Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #9643 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagy az isten állatkertje, alacsoyn a keritése és nem fizették ki a villanyszámlát a villanypásztorhoz.
Első csata: Nagato, brothers, megyek északról balra. 10km-re volt egy nürnberg, 1 salvoval full hp-ról nullázom (5sima találat, 2 citadella). Annyi volt a gond, hogy ekkora 5-1-re vezetett az ellen!
A meccs vége:

csapat által kilőtt hajók száma: 2. KETTŐ?! Wtf. Coloban meg maradt olyan 20k hp, citadellát nem tudtam lőni neki, de 2 heavy damage-et bekaptam tőle.
Utána 20k-s nagato bukta. Mjad ez:

Szerencsére nyertünk és haladt a 4 killes küldim kettővel.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9656 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Doktoruur írta: Nem tudom srácok... Én játszottam ezzel is, azzal is. SO T4-nél járok. Ellövöm a lövegeket (pl egy közelben lévő kis DD-re), aztán 1 gombnyomás és már küldöm is rá a másodlagost. Abból eleresztek 2 salvot és sokszor nem kell erre a DD-re többet lőnöm a löveggel. Max egy sorozat még a másodlagossal.

Nas írta, hogy ha sok az ellen... Igen, van olyan. De akkor választok célpontot (mindegyikre igaz: wot, wows SO). És ami a lényeg. RAJTAM MÚLIK, hogy ha ellőttem magam, mit alkotok a másodlagossal. Szerintem Trucker is erre akart kilyukadni...

no, szóval az van, hogy a másodlagos ágyúknak most is kiválaszthatod a célpontot, ha egy oldalon ketten jönnek, de ha mindkét oldalon jönnek, akkor ossza magátol is.

másrészt viszont milyen szintű mikromenedzsment azt, ami még elviselhető, ami még jatszhato ?

nézzuk a Nagatot.
31,5 másodpercenként lő nagy ágyúval
5 másodpercenként másodlagossal, He-vel,
8 másodpercenként másodlagossal, AP-val
+ jó lenne forogni, kimozogni a lövéseket, nézni a szomszédban uszkálló torpedokat, a minimapot, és folyamatosan távcsovezni az ellenséget, hogy merre mozdul ha lovom az agyuval, legkozelebb merre tartsak eléje...

ez az egyik oldal ugye, másik oldalról ha jól értem az a probléma, hogy a rombolókat nem elég hatékonyan irtja a másodlagos fegyverzet, itt azért felmerul bennem hogy melyik tierről beszélunk ? :)

de rendben van, adjunk manuális célzást, és feltehetoleg emiatt kevesebb sikerélményt a rombolónak, mivel szeretnétek kárpótolni őket ?

legyenek gyorsabbak, jobb álcával ?
gyalázat, hogy egy japán rombóval nem lehet elkapni 10km-ről egy CV-t.
megyek utána, és nem érem utol, ha nem szemből közelítem meg, esélyem sincs...
mire ágyúval agyonlőném a 60k hp-ját, addigra meg 100* lebombáz a fenébe...
vagy kaphatnának több, nagyobb, és gyorsabb torpedót.
vagy ? vagy megint arról megy csak az ötletelés, hogy a kedvenc hajóosztályt erősítsuk a tobbiek kárára ? :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, AtuqShaman

Több
8 éve 11 hónapja #9664 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Miért kötelező kárpótolni? A csatahajókat mivel kárpótolták, hogy elcseszték a sebzését? De nagyon el lett kanyarodva a dologtól. Trucker azért írta amit, mert ha manuális a célzás, akkor RAJTAD múlik és nem egy gépen, rng-n, vagy Istenen, hogy talál-e vagy sem. Nem értem hogy jön ide az, hogy hány oldalról jönnek.....

Hogy egy romboló nem éri utol a cv-t? Bocsi, de mindjárt megtörlöm könnyes szemem. Nem elég neki, hogy egy csatahajóra ráküld 1,5 percenként 815017 torpedót? A tieres dolgot meg pláne nem értem, mivel ha nem elmebeteg, vagy nagyképű a DD, akkor úgy vadássza le a BB-t, hogy nem is látja.

Nem kell a DD-ket kárpótolni. Elég bitang hajók így is..... Beszélhetünk itt bármiről. Amikor egy csatahajó összecsinálja magát, mert lát egy rombolót, akkor ott már régen rossz valami....

Több
8 éve 11 hónapja #9669 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Doktoruur írta: Miért kötelező kárpótolni? A csatahajókat mivel kárpótolták, hogy elcseszték a sebzését? De nagyon el lett kanyarodva a dologtól. Trucker azért írta amit, mert ha manuális a célzás, akkor RAJTAD múlik és nem egy gépen, rng-n, vagy Istenen, hogy talál-e vagy sem. Nem értem hogy jön ide az, hogy hány oldalról jönnek.....

