Patrik ex...
Te még csak fél éve tolod, én már 1,5 éve. (Elvileg)
A wot azt írja, hogy 2014 jan.18-án regisztráltam, ami nyilván téves, hisz az a felvételim napja volt
Na mindegy, írtam már, láttam amit látam, a wot ott csal ahol tud, ha így ha úgy.
Az azonnali ammorack nem ritka, de ha én lövök, sosincs ammorack, érdekes... ja várj, nem... Hisz nem tejeltem a wg-nek.
Ez a durvább formája.
A sunyibb az amikor sidescrapelek (oldalamat kidugom a fal mögül nagy szögben), és az is-7-el, az egyik legjobb sidescrape tankot beviszi a maus, lehetetlen (automata pattanó) szögben!!
És ki is gyújt.
Nem kérdés... gondolom vette az aranyat mint az állat, meg tejelt a wg-nek, én meg nem, szóval máris előnyt kapott!
Látjátok ez a pay2win!
Amikor összeállítja a csapatokat, aszerint, hogy kinek van joga nyerni, kinek nincs.
Nem mondom, hogy lehetetlen, de SOKKAL nehezebb játszani fizetés nélkül, mert egy-egy meleg helyzetben, lehet, hogy egy "picivel" kevesebbet fogsz sebezni, mint kéne, vagy esetleg lepattansz egy bat-chat 25t-ról, mert nem fizettél.
Nem biztos, hogy rossz a hozzáállás, hogy "oké, megöltek, elrontottam" dolog, de sajnos van, mikor már nem a te hibád, amikor indokolatlanul hátrányba kerülsz, pusztán, mert nem fizetsz.
Ez a pay2win.
És ez az amit már clevernek is észre kéne vennie, nem csak mindig az igazat adni a wg-nek, hanem észrevenni, hogy abba a kék statban benne van az arany is.
És ez az amit a warshipsnek nem szabad elérnie!