- Köszönetek: 15
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
RealiTTer írta:
3 ezer csata alatt 6-7-szer?Patrik ex írta: Az IS-7 el bele kell mászni az ellen arcába, ne csodálkozz ha belövik az oldalát miközben forgatod. A prémium dologról meg csak annyit hogy nekem a kezdetek óta van ( fél év ) , és nem lövök minden csatában ammoracot. 3 ezer csatám alatt ha 6-7 et lőttem. Fura mi? Pedig az erő sötét oldalán állok elvileg... Sok múlik rajtad, sok múlik a csapaton, s persze sok múlik a sorsoláson. Ameddig te a maximumot nyújtod addig nem kell szégyelned hogy szar mondjuk a statod. Ha meg megunod a kilátástalanságot akkor gyere hajózni
Én lassan 10k csata alatt lőttem fele-ennyit.
Úgy látom nem nagyon érted, mi a sidescrape... alapból egy óriási szögben mutatom az oldalam, nem kell forgatni semmit.
Elég halovány statom van összességében, bár is-7-tel általában kék-lila köröket megyek, habár egyáltalán nem érdekel a stat, mert legfeljebb azt mutatja fizettél-e vagy sem. 55%+ winrate-tel már gyanús az arany.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.