Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #2140 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hogy gebedne meg a nyomorultja amelyik megvárja amíg rommá lövöm az 5-ik hajómat és az utolsó 300 hp-ra odapukkant egyet. Valami Potemkin nevezetű "játékos"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #2141 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő

RealiTTer írta:

Patrik ex írta: Az IS-7 el bele kell mászni az ellen arcába, ne csodálkozz ha belövik az oldalát miközben forgatod. A prémium dologról meg csak annyit hogy nekem a kezdetek óta van ( fél év ) , és nem lövök minden csatában ammoracot. 3 ezer csatám alatt ha 6-7 et lőttem. Fura mi? Pedig az erő sötét oldalán állok elvileg... Sok múlik rajtad, sok múlik a csapaton, s persze sok múlik a sorsoláson. Ameddig te a maximumot nyújtod addig nem kell szégyelned hogy szar mondjuk a statod. Ha meg megunod a kilátástalanságot akkor gyere hajózni ;)

3 ezer csata alatt 6-7-szer?
Én lassan 10k csata alatt lőttem fele-ennyit.
Úgy látom nem nagyon érted, mi a sidescrape... alapból egy óriási szögben mutatom az oldalam, nem kell forgatni semmit.
Elég halovány statom van összességében, bár is-7-tel általában kék-lila köröket megyek, habár egyáltalán nem érdekel a stat, mert legfeljebb azt mutatja fizettél-e vagy sem. 55%+ winrate-tel már gyanús az arany.

És 10k csata alatt még nem tűnt fel, hogy a játékban ingyen farmolt kreditért is lehet goldammot venni?

Mondom máshogy. 2012 januárban kezdtem wotozni. 2012 nyártól 2014 novemberig prémiummal toltam, azóta viszont egy fillért nem költöttem a játékra. Így pontosan tudom tapasztalatból, hogy + 50% krediten és xp-n kívül az égvilágon semmit nem ad prémium. Nem pattant rólam több lövés, mint prém nélkül. Nem volt jobb az átütésem, mint prém nélkül. Nem nyertem több csatát, mint prém nélkül. Épp ellenkezőleg, 49% volt a winrate, mikor befejeztem a prémezést, most 50,51 %on áll.

Átlag 3 havonta előkerül valaki ezzel a "szarrálőtt, mert fizet a wg-nek" dumával, de érdekes módon mindig olyanok, akik nem fizettek sosem. Honnan tudod, hogy a téged átütő Maus pénzért vette a kreditet, amiből a goldammot vette? Ja, nem tudod.

Alapvetően jó a megfigyelésed, valóban legtöbbször az egyik csapat akkora tank-és tudásbeli fölényben van, hogy 2 perc alatt megalázza a másik csapatot. A hiba az ebből felállított elméleteben van, miszerint a nyertes csapat biztos csak prémesből áll, a másik meg nem. Na ez hülyeség.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #2145 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha lehetne egy kérésem itt legyetek szivesek a WoWs nevü játékkal foglalkozni.Ha a WoT-rol akatok irni fáradjatok át a Wot Magyar Portlára remek oldal.Itt ha lehetsége ilyenekt szeretnék látni pl:

ráteszi repülövel a sziklára a topedokat és elszülyeszt.
Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #2146 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:

Több
9 éve 4 hónapja #2148 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyet értek. Itt ne WoT-ozzatok. Van neki saját helye. Ide maximum a hajó makettek jöhetnek még. :cheer:

Amúgy ahogy megtaláltam a Szonár funkciót kiváltó légvédelmet, máris kikapcsoltam és áttettem légvédelemre. Olyan kicsi távolságon növel a szonár, hogy így is szétkapnak torpedóval. Jó ötlet lenne ha annyira növelné meg a hatótávot, mint az ellenfél azonos szintű rombolójának torpedó hatótávolsága. Úgy nagyjából 10 km. Így elveszik a cirkáló alapfeladatköre, a romboló vadászat. Kár érte.

Az Omaha cirkálót meg el ne adjátok!! Megbánjátok hamar.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, vcsaba1968

Több
9 éve 4 hónapja #2149 Írta: RealiTTer
RealiTTer válaszolt a következő témában: Dühöngő
EddieCivic4g...
Sajnálom, nem ment át az infó úgy látom.
A maus nem gold ammoval lőtt, hanem normállal, és nem is az ammoról van szó, mert meg lehet venni kreditért, éppezért a wg nem foglalkozik vele ilyen szinten. Nem jön nekik ebből pénz akkor kit érdekel alapon.
A másik kellemes dolog...
Ami már a pay2win-nel csak közvetett kapcsolatban van, és ez magát a játszhatóságot korlátozza. (PAY2PLAY!!)
A kredit, és értékelőrendszer.
A prémium játékos ezt nem veszi észre, hisz benne van, hogy plusz kreditet és xp-t kap, ez tök rendben van így.
De az nincs, hogy a ne fizetőket a kreditrendszer ellehetetleníti a szabad játéktól.
Sokszor volt, hogy is-7-tel játszottam volna, de nem lehetett mert nem volt rá kredit, vagy amikor nem használom el a javító csomagot, mert mínuszba vagyok így is, pedig tudtam volna sebezni, de azt a játék nem értékeli. ;)
Patrik ex...
Neked ez a véleményed, nekem ez, ez így van jól, nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye.
Én már befejeztem a wot-ot, de a hajózás nagyon bejön, remélem így is marad. :lol:

Oldalmegjelenítési idő: 0.463 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.