
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja saliture által.

• Wazze
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #2650 Írta: Wazze
Wazze válaszolt a következő témában: Örömködő
ahhh... döntetlen csatáktol.. agyfa***szt kapok tényleg, nem is értem nekünk van még 4-5 hajónk, az ellenek meg van 1???! és bujkál, menekül... ha több hajónk van mint az ellenek akor miért nem mi nyerünk, ha lejár az idö???? nem is értem.. áhhh...
gerinc az nincs... meneküljél ha te vagy az utolsó.. ahha ja! és magasabb tr-be gyakran elöfordul.. pfff... azzal a 4-5 emberel baszi**ik ki! akik megnyernék, csak azért, hogy a döntetlennel 200-400+ xp kapjon.... akor baz****meg! tényleg!

• Wazze
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #2652 Írta: Wazze
Wazze válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elöfordul néha, hogy nem hiszitek el tényleg, átmagy a hajó a torpedómon, anékül hogy robana?????? ugye van egy távolság ami után élesedik a torpedó :kiss: :kiss:
na most gondolom én, amikor megjelenik a kis háromszög a torpedók felett.. akór élesedett. (Repülövel, nem DD-re értem.. nekem nincs) Most is Nagato? vagy Agató vagy mi a rák, rá dobtam kézi célzásal és, már ott volt böven a háromszög a torpedok fellet !!!, és 2-ön is átment :blink: :blink: a grafika fullon 50-60fps 25-30 ping..
ÉN láttam a két szememmel ahogy, 1szerüen át megy rajta és kész... és oké ritka de elöfordül.
láttam a torpedo kis fehér csikját amit húz a vizen, hogy át megy a hajó törzsén blblblblbl :dry: :lol: :lol:

Több
9 éve 3 hónapja #2654 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Van ilyen, én csak akkor tapasztaltam, ha közvetlenül mellettem dobta le, de akkor is ritkán (pl ledobás után 2 méterrel süllyedtem el...)

Nap: két bukta után kongo győzelem, furu döntetlen, isokaze győzelem, furu győzelem, majd wyoming furcsa győzelem (valahogy lehozták O.o). Sajna wotban rosszabb volt a helyzet :side:

Több
9 éve 3 hónapja #2655 Írta: HunZsolt
HunZsolt válaszolt a következő témában: Dühöngő
De utálom az ilyen vereségeket :angry:

Oldalmegjelenítési idő: 0.376 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.