Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #2067 Írta: RealiTTer
RealiTTer válaszolt a következő témában: Dühöngő
Így is lehet hozzáállni.
Én mindenesetre tartom a véleményem, hogy a wot egy pay to win játék.
Nem egyszer volt hogy is-7-tel (egyik legjobb sidescraper tank), egy maus beütött és kigyújtott (a szó szerinti) lehetetlen szögből!
Vagy amikor van egy meleg helyzet, és a wot már eldöntötte ki fog nyerni, akkor ha te nem a nyertes csapatban vagy bármit megpróbálhatsz nem fog menni.
Ha mégis, akkor azonnal ammorack. (Rengetegszer tapasztaltam)
Na mindegy, nem panaszkodni szeretnék, hisz a wot egy összességében jó játék, jól össze van rakva.
Én már befejeztem, a fent leírtak miatt.
De mivel a hajós fórumon vagyunk, nem a wotról kéne beszélni. :lol:
Egyébként a furutaka-m majdnem fullos, már csak a C hajótest kéne :sick:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #2078 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mikor jó kört mennék Kongoval:

kepfeltoltes.hu/150717/shot-15.07.17_10....kepfeltoltes.hu_.jpg

Aztán:

Egyik sziget mögött állt, aza meg se mozdult egy Aoba. Mi ez a camp sorozat? Aztán megtorpedózott, előtte egy másiktól tűzet kaptam, ettől meg tűzet, léket, és -45k hp-t, komolyan, ilyen győzelmet kell menni?!

Utána Isokaze:

Mi kis drága tenryuu-nk 100, azaz száz mélterről indította a torpedóit, csakhát, én előtte voltam -.- Azt írta a kérdésemre, hogy nem látott, torpedózáskor 100 méterről? Zoomnál érteném, de incs torpedózásnál zoom! Legalább a bb-t magammal vittem :/ Ja, és bukta, szép.

Majd Wyoming:

Elindulok a "heavy" úton, csak lassú ez a csatahajó, emiatt minden hajót lelőnek előttem. Mikor tudnák sebezni (Kongora a végén), minden lövedék előtte, utána csapódik be -.-

Ezektől simán agybajt kapok, mindjárt botok ellen megyek, már ott több xp-t kapo, mint ezekben.

Több
9 éve 4 hónapja #2087 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Dühöngő

RealiTTer írta: Így is lehet hozzáállni.
Én mindenesetre tartom a véleményem, hogy a wot egy pay to win játék.
Nem egyszer volt hogy is-7-tel (egyik legjobb sidescraper tank), egy maus beütött és kigyújtott (a szó szerinti) lehetetlen szögből!
Vagy amikor van egy meleg helyzet, és a wot már eldöntötte ki fog nyerni, akkor ha te nem a nyertes csapatban vagy bármit megpróbálhatsz nem fog menni.
Ha mégis, akkor azonnal ammorack. (Rengetegszer tapasztaltam)
Na mindegy, nem panaszkodni szeretnék, hisz a wot egy összességében jó játék, jól össze van rakva.
Én már befejeztem, a fent leírtak miatt.
De mivel a hajós fórumon vagyunk, nem a wotról kéne beszélni. :lol:
Egyébként a furutaka-m majdnem fullos, már csak a C hajótest kéne :sick:

Ez hülyeség. Sajnos el kell fogadni hogy sokszor nem jön ki a lépés. Láttam már olyat hogy 14:7 volt az állás és egymaga nyert egy srác. Igen, szerencséje volt, nem volt forrófejű, higgadt maradt, és nem utolsó sorbab ki tudta használni a helyzeteit. Pedig mondhatta volna hogy akkor irány a víz vagy valamelyik nagyobb hegy aztán... Tudom nezéz elfogadni de ez van. Bevallom , szerintem sincs minden rendben a wotnál. Nem azért mert kilőnek, azzal nincsen baj, elfogadom, béna voltam, nem figyeltem, többen voltak ez van. Csak azt nem értem hogyan lehet hogy 10 ből 6-7 vesztes, folyamatosan.. Meg kellene lennie ennek az elméleti 50-50% os aránynak, de nincsen még a közelében sem. Itt viszont a WOWS ben simán megvan, mondhatnám 60-40% van nyerésileg persze, szóval nem értem, itt van sikerélmény, jó játszani.Azt nem hiszem hogy én vagyok nagyon profi mert messze nem, nem én hozüm le a meccseket, ennek ellenére főleg nyerés van. A Wotban már nem, mert csak felhúzza az embert. Lévén német párti, azért rendesen idegesit hogy a Tigris 2 es tankommal kell IS-3 ak ellen játszanom az esetek 75% ában. Nem az hogy nehéz, csak a két tank nem egy súlycsoport.

Több
9 éve 4 hónapja #2089 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Dühöngő
Valamivel több mint 4 év után hagytam abba a wotot,kilátástalanná vált számomra,minden csata kinlódás,töketlen mm besorolás "siemka"stb elég volt.
Itt még a vesztes csata sem okoz akkora csalódást számomra.Baromira élvezem a játékot :) "Kivéve ezt a nyüves vaktába torpedozást :angry: "

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #2090 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Dühöngő
Picit akkor sorstársak vagyunk, bár én csak fél éve játszom (WOT). Ez a hajós jobban tetszik. Aztán lehet hogy csak az újdonság varázsa ;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Patrik ex által.

Több
9 éve 4 hónapja #2100 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mindjárt wotozni megyek, annyira pocsék köröket megyek:

kepfeltoltes.hu/150717/shot-15.07.17_14....kepfeltoltes.hu_.jpg
Eddig az összes rombolós csatában nem volt torpedózásom, cska az egy szem buktában -.-

Megvettem a Furutakát:
Első kör

kepfeltoltes.hu/150717/shot-15.07.17_15....kepfeltoltes.hu_.jpg

2. kör:

Mi van ma? Mindjárt megyek botok ellen csillagozni, még az is érdekesebb és szórakoztatobb, mint ez :sick:

Oldalmegjelenítési idő: 0.396 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.