Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #2127 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az IS-7 el bele kell mászni az ellen arcába, ne csodálkozz ha belövik az oldalát miközben forgatod. A prémium dologról meg csak annyit hogy nekem a kezdetek óta van ( fél év ) , és nem lövök minden csatában ammoracot. 3 ezer csatám alatt ha 6-7 et lőttem. Fura mi? Pedig az erő sötét oldalán állok elvileg... Sok múlik rajtad, sok múlik a csapaton, s persze sok múlik a sorsoláson. Ameddig te a maximumot nyújtod addig nem kell szégyelned hogy szar mondjuk a statod. Ha meg megunod a kilátástalanságot akkor gyere hajózni ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #2129 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
17 csatát mentem a Cleveland-l. Sajnos azt kell mondjam, messze nem olyan jó már mint CBT-ben volt. Nagyon halovány árnyéka önmagának. Azt terveztem, hogy megtartom a későbbiekben is a kikötőben, de szerintem ez is csak egy lépcső lesz. Egyszerűen nem jó vele játszani. Amilyen élvezetes volt az Omaha főleg a vége felé, ez a cirkáló épp az ellenkezője. A szonár funkciója meg egyszerűen használhatatlan. Ha olyan közel van már a romboló, hogy érdemes legyen használni, egyszerűen nem marad idő reagálni a torpedó sorozatra. A légvédelmi funkciója mérföldekkel jobb és használhatóbb volt.

Szerk: Szerencsére a nagy kesergés közepette találtam valamit. Így már talán használhatóbb a dolog, bár maga a cirkáló nem lesz sem jobb sem pontosabb.

Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Trucker39 által.

Több
9 éve 4 hónapja #2131 Írta: RealiTTer
RealiTTer válaszolt a következő témában: Dühöngő

Patrik ex írta: Az IS-7 el bele kell mászni az ellen arcába, ne csodálkozz ha belövik az oldalát miközben forgatod. A prémium dologról meg csak annyit hogy nekem a kezdetek óta van ( fél év ) , és nem lövök minden csatában ammoracot. 3 ezer csatám alatt ha 6-7 et lőttem. Fura mi? Pedig az erő sötét oldalán állok elvileg... Sok múlik rajtad, sok múlik a csapaton, s persze sok múlik a sorsoláson. Ameddig te a maximumot nyújtod addig nem kell szégyelned hogy szar mondjuk a statod. Ha meg megunod a kilátástalanságot akkor gyere hajózni ;)

3 ezer csata alatt 6-7-szer?
Én lassan 10k csata alatt lőttem fele-ennyit.
Úgy látom nem nagyon érted, mi a sidescrape... alapból egy óriási szögben mutatom az oldalam, nem kell forgatni semmit.
Elég halovány statom van összességében, bár is-7-tel általában kék-lila köröket megyek, habár egyáltalán nem érdekel a stat, mert legfeljebb azt mutatja fizettél-e vagy sem. 55%+ winrate-tel már gyanús az arany.

Több
9 éve 4 hónapja #2132 Írta: Patrik ex
Nyugi, tudom mi az :) Főleg német tankjaim vannak, azok igénylik az ilyesféle tudományt. Látom nem tudlak meggyőzni. Te úgy gondolod én így, ez van. Azért remélem a hajós világ jobban tetszik . :)

Több
9 éve 4 hónapja #2133 Írta: Patrik ex

Trucker39 írta: 17 csatát mentem a Cleveland-l. Sajnos azt kell mondjam, messze nem olyan jó már mint CBT-ben volt. Nagyon halovány árnyéka önmagának. Azt terveztem, hogy megtartom a későbbiekben is a kikötőben, de szerintem ez is csak egy lépcső lesz. Egyszerűen nem jó vele játszani. Amilyen élvezetes volt az Omaha főleg a vége felé, ez a cirkáló épp az ellenkezője. A szonár funkciója meg egyszerűen használhatatlan. Ha olyan közel van már a romboló, hogy érdemes legyen használni, egyszerűen nem marad idő reagálni a torpedó sorozatra. A légvédelmi funkciója mérföldekkel jobb és használhatóbb volt.

Szerk: Szerencsére a nagy kesergés közepette találtam valamit. Így már talán használhatóbb a dolog, bár maga a cirkáló nem lesz sem jobb sem pontosabb.

Most kicsit megijedtem. Még 10k xp és meg tudom venni. Nagy reményeket fűzök hozzá, nem mintha az Omaha rossz lenne. Meg vagyok vele elégedve. Tudnál nekem mesélni erről a szonár funkcióról? Sosem láttam még.

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #2136 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sonár

Nincs benne semmi különlegesség. Ugyan úgy tudod bekapcsolni és úgy is működik mint a felderítő gép. Nagyobb távból jelzi a hajókat, talán a torpedót is, de ezt még nem tapasztaltam és ugyan úgy mindezt csak rövid ideig, mint a scout repülő. Csak akkor hasznos ha ezt is a megfelelő időben kapcsolod be mint a repcsit.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Bard9999 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.412 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.