Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9613 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: ...
ui, ha jól számolom, Yamaton már 10km-t fog tudni a másodlagos üteg, vicces kis jószág lesz az :)

Hát ha olyan jó a találati aránya mint a kisebb osztályokban, akkor csak súlynövelésnek lesz jó... :P
Majd meglátjuk... ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9626 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mennyi is a fő lövegek töltési ideje? Már nem is emlékszem. Olyan fél perc majdnem. Ellövöd, váltasz másodlagos fegyverzetre. Természetesen a tűzvezető rendszer nem változik, hiszen nem az egyes ágyúk külön céloznak (az egy másik játék, abban vitorlás hajók vannak), hanem ugyan az a tűzvezető rendszer. Ellövöd egyesével, sorozattal, ahogy jobbnak látod és máris kapcsolsz vissza fő fegyverzetre. Még talán be sem töltötték őket újra.

Több
8 éve 11 hónapja #9627 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

zstorok75 írta:

vonKurz írta: ...
ui, ha jól számolom, Yamaton már 10km-t fog tudni a másodlagos üteg, vicces kis jószág lesz az :)

Hát ha olyan jó a találati aránya mint a kisebb osztályokban, akkor csak súlynövelésnek lesz jó... :P
Majd meglátjuk... ;)

nézted a Nagatos képeimet itt feljebb ?
7,2 km a másodlagos ütegem, és szerintem kimondottan rendben van.
inkább az a gond, hogy nagyrésze ap-t lő, és csatahajóra a 140mm-s ap nem sokat csináll, de merészebb cirkálók rombolók soxor beszívják :)

Yamaton is el lehet dönteni majd, hogy szeretnél +20% légvédelmet, ez elviekben nagyon jó, de CV relative kevés van, tizes meg még kevesebb, nyolcas repülővel meg gondolom nem nagyon lehet karcolgatni se, mert nem érnek oda...
nagy általánosságban szerintem a repülő nagyon nagy gond, de romboló/torpedóból sokkal több van...

és akkor marad a kicsit pontosabb fő üteg, illetve a másfél kilométerrel távolabbra lövő másodlagos...
10km másodlagos puska amúgy, orosz DD 10km-ről látszik, japánok/ami 7-8 km, de ez azt jelenti, hogy jó eséllyel oda fognak jönni 8-9 km-re, ahonnan könnyű hibázni :)
mindegy, meglátjuk, még Amagim sincs egyenlőre :D

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9628 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Mennyi is a fő lövegek töltési ideje? Már nem is emlékszem. Olyan fél perc majdnem. Ellövöd, váltasz másodlagos fegyverzetre. Természetesen a tűzvezető rendszer nem változik, hiszen nem az egyes ágyúk külön céloznak (az egy másik játék, abban vitorlás hajók vannak), hanem ugyan az a tűzvezető rendszer. Ellövöd egyesével, sorozattal, ahogy jobbnak látod és máris kapcsolsz vissza fő fegyverzetre. Még talán be sem töltötték őket újra.

nincs rá időd, tényleg.
eleve észre se veszed, eleve ha két oldalról jönnek, adja az ívet mindkettőnek,
nem szólva arról, hogy vezetni kell a hajót, mert ha nekicsattansz egy szigetnek jó eséllyel belehaltál.

amugy hajo/kaliber fuggo, 25-35 másodperc között jellemzően, de ha eldurranik a nagy puska, igyekezni kell visszafordítani mindenféle hajót az orrával/fenekével az ellenfél felé, nehogy mire ő visszalő oldalt áljak, szerintem ennél több időt nem szabad az ágyúval tölteni, de erről van is egy Bad Advice video szerintem :)

nézd itt vannak feljebb a képek, 363 lövés, 110 találat.
231 lövés, 46 találat.

szerintem manuálisan se tudnál ennél pontosabbat semmivel...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vonKurz által.

Több
8 éve 11 hónapja #9635 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igazat adok tanult kollégámnak.

Az jó dolog hogy automata a másodlagos tűzvezérlés. Nem kell vele szórakozni ha sok az ellen.

T8-tól azért már elég elfogadható a másodlagos fegyverek sebzése és mennyisége a hajókon. Ha már csak zavarják az ellenséges rombolót az is jó tud lenni. Addig betölt a fő ágyú és mehet a menet.

Illetve ha még a kapitányi képesítésed is megvan a másodlagos fegyverekre akkor csatahajón is elég szépen tud muzsikálni.

Több
8 éve 11 hónapja #9637 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem tudom srácok... Én játszottam ezzel is, azzal is. SO T4-nél járok. Ellövöm a lövegeket (pl egy közelben lévő kis DD-re), aztán 1 gombnyomás és már küldöm is rá a másodlagost. Abból eleresztek 2 salvot és sokszor nem kell erre a DD-re többet lőnöm a löveggel. Max egy sorozat még a másodlagossal.

Nas írta, hogy ha sok az ellen... Igen, van olyan. De akkor választok célpontot (mindegyikre igaz: wot, wows SO). És ami a lényeg. RAJTAM MÚLIK, hogy ha ellőttem magam, mit alkotok a másodlagossal. Szerintem Trucker is erre akart kilyukadni...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.451 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.