Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #2103 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Látom a random csata nem csak nálam olyan mint a WOT-ban volt, hanem másoknál is. Felesleges ezen mérgelődni, ha csak nem epenis növelésre játszik valaki. Nekem bedobott 3 vesztes csatát elsőre. Majd 3 döntetlen 2 győzelem és újra 3 vereség. Itt mondtam azt hogy elég. Azért játszom, hogy szórakoztasson, nem azért hogy dühítsen, így azóta nem játszom randomot. Igaz, így jobban meg kell dolgozni a kreditért és xp-ért mert kevesebbet ad, de legalább csak minden 3 csatából 1x torpedóznak meg az IQ light társak és nem 3-ból 2x. :)
Amúgy nem is tudom minek ebbe a játékba ellenség, amikor ott vannak a társak torpedókkal felszerelve és alig várják hogy elereszthessék őket a nagyvilágba a társak felé. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #2106 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Bard9999..milyen igazad van... :lol: most is csatahajómmal haladtam mikor szépen annak a rendje módja szerint a saját társam nekem jött és simán vonszoltatta magát velem miközben 2 ellenséges hajó tűz alatt tartott minket...mögüle akadályoztatva kellett lődöznöm,mert annyi esze sem volt hogy kitérjen..és álljak meg a lomha hajómmal össztűz alatt ami engem ért...hihetetlen emberek vannak?!..Miután nagy nehezen megálltam,szépen a társával ki oldalt mellettem figyelt...elhúztak jobbra suttyomban a két cirkáló..ott hagyva engem egyedül....persze hamar elhullottak...érdemleges találatok nélkül szinte... :angry:

Több
9 éve 4 hónapja #2117 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok bejön a csatába egy 3 fős szakasz a társaság eredménye 96 tp pont összesen, saját hajókból kilőtek 2 őt.EZ velük együtt mínusz 5 hajó és majdnem nyertük a csatát.Miért nem lehet az ilyen idiótákat örökre kizárni a játékból?Mi a jó abban hogy mások játékát teszik tönkre?

Több
9 éve 4 hónapja #2119 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért gyorsabban fejlődik az ember randomban, és néha tud normális, jó, nyertes csatát menni :D

nagyfater: itt kb azt a képet tudom elképzelni, amin 3 grollia látszodik, +21k csatával, 300 wn8-cal.

Mewntem furutakával a 2 bukta után egy döntetlent
kepfeltoltes.hu/150717/shot-15.07.17_18....kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/150717/shot-15.07.17_18....kepfeltoltes.hu_.jpg

utána mentem coopba:
kepfeltoltes.hu/150717/shot-15.07.17_19....kepfeltoltes.hu_.jpg

Majd újra randomba:

...Really?!

Több
9 éve 4 hónapja #2124 Írta: RealiTTer
RealiTTer válaszolt a következő témában: Dühöngő
Patrik ex...
Te még csak fél éve tolod, én már 1,5 éve. (Elvileg)
A wot azt írja, hogy 2014 jan.18-án regisztráltam, ami nyilván téves, hisz az a felvételim napja volt :-D
Na mindegy, írtam már, láttam amit látam, a wot ott csal ahol tud, ha így ha úgy.
Az azonnali ammorack nem ritka, de ha én lövök, sosincs ammorack, érdekes... ja várj, nem... Hisz nem tejeltem a wg-nek.
Ez a durvább formája.
A sunyibb az amikor sidescrapelek (oldalamat kidugom a fal mögül nagy szögben), és az is-7-el, az egyik legjobb sidescrape tankot beviszi a maus, lehetetlen (automata pattanó) szögben!!
És ki is gyújt.
Nem kérdés... gondolom vette az aranyat mint az állat, meg tejelt a wg-nek, én meg nem, szóval máris előnyt kapott!
Látjátok ez a pay2win!
Amikor összeállítja a csapatokat, aszerint, hogy kinek van joga nyerni, kinek nincs.
Nem mondom, hogy lehetetlen, de SOKKAL nehezebb játszani fizetés nélkül, mert egy-egy meleg helyzetben, lehet, hogy egy "picivel" kevesebbet fogsz sebezni, mint kéne, vagy esetleg lepattansz egy bat-chat 25t-ról, mert nem fizettél.
Nem biztos, hogy rossz a hozzáállás, hogy "oké, megöltek, elrontottam" dolog, de sajnos van, mikor már nem a te hibád, amikor indokolatlanul hátrányba kerülsz, pusztán, mert nem fizetsz.
Ez a pay2win.
És ez az amit már clevernek is észre kéne vennie, nem csak mindig az igazat adni a wg-nek, hanem észrevenni, hogy abba a kék statban benne van az arany is.
És ez az amit a warshipsnek nem szabad elérnie!

Több
9 éve 4 hónapja #2126 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Oké, ez a játék az open beta szakaszban nagyott esett. Nagyon sok csata domination, a baj az, fingja nincs a fél csapatnak mi az. Lehajóznának a térképről, ha lehetne. Megjelentek az egymást lövő és torpedózó team killerek is. Ha lehetne, de kikapcsolnám a domination módot... Ezt remélem berakják. Na, kiírtam magamból, le is nyugodtam. De amíg 4.0 elött egész estét eltudtam tölteni ezzel a játékkal, most gyakran már csak szorzózni van idegrendszerem.

Oldalmegjelenítési idő: 0.464 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.