- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Doktoruur írta: Nem tudom srácok... Én játszottam ezzel is, azzal is. SO T4-nél járok. Ellövöm a lövegeket (pl egy közelben lévő kis DD-re), aztán 1 gombnyomás és már küldöm is rá a másodlagost. Abból eleresztek 2 salvot és sokszor nem kell erre a DD-re többet lőnöm a löveggel. Max egy sorozat még a másodlagossal.
Nas írta, hogy ha sok az ellen... Igen, van olyan. De akkor választok célpontot (mindegyikre igaz: wot, wows SO). És ami a lényeg. RAJTAM MÚLIK, hogy ha ellőttem magam, mit alkotok a másodlagossal. Szerintem Trucker is erre akart kilyukadni...
Doktoruur írta: Miért kötelező kárpótolni? A csatahajókat mivel kárpótolták, hogy elcseszték a sebzését? De nagyon el lett kanyarodva a dologtól. Trucker azért írta amit, mert ha manuális a célzás, akkor RAJTAD múlik és nem egy gépen, rng-n, vagy Istenen, hogy talál-e vagy sem. Nem értem hogy jön ide az, hogy hány oldalról jönnek.....
Hogy egy romboló nem éri utol a cv-t? Bocsi, de mindjárt megtörlöm könnyes szemem. Nem elég neki, hogy egy csatahajóra ráküld 1,5 percenként 815017 torpedót? A tieres dolgot meg pláne nem értem, mivel ha nem elmebeteg, vagy nagyképű a DD, akkor úgy vadássza le a BB-t, hogy nem is látja.
Nem kell a DD-ket kárpótolni. Elég bitang hajók így is..... Beszélhetünk itt bármiről. Amikor egy csatahajó összecsinálja magát, mert lát egy rombolót, akkor ott már régen rossz valami....
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.