Hogy egy romboló nem éri utol a cv-t? Bocsi, de mindjárt megtörlöm könnyes szemem. Nem elég neki, hogy egy csatahajóra ráküld 1,5 percenként 815017 torpedót? A tieres dolgot meg pláne nem értem, mivel ha nem elmebeteg, vagy nagyképű a DD, akkor úgy vadássza le a BB-t, hogy nem is látja.

Nem kell a DD-ket kárpótolni. Elég bitang hajók így is..... Beszélhetünk itt bármiről. Amikor egy csatahajó összecsinálja magát, mert lát egy rombolót, akkor ott már régen rossz valami....

talán többet kellene játszanod rombolóval, mindjárt kevésbé csinálnád össze magad ha látsz egyet :)

csatahajót ha egyedül van, nagyon nehéz elkapni DD-vel, akkor könnyű, ha béna, másokkal verekszik, és nem figyel a háta mögé... szal akkor könnyű, de személy szerint sokkal szívesebben vadászom csatahajóval csatahajót, mint rombolóval :D

ha azt gondolod, hogy a manuális lövéskor majd oda megy a skuló ahova szánod, akkor lőjél egyet pls bármilyen csatahajóval 20km-re, többszáz méteres szórásod lesz... ez nem random ? :D

most nem rossz a DD, csak éppen cirkáló ellen haszontalan, Cv-t kizárólag akkor tud levadászni, ha szerencséje van, meccs végén, japán rombolókat egy amerikai vagy orosz kettesével eszi ha találkoznak, egyetlen dologra alkalmas, lehetőleg magányos csatahajókat nagy nyílt oceanon levadaszni, és ezt a képességét szeretnéd érdemben elvenni tőle, ezért gondoltam hogy ha egyik kezeddel veszel, másikkal kárpótolod :)

ráadásul ha nerfelni akarod a rombolót, akkor nem is a jó irányból közelíted szerintem, csökkentsed a torpedók lőtávolságát, vagy rontsad az álcázását, az többet ér mint a manuális célzás...

Több
8 éve 11 hónapja #9671 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Bocsi, de most nem tudom eldönteni, hogy nem tudod, vagy nem akarod értelmezni, amit írok. :cheer:

" mindjárt kevésbé csinálnád össze magad ha látsz egyet" - sose csináltam magam össze senkitől. általánosságban írtam (olvasd el ismét)

"ha azt gondolod, hogy a manuális lövéskor majd oda megy a skuló ahova szánod, akkor lőjél egyet pls bármilyen csatahajóval 20km-re, többszáz méteres szórásod lesz..." - Izumo csatahajóval játszom. szóval azt hiszem lőttem már párszor 20km fölé... ;) de hogy jön a másodlagos fegyverzethez és a manuális célzáshoz a 20km... az ismét rejtély :)

"többszáz méteres szórásod lesz... ez nem random ?" - ezt hívják szórásképnek. ;) és az nem egyenlő a randommal.... Tudod mi a random? Amikor lövök a csatahajóval egy vonalban és párhuzamosan közlekedő másik csatahajóra és 5 találatból sebzek 6-7k-t. Vagy hogy Nas lő 7!!! citadellát és "csak" 100k a sebzése. Na ez a random. :lol:

"ráadásul ha nerfelni akarod a rombolót" - ki beszélt itt romboló nerfről??? :cheer: a másodlagos fegyverzet manuális célzásáról volt szó CSATAHAJÓKNÁL. :lol:

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9672 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Bocsi, de most nem tudom eldönteni, hogy nem tudod, vagy nem akarod értelmezni, amit írok. :cheer:

" mindjárt kevésbé csinálnád össze magad ha látsz egyet" - sose csináltam magam össze senkitől. általánosságban írtam (olvasd el ismét)

Mégis morogsz, hogy OP..

"ha azt gondolod, hogy a manuális lövéskor majd oda megy a skuló ahova szánod, akkor lőjél egyet pls bármilyen csatahajóval 20km-re, többszáz méteres szórásod lesz..." - Izumo csatahajóval játszom. szóval azt hiszem lőttem már párszor 20km fölé... ;) de hogy jön a másodlagos fegyverzethez és a manuális célzáshoz a 20km... az ismét rejtély :)

Az RNG-re gondol..

"többszáz méteres szórásod lesz... ez nem random ?" - ezt hívják szórásképnek. ;) és az nem egyenlő a randommal.... Tudod mi a random? Amikor lövök a csatahajóval egy vonalban és párhuzamosan közlekedő másik csatahajóra és 5 találatból sebzek 6-7k-t. Vagy hogy Nas lő 7!!! citadellát és "csak" 100k a sebzése. Na ez a random. :lol:

A szórásképet is az RNG határozza meg..

"ráadásul ha nerfelni akarod a rombolót" - ki beszélt itt romboló nerfről??? :cheer: a másodlagos fegyverzet manuális célzásáról volt szó CSATAHAJÓKNÁL. :lol:

A másodlagost rombolók ellen akarjátok használni vagyis közvetve nerfelnéd a rombolókat..
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Get200 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.427 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.