Üdv Mindenkinek!
Véleményem szerint, ezekkel a küldetésekkel a WG megint átesett a ló túlsó oldalára.
Azt akarták elérni, hogy minden hajóosztállyal játszanak a játékosok, de ezzel nem csábítóbbá/érdekesebbé/kívánatosabbá tették az egyes hajóosztályokat, hanem elérték, hogy boldog-boldogtalan használja őket, hogy megszerezze a "prémium hajókat", függetlenül attól, hogy tud e vele játszani vagy sem. Ez azt eredményezte, hogy az emberek, nem az eddig megszokott célokért (győzelem/kill/sebzés) küzdenek, hanem szinte csak azért, hogy minél előbb meglegyen a küldetés/kihívás adott része. Ezért ez azt szülte, hogy több a DROID a pályán, és az eddig sem jól teljesítő „idióták”, most olyan szerepben játszanak, amiről halványlila fingjuk sincs.
Az alap ötlete a WG-től nem volt rossz, (jobban elosztani a játékosokat az egyes hajóosztályok között) de a kivitelezésbe megint hiba csúszott. Megint egy újabb lépéssel vitte a játékot a káosz, és a koncepciótlanság irányába. Remélem, hogy a későbbiekben tanulnak a hibákból és a küldetések nem fogják ilyen mértékben felborítani a játékmenetet.
Általában nem szoktam a küldetéseket megcsinálni, de most kivételesen úgy döntöttem, hogy az ARP KONGO-t megcsinálom és talán a MYOKO is összejön. Úgy vettem észre, hogy minél inkább annak szellemében játszom, hogy meglegyenek ezek a hajók, annál inkább nem megy a játék, és annál feszültebb/idegesebb vagyok. Ebből viszont az jött, hogy teljesen hazavágtam a startomat. Szóval úgy döntöttem, nem ér az egész ennyit, hagyom a francba az egészet, elvégre is, élvezni akarom a játékot nem szívinfarktust kapni. A KONGO biztos meglesz, a MYOKO meg, ha összejön, akkor jó, ha nem, akkor majd meglesz a hagyományos úton.
Ezzel kapcsolatban engedjetek meg egy kérdést! Az ARP-s hajók festése csak akkor látszik a csaták alatt, ha én nálam is a hozzájuk tartozó kikötő van beállítva, vagy elviekben mindig kellene látszani?
Kérdezem ezt azért, mert mostanában nagyon sok a csatában a KONGO és a MYOKO, de egyiken sem látom a spécifestést.