Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #11025 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kurva jó, másfél napja egy darab CA-t sem sikerült kilőnöm. Csatahajóval beleeresztek egy sorozatot, hagy benne 100-200 Hp-t, persze egy kibaszott DD már le is lopja a frag-et. Königsberg-gel lövöm, marad 240 Hp-ja, üldözöm, lövedékfelhőt zúdítok rá, semmi, volt két nem sebző találatom, és persze az ő sorozatából folyamatosan kaptam a sebzéseket, gyújtásokat. Eddig Königsberg-gel ha saját tierjében mentem vele, megvolt a 32-3 killem, a küldi óta allig. Elmehet a Wg a jó kurva anyjába a manipulált meccseivel....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11027 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a CA kill.. oh atyám. Egy nap szünetet tartottam, 2 nap után volt 17, most mentem 6 csatát, lett +7, majd 3 nullás kör :S A repcsis lesz egy leányálom, csak zuihom van, lehet az amcsi CV-be is bele kezdek, bogue nem lenne rossz a 2 fighter setup miatt

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11034 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
A new year nem lesz meg, képtelenség 4 killes győztes csatát menni.
A többi wg foshoz meg: nekem meglett a kongó, egy mezei kongó, se xp bónusz, se kredit bónusz, kapitányt nem lehet benne cserélni, egy mezei kongó iszonyat ótvar fos festéssel, nah az viszont fix, nem lehet változtatni. Mentem 4 csatát vele ebből 3 volt t7-es, ingyen frag vagy, ami világít, mint a háborodás. Most a rombolós küldis van még, de már nem izgat egyáltalán, 1 úgyis egy szar hajót kapsz, ami kiégeti csak a monitorod, 2 teljesen látványos, ahogy pensacolával a 20. rombolót nem tudom kivégezni zsinórban, hanem 200 hp-ről lelopja valaki. Ha 2K hp-sra lövök rá, akkor 10 találattal sebez 1900-at. Már olyat is adott ma, hogy eltaláltam nem egy He-vel, és 0 sebzés, 0 kritikus, 0 minden. HE találatra, majd azonnal kiszedi valamelyik bot csapattárs, aki amúgy egész csatában nem is lő többet. Nincs több kérdésem.

Több
8 éve 10 hónapja #11035 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

Krisztian írta: A new year nem lesz meg, képtelenség 4 killes győztes csatát menni.

Tedd hozzá, hogy 7-es vagy nagyobb Tierben kell. :)
Meg sem próbáltam. Túl sok creditet vinne el a sok bukta.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11036 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jahm, és kapsz 500K kreditet. Megyek 3-4 kört Murmanskkal prémium nélkül, mert már arra sem költök, és megvan. Egy fillért nem ér ez a játéknak csúfolt valami.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11038 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem szép a Kongou, ezzel a lila festéssel :cheer:
Semmi bónusz? Hát...
Mindegy, valahogy összejött 2 kill 3. omaha meccsre ,ami nem lett bukta is egyben, 5 kill kéne a repcsis elkezdéséhez (ti mivel csináltátok meg ezt a részt? CA-val kicsit problémás lenne, hisz vagy van CV vagy nincs, + arra mennek-e a repcsik, ahol te vagy)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.