- Köszönetek: 468
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Doktoruur írta: Egy árva szóval sem mondtam, hogy op. Azt írtam, hogy a BB-k sebzése el lett rontva. Nem ugyan az.... Hidd el a szórásképlet teljesen más. Az nem egy random valami, ami hol így, hol úgy néz ki. De szerintem ne menjünk bele mondjuk egy tüzérségi harcászatba... De nem is az a lényeg. Mint ahogy le is írtam: A sebzéssel van a baj a csatahajóknál.
Tudtommal a másodlagost Mindenre használod jelenleg, mivel automata. Vagy nem? De ismét leírom: A másodlagos manuális használata azért lenne jobb (szerintem!), mert így jobban függ a játékostól. Hidd el, én nem lőnék a vízbe 1km-re, amikor az ellenség 4,5-re van. De szerintem te sem....
De baromira mindegy, mert ez bem lesz változtatva, mint ahogy sok más sem. Pl miért tölti be a csatát sok embernek sokára. De ez már más téma. Én csak azt nem értettem, hogy egy csatahajó másodlagos fegyverzetből, hogy jutottunk el a 20km-es lőtávhoz és a DD nerfhez.....
Persze ez csak játék és a célja a szórakoztatás mellett a haszon, de azért elgondolkoztató hogy az egyensúly illetve a korábban hirdetett kő-papír-olló elv hogy felborult mára. Mintha a kő-papír-ollónak a lényege az lenne hogy mindegy mivel játszol, mindig lesz aki megesz reggelire és mindig lesz akit te tudsz megenni gond nélkül. Ebben a formában elvben akkor:A Prince of Wales elsüllyesztése más szempontból is sokkolta a Royal Navy tisztjeit és mérnökeit. A legújabb, legnagyobb, és legjobbnak tartott csatahajót, amivel a britek rendelkeztek, egyetlen, nem túl nagy robbanótöltettel rendelkező légitorpedó annyira megnyomorította, hogy a második támadás már manőver-képtelenül és félig meddig harcképtelenül érte, és az gyorsan végzett is vele. A csatahajó pusztulását gyakorlatilag a tatot ért két torpedó okozta, a másik két találat nem sokban járult hozzá az elsüllyedéséhez.
Az, hogy egy 40 ezer tonnás modern csatahajót mindössze két légitorpedó küldjön a hullámsírba, teljességgel elfogadhatatlan, akármilyen balszerencsés találatokról is volt szó.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.