Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #9709 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: csatahajó a nehézgyalogos, megy előre, tör zúz, pusztít, leköti az ellenfél előerejét, idővel elfoglalja a bázist.

Hmmmmm... ez a harcstílus max. Tirpitzcel és talán az Új-Mexikóval követendő, de azoknál is csak akkor, ha saját tierben vannak, és nincs az ellennél romboló, ill. egynél még talán, kettőnél már inkább azokkal is kerülném.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9710 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő

felidegesít maga a játék az előbb leírtak miatt. (lúzer csapattársak, feltűnően "pro"-n célzó játékosok az ellenfélnél, én persze akkor se találom el ha egy centit meg más irányba.) Lehet én csinálok rosszul valamit nem tudom.

Olyankor szoktam visszamenni T5-be az Omahámmal és nyomok egy-két jó kört, vagy belesek a SO-ba.

Több
8 éve 11 hónapja #9712 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy két dolog reagálva a sok sok dologra.

1. Miért idegesíted fel magad a játékon hisz ahogy a neve is mondja ez egy játék ami arra van hogy kikapcsoljon. Nem arra hogy tönkre tedd magad.

2. Igen lehet idegeskedni de ha Te úgy érzed hogy mindent megtettél akkor könyveld el hogy te jól játszol és a többiek bénák.

3. Nagy ritka hogy mindig ugyanzokkal a játékosokkal játszál szóval lehet hogy utána jó csapatban találod magad.

4. Bár nem akarok kampányolni a játék mellett én imádom, mindig is vártam egy hasonló kaliberű hajós játékra. Vannak benne nehézségek bosszantó dolgok. De megvan a maga varázsa nincs rossz meccs max abból is tanulsz valamit.

5. Prémium játékos vagyok nem sajnálom azt a havi pár ezer ft-ot hogy még munka mellett azért a maximumot kitudja hozni belőle. De így meg tényleg lehet vele hasítani.

6. Minden osztálynak megvan a maga varázsa :) Bár én lökött BB-s vagyok mint ahogy azt akik velem játszottak már tapasztalhatták.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 11 hónapja #9714 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem úgy tűnik (itt is olvasható volt több játékostárstól is) a csatahajók túlságosan pontatlanok. Ehhez még jön az, hogy sokak szerint az ideális az, ha a csatahajó hátul sunnyog. Van neki páncélja, HP-ja, javítása... Van neki baromi pontatlan ágyúja nagy lőtávra, sokszor még közeli célpontra is. (Az RNG ugye... )
A csata végén egy full HP-s csatahajó az utolsó az adott csapatból, az biza rossz szerintem. Ehhez még jön a késői betöltés probléma sokaknál, és a több helyen is olvasható aim asist. (Ilyet még nem láttam, csak egyszer volt bennem egy érzés, hogy ez már elképesztő pozitív RNG az ellen játékosának, de nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.) Ezért fogynak a játékosok leginkább. De még mindig jobb mint a WoT. Remélem itt nem fognak teljesen a képzelet szülte hajók tucatjával rohangálni.

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9715 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már rohangálnak. Csak a T5-ig kb 3 olyan hajóval találkoztam ami tervben létezett csak. Teljesség igénye nélkül eddig:
T1 Orlan, T4 Phoenix, T4 Myogi

Nem is baj ha nem tudnak új hajókat behozni és a tervezőasztalon keresnek, nem ez a probléma alapból. De azért biztos vagyok benne hogy nevesebb hajókat is választhattak volna bizonyos esetekben, vagy akár az időrendet is betarthatták volna.

Szerintem optimálisan akkor játszol egy csatahajóval ha mindig látsz valakit akit lőhetsz, közötted és a célpont között nincs saját cirkáló, vagyis nem a második sorból lődözöl, hanem az elsőből. Ekkor te fogod kapni a lövéseket amiket szerencsés esetben ki is tudsz javítani mielőtt belepusztulnál. A szememben akkor nyom egy csatahajó jó meccset ha a végén megkapja a Dreadnought plecsnit. Ez persze nem azt jelenti hogy nagy totálba bele a közepébe ki ha én nem stílussal behajókázni az ellenfél közé, hanem ésszel a cirkálókkal együtt haladva. Ehhez persze a cirkálók is kellenek.

Több
8 éve 11 hónapja #9716 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amúgy azt meg lehetne lépni a rombolók esetében, hogy korlátozzák a kilőhető torpedók számát. Nyilván van elég infó arra nézve, hogy egy romboló a valóságban mennyi torpot cipelt magával.

Amúgy csapatként játszva bármilyen mm leosztás esetén simán lehet(ne) nyerni, csak egyre nagyobb a fogyik aránya a játékosok között. Rangsoroltban is mindig van aki megmondja merre menjünk, de mindig van egy hajó, ami elmegy ellenkező irányba és simán bedarálja az ellen, ezzel előnyt szerezve... Ha valami klánrendszer bejönne az szerintem javítana az élményen. (Vagy olyan játékmód, amiben mondjuk csak csatahajók vagy cirkálók kerülhetnének be a csatába)

Oldalmegjelenítési idő: 0.447 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.