Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #2037 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Lehet a botos résznél azért nincs nagy fps változás, mert alapból kevesebb a hajó. A felrakott kép után mentem egy 59 xp-s kört, kicsit túl jól spotoltam fel a botokat :D

Utána
kepfeltoltes.hu/150716/shot-15.07.16_18....kepfeltoltes.hu_.jpg

Mikor visszamentem randomba:

kepfeltoltes.hu/150716/shot-15.07.16_19....kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/150716/shot-15.07.16_19....kepfeltoltes.hu_.jpg

Dühöngők, mert bukta, örülök, mert kicsit ráéreztem :D

Kérdés: Isokaze-n testet érdemes cserélni először, vagy torpedókat? Mert a test +1 ágyút ás 1k hp-t ad, míg a torpedó sebesség növekedést meg sebzés növekedést. Ilt 3. skillnek mit érdemes adni a kapitánynak? Most van rajta egy 6. érzék és egy torpedó töltésgyorsító

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #2038 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő

RealiTTer írta: Akkor látom nem csak nekem van gondom ezzel.
A célzásba én is kezdek belejönni, bár egy bemérő lövés kötelező (17-20sec. töltés miatt), ha ap-val lövök, akkor 3 lehetőség van:
-instant sebzek bele 1000+-t
-citadelt lövök (4000+)
-vagy beleverek a tenryu-ba egy kőkemény 450-est. :-D
Ennyi.
Egyébként a matchmakinget a wot-tól örökölte.
Csak azt remélem, hogy a pay2win-t nem fogja!
Aztán később a pay2play-t se!! :woohoo:

Pay2win a wotban sosem volt. Ezt bárkitől megkérdezheted, aki prémmel is tolta. Akár tőlem is ;)

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #2039 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
"Pay2win a wotban sosem volt. Ezt bárkitől megkérdezheted, aki prémmel is tolta. Akár tőlem is ;)"
3 évet végigtankoztam, abban igazad van, a nyerési ráta teljesen értelmetlen, 8-9K wot belső értékelésesnek is van, ahol csak 51% winrate-je van. Viszont ez a veszek pénzért kreditet apu pénzén, és szétgoldozok mindenkit sokkal zavaróbb, mint 1 szám. Bemész csatába és belédver mindent, mert épp vele akadtál össze, különösképp, amikor még chaten is írogatja. Itt még nem lehet tiltani a chatet, alap beállítás kell, hogy legyen...Lehet fos a winrate-je, de a wg gazdagodik tőle, neked meg fos az egészről a véleményed. Ez a pay to win is egy szleng fogalom, most mindenki a csata végeredményére érti, hiba. A pay to win az, hogy velem szemben van egy másik tök ua, és simán lenyom, pedig gyengébb képességű, csak mert külső erőforrást használ. Ebben a definícióban azért akkor ezek a legdurvább pay2win játékok, amivel játszottam valaha.

Több
9 éve 4 hónapja #2040 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
RealiTTer,-mintha csak én írtam volna,-akkor nem csak én vagyok igy ezzel... :S

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #2041 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
EddieCivic4g,-nálam is ez "játszik" rendszerességgel,csak én még győzőként fejezem be ezt a tortúrát...Bár mostanában jönnek a vereségek is...de még egyelőre több a győzelem(csak el ne kiabáljam)...Gép ellen kikapni az már nem semmi!... :sick:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja VIZIKANDÚR által.

Több
9 éve 4 hónapja #2061 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő

Krisztian írta: "Pay2win a wotban sosem volt. Ezt bárkitől megkérdezheted, aki prémmel is tolta. Akár tőlem is ;)"
3 évet végigtankoztam, abban igazad van, a nyerési ráta teljesen értelmetlen, 8-9K wot belső értékelésesnek is van, ahol csak 51% winrate-je van. Viszont ez a veszek pénzért kreditet apu pénzén, és szétgoldozok mindenkit sokkal zavaróbb, mint 1 szám. Bemész csatába és belédver mindent, mert épp vele akadtál össze, különösképp, amikor még chaten is írogatja. Itt még nem lehet tiltani a chatet, alap beállítás kell, hogy legyen...Lehet fos a winrate-je, de a wg gazdagodik tőle, neked meg fos az egészről a véleményed. Ez a pay to win is egy szleng fogalom, most mindenki a csata végeredményére érti, hiba. A pay to win az, hogy velem szemben van egy másik tök ua, és simán lenyom, pedig gyengébb képességű, csak mert külső erőforrást használ. Ebben a definícióban azért akkor ezek a legdurvább pay2win játékok, amivel játszottam valaha.

Én is több, mint 3 évet tankoztam. A "pay to win" kifejezés nem szleng, az egy hivatalos fogalom, azokra a játékokra, amikben ha fizetsz, komoly előnyt kapsz a nem fizetőkkel szemben, ezáltal sokkal könnyebben tudsz nyerni. A wot pont nem ilyen. Goldammot kreditért is tudsz venni, amit farmolsz a játékban, nem kell érte valódi pénzzel fizetni. Ha prémtankot veszel valódi pénzért, az sem lesz op, hogy minden csatát lehozol vele. Ha prém előfizetést veszel, azzal csak több xp-t és kreditet kapsz, amivel a saját dolgodat könnyíted meg -kevesebb idő alatt kifejleszted a modulokat, új tankokat-, a többi játékossal szemben semmi előnyöd nem származik belőle. Akárhogy nézzük, a wot messze nem "pay to win" játék.

"A pay to win az, hogy velem szemben van egy másik tök ua, és simán lenyom, pedig gyengébb képességű, csak mert külső erőforrást használ."
Ez nem igaz. Azért nyomott le, mert nem sajnálta a kreditet goldammora. Ugyanúgy lenyomott volna, ha kisebb tierben farmolt kreditért veszi meg a goldammot.

Oldalmegjelenítési idő: 0.408 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.