Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #9700 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem fölösleges nerfelni a rombolókat, a leosztás pont tökéletes, a csatahajó azért van, hogy a harmadik vonalból sortüzekkel pusztítja az ellenséges csatahajókat, cirkálókat. Második vonalban a cirkálók küzdenek, támogatva és oltalmazva a csatahajókat. Távol tartva az ellenséges cirkálókat, rombolókat, aa védelmet biztosítva a csatahajóknak, cv-nek. A rombolók előrefutnak, felderítve az ellenséget, esetlegesen romboló-romboló harcban blokkolva az ellenfél erejét. A csat második felében pedig a rombolók pl.US romboló lecsap a már sérült ellenséges hajókra, cv-re.
A japó cv kiváló nindzsa, ő lesből támad, átoson és hátulról támad, kiiktatva a cv-t, és a nagyobb csatahajókat.
Ez saját vélemény, de egyéni randomban illetve szakasz csatákban nagyon hatékony felállás ... vagy is eddig bevált. :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9702 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok!

Eddig nem írtam az oldalra csak olvastam a fórumot, de most eljutottam odáig hogy leírjam gondolatimat a játékkal kapcsolatosan.

Szóval eleinte nagyon tetszett a játék ( sokkal jobban mint a WOT, pedig abba is elég sok időt töltöttem ) többnyire sikerélményeim voltak,itt nem voltak 'siemka' játékosok. Tegnap pl. csak estére sikerült leszorzózni a North Carolinámat ( szerintem 5 évet öregedtem is )
DE! Mostanában nagyon azt vettem észre hogy megjöttek a jó öreg tankos 0 IQ -s játékosok ide is. Ez csak egy dolog. De hogy mindenki mekkora pro lett hirtelen az ellenség csapatában... Nem néztem utána milyen MOD-ok vagy célzás segítők vannak, de hogy engem mindig telibe lőnek csinálhatok én akármilyen manővert. mostanában a North Carolina-m HP -ját egy sorozattal szokták leszedni kb. negyedére. Persze ha én lövök valakit ( nem közelről ) egy centit megy más irányba és el se találom. Ma pl. egy Aoba (a legsunyibb hajó szerintem ) szivatott, egyszer csak mutatta az oldalát frankón...rálövök...a lövedékek a két oldalánál csapódtak a vízbe...és volt vagy 8km-re.
Szóval amit hiszek....
1. Biztos, hogy a játék előre eldönti hogy ki fog nyerni, illetve kinek kedvez. ( pl. kinek ad be Citadett hit -eket..)
2. Sokan biztos, hogy használnak valamilyen célzás segítő MOD -ot . ( nálam csalást)
Szóval most odáig jutottam hogy le is töröltem a játékot a francba ( ahogy a WOT ot is ) pedig sok reményt fűztem hozzá és még dicsértem is mennyivel jobb, de ennyit nem ér, hogy megegyem az ideg miatta.

Több
8 éve 11 hónapja #9704 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Tomc írta: Sziasztok!

Eddig nem írtam az oldalra csak olvastam a fórumot, de most eljutottam odáig hogy leírjam gondolatimat a játékkal kapcsolatosan.

Szóval eleinte nagyon tetszett a játék ( sokkal jobban mint a WOT, pedig abba is elég sok időt töltöttem ) többnyire sikerélményeim voltak,itt nem voltak 'siemka' játékosok. Tegnap pl. csak estére sikerült leszorzózni a North Carolinámat ( szerintem 5 évet öregedtem is )
DE! Mostanában nagyon azt vettem észre hogy megjöttek a jó öreg tankos 0 IQ -s játékosok ide is. Ez csak egy dolog. De hogy mindenki mekkora pro lett hirtelen az ellenség csapatában... Nem néztem utána milyen MOD-ok vagy célzás segítők vannak, de hogy engem mindig telibe lőnek csinálhatok én akármilyen manővert. mostanában a North Carolina-m HP -ját egy sorozattal szokták leszedni kb. negyedére. Persze ha én lövök valakit ( nem közelről ) egy centit megy más irányba és el se találom. Ma pl. egy Aoba (a legsunyibb hajó szerintem ) szivatott, egyszer csak mutatta az oldalát frankón...rálövök...a lövedékek a két oldalánál csapódtak a vízbe...és volt vagy 8km-re.
Szóval amit hiszek....
1. Biztos, hogy a játék előre eldönti hogy ki fog nyerni, illetve kinek kedvez. ( pl. kinek ad be Citadett hit -eket..)
2. Sokan biztos, hogy használnak valamilyen célzás segítő MOD -ot . ( nálam csalást)
Szóval most odáig jutottam hogy le is töröltem a játékot a francba ( ahogy a WOT ot is ) pedig sok reményt fűztem hozzá és még dicsértem is mennyivel jobb, de ennyit nem ér, hogy megegyem az ideg miatta.

