Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10731 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
tyer8214 #10704

Én is ezt tapasztalom. Meg főleg mikor mutatja az oldalát a cirkáló vagy legyen akármi is és bemérem, lövök , egy méterrel megy más irányba és már teljesen mellé megy minden lövésem. Persze mikor én vagy ebbe a helyzetben és rám lőnek csinálhatok akármit úgyis eltalál. Meg a legújabb, hogy lövöm a BB-t HE vel messziről vagy 20 benne van és nem gyullad, de engem az első lövésre gyújtanak mindig főleg mikor kerülöm a salvo -t és abból 1 lövedék talál el akkor is gyulladok.
Biztos vagyok benne hogy vannak valami AIM segítő programok, nem hiszem el hogy valaki így ki tudja számolni hogy merre fogok menni, hacsak nem ott ül mellette egy jósnő.
Amúgy meg ma megint nem akarja a játék hogy győzzek úgyhogy ennyi is erre az évre, :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Tomc által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #10735 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Phaser írta: Többet nem segitek senkinek az tuti.

Azért ha a fórumról akadsz össze valakivel, léccilécci... ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10743 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
csoda történt: elsőre nyert meccs Nagatoval. Igaz, hogy erősen t8 volt a csata, pár Kagerouval és csak 20k sebzésem volt -118 lövedék mellett, de legalább nyert :cheer:

New Mexico: 3km-re tőlem feltűnik egy Omaha, torpedók, fél hp oda, citadellát nem lőttem neki a hajótest közepénél, vízvonal felett, fordul, újabb torpedók, nagy nehezen kilövőm, de végül meghalok egy Minekazetől, 15k sebzés. remek. Csapattársak valahol máshol voltak...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 10 hónapja #10768 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
BÚÉK

Év első meccse nálam kicsapta a biztosítékot: Nagatoval megyek, majd kapom a torpedókat, minekazte van a közelben, most éreztem a dd buffot, simán kivégzett 3 sorozattal. Csapattárs CA-k véletlen se mentek a közelébe, 33k sebzéssel haltam :S

Több
8 éve 10 hónapja #10769 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: BÚÉK

Év első meccse nálam kicsapta a biztosítékot: Nagatoval megyek, majd kapom a torpedókat, minekazte van a közelben, most éreztem a dd buffot, simán kivégzett 3 sorozattal. Csapattárs CA-k véletlen se mentek a közelébe, 33k sebzéssel haltam :S

hiába, ilyenek az elso meccsek :dry:

Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja #10771 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Meg az utána lévő meccsek is :D Sok idióta fasz van megint, és mindig a csapatomban, az ellen 1-2 hajó veszteséggel nyer, nálunk meg kivégeznek mindenkit seperc alatt...

Oldalmegjelenítési idő: 0.432 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.