Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11591 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
egy induri-pindurkát kiakadtam előzmény:

Elkezdetem szépen csinálni az anyahajós ágat (gyakorlás volt CO-ban)
oké aláírom zöldség vagyok- e téren a játékban még, de ez az utolsó csata ... huuuu :pinch:

Szóval már volt némi gyakorló csatám és nem vagyok totálisan béna- e téren kezdem kapiskálni a CV játékot. (bár még rengeteget hibázok benne több téren ami még-több gyakorlással fog eltűnni csak)
De hogyan lehetséges, hogy 3 vereség a múlt alkalomnál kezdésnél egyhuzamban .. aztán még rengeteg és minimális győzelem. (ramdom)
ÉS ma na mivel kezdek 3 verség persze megint véletlen ... ja persze
Ezen az utolsó csatán annyira kibuktam, hogy nem érdekel, de fel fogom tölteni mert már egy lényegében nyertes csatát adtak el a végén a kedves csapattársak elöljáróban 3 -an foglaltak/foglalhatták volna be az ellen bázisát és rezetelni csak az ellen CV játékosa tudott/volna ....
És természetesen hiába írtam is akármit a chaten ........ mondanom sem kell! :woohoo:

(Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy hagyták, hogy simán átjöjjön és bekaszáljon az ellenséges DD! Mert sajnos attól még messze vagyok, hogy még időben más irányba menyek még jóval előbb, de még élhettem volna egy darabig... :S )

És egy kép a lehangoló CV játékról ma:

A múlt-kori az első a képen éppen CO eredmény ne tévesszen meg senkit.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11593 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hogy a jó Istenbe van, hogy ha csatahajóval lövöm ellen csatahajóját 3-4 000 Hp sebzés, vagy ha citadellát lövök akkor olyan 10 000 Hp-s sebzés. De ha az ellen csatahajója telibebasz, és citadellát lő (szinte minden csatában van ilyen), lemegy a fél HP-m. Mit csinálhatok rosszul? Vagy csak ez a kibaszott játék nem bírja a képemet?

Több
8 éve 10 hónapja #11594 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Hogy a jó Istenbe van, hogy ha csatahajóval lövöm ellen csatahajóját 3-4 000 Hp sebzés, vagy ha citadellát lövök akkor olyan 10 000 Hp-s sebzés. De ha az ellen csatahajója telibebasz, és citadellát lő (szinte minden csatában van ilyen), lemegy a fél HP-m. Mit csinálhatok rosszul? Vagy csak ez a kibaszott játék nem bírja a képemet?

Elsőnek is nyugi. Ez fontos, mert ha görcsössé válsz, akkor annál jobban nem fog menni. Valószínűleg azért megy le sok hp-d, mert vagy több citadellát kapsz, vagy, 1 citadella, de mellé még bekapsz 4-5 gránátot. Én azt tudom tanácsolni, hogy nézz meg pár videót (sokat van különböző topikokba) és figyeld a hajó mozgását. Ne azt nézd, mit sebez (igen az a látványos), hanem a mozgást, fordulást stb. A másik ami jó szerintem, ha "bekapcsolod" a replay funkciót és visszanézel pár csatát amit játszottál. Pl ami nagyon jó lett, vagy amikor baromira nem sebeztél, esetleg egyszerre sok HP-s salvot kaptál. Rengeteget segít hidd el. Remélem tudtam segíteni!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Több
8 éve 10 hónapja #11595 Írta: tyer82
Köszi, de ilyen meccseken nem sokat segít....

North Carolinával szigetek között közelharcoltunk, le akart rammolni, nem sikerült neki, így ahogy elmentem mellette, beleeresztettem egy sorozatot, a hajó közepe táján találtam el, 4 000 Hp, aztán ennyi, ezek után 8 - 10 000 Hp sorozatokat kaptam tőle, folyamatosan, ennyi...
Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja #11596 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Off: Levettem a hangmódomat, arp kongonak miért van Iona hangja? :D

On: Most komolyan, megyek előre a csata elejétől egyik oldalt, majd mikor engem lő 6 hajó, akkor látom, hogy tölünk 3 ember kivételével, mind elindult a másik irányba lemminget játszani, a top tieres hajóinkkal együtt -.- Bgue meg ha jól láttam, nem vadász setuppal jött, így sok légi fedezetet nem tudott biztosítani (torpedózást a cv elszúrta, de kaptam bombát, majd HE-t keményen mindekitől) 23k sebzéssel zártam, mert lőttem egy fusonak citadellát, meg pár találat még volt. Tegnap sikerült azért 60k-t összehozni, csak olyan érzésem van ,hogy totál máshogy repülnek a lövedékek ezzel a 356-ossal, mint Fusonál, ha jól emlékszem, azokon is 356-osok vannak (jó, azzal is mostanában sörétes effektust kaptam, szóval thanks rng)

Több
8 éve 10 hónapja #11597 Írta: tyer82
Sajna ilyen ez, volt pár olyan napom, mikor tűrhető volt a játék (győztes, vesztes csaták vegyesen), aztán ma úgy döntött a játék, hogy szopóroller... Se random, se ranked, se co-op meccs, egyikben sem nyertem.Csata feléig jól állunk, aztán mire észbe kapok, már az ellen vezet, nem is kicsivel.

Oldalmegjelenítési idő: 0.467 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.