- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
RealiTTer írta: Akkor látom nem csak nekem van gondom ezzel.
A célzásba én is kezdek belejönni, bár egy bemérő lövés kötelező (17-20sec. töltés miatt), ha ap-val lövök, akkor 3 lehetőség van:
-instant sebzek bele 1000+-t
-citadelt lövök (4000+)
-vagy beleverek a tenryu-ba egy kőkemény 450-est.
Ennyi.
Egyébként a matchmakinget a wot-tól örökölte.
Csak azt remélem, hogy a pay2win-t nem fogja!
Aztán később a pay2play-t se!!
Krisztian írta: "Pay2win a wotban sosem volt. Ezt bárkitől megkérdezheted, aki prémmel is tolta. Akár tőlem is "
3 évet végigtankoztam, abban igazad van, a nyerési ráta teljesen értelmetlen, 8-9K wot belső értékelésesnek is van, ahol csak 51% winrate-je van. Viszont ez a veszek pénzért kreditet apu pénzén, és szétgoldozok mindenkit sokkal zavaróbb, mint 1 szám. Bemész csatába és belédver mindent, mert épp vele akadtál össze, különösképp, amikor még chaten is írogatja. Itt még nem lehet tiltani a chatet, alap beállítás kell, hogy legyen...Lehet fos a winrate-je, de a wg gazdagodik tőle, neked meg fos az egészről a véleményed. Ez a pay to win is egy szleng fogalom, most mindenki a csata végeredményére érti, hiba. A pay to win az, hogy velem szemben van egy másik tök ua, és simán lenyom, pedig gyengébb képességű, csak mert külső erőforrást használ. Ebben a definícióban azért akkor ezek a legdurvább pay2win játékok, amivel játszottam valaha.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.