Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #11600 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Sajna ilyen ez, volt pár olyan napom, mikor tűrhető volt a játék (győztes, vesztes csaták vegyesen), aztán ma úgy döntött a játék, hogy szopóroller... Se random, se ranked, se co-op meccs, egyikben sem nyertem.Csata feléig jól állunk, aztán mire észbe kapok, már az ellen vezet, nem is kicsivel.

Én egy dolgot nézek csak. Mennyi a sebzésem. Ha kicsi, akkor elemzem, hogy miért. Kevés volt arra az ellenség? Nem jól céloztam? Kapkodtam? Nem jó célpontot választottam? Hamar haltam? Ha hamar kilőttek, akkor miért? Ennél nincs mentség, csak az ok! Mert ha hamar halok, akkor az azt jelenti, hogy vagy nem vártam be a többieket, vagy nem vonultam vissza időben, nem jól céloztam, stb. Ha jobban megnézed láthatod, az esetek nagy részében én voltam a hibás. De egy példa: Prémium csatahajók topikban gratulált valaki az eredményemhez. A válaszom a lényeg! itt van Baromi jó eredmény! Mindent megtettem! De... de volt, amit nem jól csináltam. Ezeket kell észrevenni és tanulni belőle. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11605 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A mogamival csak vesztek

aharmadik kép egy másik csata eredménye
Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11610 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
És egy ujabb vereség

copy.com/hxNYuhqquFavtHnS szerintem az ellenfél Nagatoja aimbotozot
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 10 hónapja #11617 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap esti törtènet, de csak mostanára tudtam napirenre tèrni felette...
Szóval Clevelanddel mentünk haverral divíziöban. Kezdődik a csata, kis pálya volt (neve nem jut eszembe most). Kezdès után mindjárt felspotoltak egy New Yorkot ès kèt cirkálót. Kifordultam fèlig hogy becèlozzam az elsőt, erre bibipp-bibipp torpedó. Telibe vert 2-3, flooding ès halál...
A marha Omaha mögöttem 14 km-ről elengedte a torpedóit, èn meg faszán belefordultam.
V-ös hajóval már hogy lehet ilyen hülye valaki???
Persze kilèptem, gèp kikapcs, láncdohányzás fèl óra.
Nèha sirva fakadnèk...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11618 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

bacsagabi írta: Nèha sirva fakadnèk...

Tegnap esti törtènet, de csak mostanára tudtam napirenre tèrni felette...
Szóval Clevelanddel mentünk haverral divíziöban. Kezdődik a csata, kis pálya volt (neve nem jut eszembe most). Kezdès után mindjárt felspotoltak egy New Yorkot ès kèt cirkálót. Kifordultam fèlig hogy becèlozzam az elsőt, erre bibipp-bibipp torpedó. Telibe vert 2-3, flooding ès halál...
A marha Omaha mögöttem 14 km-ről elengedte a torpedóit, èn meg faszán belefordultam.
V-ös hajóval már hogy lehet ilyen hülye valaki???
Persze kilèptem, gèp kikapcs, láncdohányzás fèl óra.

... ezek tényleg roppant bosszantó dolgok, én is nagyon sokszor "tapasztalom" ezeket...
és persze rohadtul érthetetlen, hogy valaki azt sem tudja, hány méter a torpija hatótávja, csak elereszti, mint a fingot sunyin, bele a tömegbe...
hétvégén engem is kerülgettek (bár el nem találtak) a saját csapat torpijai, akkor Kuma-val voltam épp közelharcban, és azt hitte az agyhalott zombija, hogy azzal ő profin kiszedi az ellent, és én nekem is segít, hogy ezer méter sugarú körben szétszórta az összes torpedóját, de mindkét hajóoldaláról...

írtam is neki nagy-nagy megbecsülésem jeleként egy "Fuck off!!!"-ot... ;) :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja sandorati által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
8 éve 10 hónapja #11632 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gondoltam megpróbálom megcsinálni a Myokos küldit, de ma 0 dd kill. Vagy pár hp-n lopják le, vagy simán lelövik míg betöltök. Nagatoval majdnem kiszedtem egyed, de újratöltöttem, így lelopták, egy másik pedig hegy mögé ment (20k sebzéses kör emiatt). Új clevelanddel meg marad 200hp-n az egyik...
És most este max 3 dd volt oldalanként, hol a 5 dd-s csapatok?

Oldalmegjelenítési idő: 0.489 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.