Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #11642 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát én eljutottam oda, hogy cset bant kaptam, de nem érdekel, egyszerűen agyfaszt kapok a sok agyatlan majomtól. Lopják a killeket, eszetlen módon játszanak, feledve kinek mi lenne a feladata. A japán romboló bent lopakodott a saját csatahajók mögött, és onnan torpedózott, de hova azt maga a világtalan játékos se tudta. A cirkáló engem lőtt, saját rombolót. A cv játékos rárepül 2 Clevelandra, és nem érti, miért vesztek oda a gépei. Na és a random faktor, amikor az ellen hajója mintha pajzsot viselne, és leperegne róla minden lövésed, miközben te vadul manőverezve sorba kapod a találatokat. Ha meglesz az ARP Myoko, kicsit hanyagolom a játékot, a wg csalási gépezete néha hányingerrel tölt el....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11643 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Gondoltam megpróbálom megcsinálni a Myokos küldit, de ma 0 dd kill. Vagy pár hp-n lopják le, vagy simán lelövik míg betöltök. Nagatoval majdnem kiszedtem egyed, de újratöltöttem, így lelopták, egy másik pedig hegy mögé ment (20k sebzéses kör emiatt). Új clevelanddel meg marad 200hp-n az egyik...
És most este max 3 dd volt oldalanként, hol a 5 dd-s csapatok?

Sehol, nekem még 5 dd kell, de nagyon nehéz lesz. Főleg, hogy max. 2.-3 dd dob be. Egy csatába, vagy egyet. mindenki rombolóra vadászik, így a sok idióta, aki szarja a torpedókat, most nem játszik, mert kilövik. Játszani tudni kell, a tűzgombot nyomogatni? Bármelyik idomított majom megtudja csinálni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11644 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én is gratulálok a WG-nek.Felraktam az aimbotot mert kiváncsi voltam miért nem találok el semmit.Nos egy japán cirkálo elé 17km-en anyira elé kell célozni hogy a hajo nincs a képernyön ergo az aimbot se tudta befogni.

Több
8 éve 10 hónapja #11653 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv Mindenkinek!

Véleményem szerint, ezekkel a küldetésekkel a WG megint átesett a ló túlsó oldalára.
Azt akarták elérni, hogy minden hajóosztállyal játszanak a játékosok, de ezzel nem csábítóbbá/érdekesebbé/kívánatosabbá tették az egyes hajóosztályokat, hanem elérték, hogy boldog-boldogtalan használja őket, hogy megszerezze a "prémium hajókat", függetlenül attól, hogy tud e vele játszani vagy sem. Ez azt eredményezte, hogy az emberek, nem az eddig megszokott célokért (győzelem/kill/sebzés) küzdenek, hanem szinte csak azért, hogy minél előbb meglegyen a küldetés/kihívás adott része. Ezért ez azt szülte, hogy több a DROID a pályán, és az eddig sem jól teljesítő „idióták”, most olyan szerepben játszanak, amiről halványlila fingjuk sincs.
Az alap ötlete a WG-től nem volt rossz, (jobban elosztani a játékosokat az egyes hajóosztályok között) de a kivitelezésbe megint hiba csúszott. Megint egy újabb lépéssel vitte a játékot a káosz, és a koncepciótlanság irányába. Remélem, hogy a későbbiekben tanulnak a hibákból és a küldetések nem fogják ilyen mértékben felborítani a játékmenetet.

Általában nem szoktam a küldetéseket megcsinálni, de most kivételesen úgy döntöttem, hogy az ARP KONGO-t megcsinálom és talán a MYOKO is összejön. Úgy vettem észre, hogy minél inkább annak szellemében játszom, hogy meglegyenek ezek a hajók, annál inkább nem megy a játék, és annál feszültebb/idegesebb vagyok. Ebből viszont az jött, hogy teljesen hazavágtam a startomat. Szóval úgy döntöttem, nem ér az egész ennyit, hagyom a francba az egészet, elvégre is, élvezni akarom a játékot nem szívinfarktust kapni. A KONGO biztos meglesz, a MYOKO meg, ha összejön, akkor jó, ha nem, akkor majd meglesz a hagyományos úton.

Ezzel kapcsolatban engedjetek meg egy kérdést! Az ARP-s hajók festése csak akkor látszik a csaták alatt, ha én nálam is a hozzájuk tartozó kikötő van beállítva, vagy elviekben mindig kellene látszani?
Kérdezem ezt azért, mert mostanában nagyon sok a csatában a KONGO és a MYOKO, de egyiken sem látom a spécifestést.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11655 Írta: vcsaba1968
A festés mindig látszik. Viszont a hajok csak a Yokosuke kikötöben látszanak.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11661 Írta: vcsaba1968
Valaki árulja már el hogy a picsába van hogy én minden találattol kigyulladok de én 30 találat se gyujtok ki senkit???

Oldalmegjelenítési idő: 0.454 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.