Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #9804 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Two Brothers pályán, 4 bázisfoglalásos meccs, 998 foglalási pontról bukó.... 4-5 hajó mindkét oldalt, már csak 1 bázis volt a miénk, de az elég lett volna, csak beállt a körbe egy csatahajó, és mire azt 3 saját BB és egy cirkáló kiszedte, a pálya másik végéből visszaért egy újabb BB, ami blokkolni tudta a bázist. 10-14 km-ről egy szinte egyenes vonalban mozgó csatahajót nem tudtak eltalálni!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9807 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Napi küldi: lőj le 4 gépet egy meccs alatt. Előveszem Myokot, mert jó AA-ja van, megyek 2 meccset, szerintetek láttam cv-t?
Jó, legyen ennyi a legkisebb bajom, ha 3 győzelmet mentem ma, csak délután nem akartam ezzel szórakozni, ilt nem akarom felhalmozni a küldiket se, az a kis pénz mindig jól jön :)

Több
8 éve 11 hónapja #9830 Írta: Hundave85
Hundave85 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha már dühöngünk.... :) És ne kapjon az ember sztrókot. :)
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #9839 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Még hogy nincsenek előre eldöntve meccsek, rangsorolt csata, csapat csatahajói (köztük én) lövi ellen csatahajóit 500-1000 HP sebzés, ellenfél csatahajói lőnek minket, engem 2-3 sortűzzel kilőnek, és ahogy néztem a csapattársak is hasonló arányban kapták... Arról nem is beszélve, hogy papíron kicsi az esély a HE-nál, hogy kigyújtson, gyakorlatilag a CA-k minden második sortűzzel kb. gyújtanak. Nesze neked egyenlő esélyek....
Lehet, hogy a Steel Ocean-nak nincs olyan szép grafikája, de eddig játékélményben veri a WoWS-ot.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9844 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csak a szokásos WG. 67 találattal 27k sebzés. Az találatonkénti átlagban !405! sebzést jelent. Atago-val.
Utóbbi patch óta nem hogy fix 1089-eket sebzek, annyit sem, örülök ha megadja az 545-öt.

40k-s cirkálók meg 60+k-s BB-k ellen azért nem vicces.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja AtuqShaman által.

Több
8 éve 11 hónapja #9845 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Arról nem is beszélve, hogy papíron kicsi az esély a HE-nál, hogy kigyújtson...

Hmmm... ezt nem tudom, hol olvastad, de olvasd el még egyszer...

Oldalmegjelenítési idő: 0.482 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.