- Köszönetek: 49
RealiTTer írta: EddieCivic4g...
Sajnálom, nem ment át az infó úgy látom.
A maus nem gold ammoval lőtt, hanem normállal, és nem is az ammoról van szó, mert meg lehet venni kreditért, éppezért a wg nem foglalkozik vele ilyen szinten. Nem jön nekik ebből pénz akkor kit érdekel alapon.
A másik kellemes dolog...
Ami már a pay2win-nel csak közvetett kapcsolatban van, és ez magát a játszhatóságot korlátozza. (PAY2PLAY!!)
A kredit, és értékelőrendszer.
A prémium játékos ezt nem veszi észre, hisz benne van, hogy plusz kreditet és xp-t kap, ez tök rendben van így.
De az nincs, hogy a ne fizetőket a kreditrendszer ellehetetleníti a szabad játéktól.
Sokszor volt, hogy is-7-tel játszottam volna, de nem lehetett mert nem volt rá kredit, vagy amikor nem használom el a javító csomagot, mert mínuszba vagyok így is, pedig tudtam volna sebezni, de azt a játék nem értékeli.
Patrik ex...
Neked ez a véleményed, nekem ez, ez így van jól, nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye.
Én már befejeztem a wot-ot, de a hajózás nagyon bejön, remélem így is marad.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Turan11 írta: Hali.
Ilyen hibával én még nem találkoztam de lehet hogy ti igen!
Csataközben a hajóm balra nem fordult csak jobbra! A fő lövegekkel nem tudtam lőni de a másodlagos fegyverek működtek!Kicsit bosszantott ha már lefagy akkor fagyon le rendesen!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.