- Köszönetek: 2295
vonKurz írta: csatahajó a nehézgyalogos, megy előre, tör zúz, pusztít, leköti az ellenfél előerejét, idővel elfoglalja a bázist.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Olyankor szoktam visszamenni T5-be az Omahámmal és nyomok egy-két jó kört, vagy belesek a SO-ba.felidegesít maga a játék az előbb leírtak miatt. (lúzer csapattársak, feltűnően "pro"-n célzó játékosok az ellenfélnél, én persze akkor se találom el ha egy centit meg más irányba.) Lehet én csinálok rosszul valamit nem tudom.
Szerintem optimálisan akkor játszol egy csatahajóval ha mindig látsz valakit akit lőhetsz, közötted és a célpont között nincs saját cirkáló, vagyis nem a második sorból lődözöl, hanem az elsőből. Ekkor te fogod kapni a lövéseket amiket szerencsés esetben ki is tudsz javítani mielőtt belepusztulnál. A szememben akkor nyom egy csatahajó jó meccset ha a végén megkapja a Dreadnought plecsnit. Ez persze nem azt jelenti hogy nagy totálba bele a közepébe ki ha én nem stílussal behajókázni az ellenfél közé, hanem ésszel a cirkálókkal együtt haladva. Ehhez persze a cirkálók is kellenek.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.