a random az random :)

egyetlen dolgot nem sikerült még a wotban se megmagyarazni, hogy a "csalas" az miert alna erdekeben barkinek is wg-nel ?
tenyleg miert ?

azt vagom, hogy Serb ha jatszik, szeret nyerni.

de itt mi alapjan es ki valogatja ki azt a tobbezer jatekost, akinek mindig minden sikerul, es a tobbit akinek nem ? :)

erdemi erveket szeretnek hallani a csalas motivaciojara WG szinten, es akkor elhiszem hogy direkt szivatnak bizonyos jatekosokat, masokat meg segitenek.
addig sajna csak onigazolas...

mellesleg NC agyujat ruhellem, szerintem kimondottan pontatlan, de lehet csak a tobbi kenyeztetett el, mondjuk birni viszont birja a gyurodest, plane szembol/hatulrol...

Több
8 éve 11 hónapja #9705 Írta: Tomc
Akkor azt magyarázza el valaki az hogy lehet, mikor én lövöm oldalról a hajót és 2 centit megy más irányba, akkor mellette csapódnak a lövedékek, mikor rám lőnek akkor meg csinálok akármit 90 % -ban így is eltalálnak és sebeznek is rendesen. És nem csak a North Carolina-ról van szó, Pensacola-t is viszek meg rombolót is. Pensacola val nem is szeretek menni már nagyon, mert mindig citadellt kapok vele.
Pedig, azért én se vagyok analfabéta meg tudom mit hova kell lőni. Na mind1 ment a játék a süllyesztőbe, nálam ugyanaz, mint a WOT. :)

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9706 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Akkor lehet ott kellene kezdenünk hogy meghatározzuk mit veszünk át a valóságból és mit nem. Utána léphetünk tovább.
Irl a rombolók jellemzően igen, kísérő feladatokat láttak el a flotta és konvojok esetén, na meg ugye tengeralattjáró-vadászat. Ez utóbbi értelemszerűen itt kiesik. Marad a felderítés és a flotta védelme. Rendelkezésére állt 4-10 torpedó és annyi. Ezekkel nem ficánkolt a cirkálók között, még csak a közelébe sem ment egy épségben lévő ellenséges cirkálónak egyedül. Megkereste, megvárta míg elsebezik és a csata heve közben vagy a már sérül, kormányozni képtelen cirkálóba engedte bele azt a kevés torpedót amije megvan még ekkorra.
Ingame a felderítés része megy, a flotta védelem az más kérdés. Védi úgy is hogy leköti az ellenfél rombolóit, védheti úgy is hogy keresi az ellenfelet majd odébbáll hogy a nagyobb ágyúk lerendezzék az óvatlan ellenfelet.

És szerintem lehet egy kalap alá venni a rombolókat, még ha más játékstílus kell egy oroszhoz meg egy japánhoz, akkor is. 4-6km-ről indított torpedókat ki lehet kerülni ahogy a 10km-ről indítottakat is. Ha közel jön 2km-re azt már nem igazán. És jelenleg simán megteheti, ahogy én látom T6-on rng-től függően. Volt hogy simán közelbe értem egy cirkálóhoz és 2km-ről telibe nyomtam, pedig szemtől szemben 1v1ben voltunk, és nem béna volt, mert rendesen célzott, és mindennel amivel tudott rám lőtt. Mégis beértem és telibe kapta a torpedókat. Másik meccsen meg a csatahajóhoz közeledve 1v1 ben, 6km-nél egy salvóval kiszedett hogy csak pislogtam. Megesik, de nem hiszem hogy a hajók kapitányai voltak ennyire fekete övesek, ahogy én sem kaptam amnéziát és hirtelen elfelejtettem a hajómmal játszani egyik meccsről a másikra.
Másik oldalon is voltam mindkét esetben, volt hogy oneshot a rombolónak 4km-ről, és volt hogy 2km-ről sem találtam el, ugyanazzal a hajóval. Tehát bőven van számomra mindkét esetre példa.

Közben jött egy hsz:
Ezzel a leosztással csak annyi gondom van, hogy ugye csatahajóval nem mindig maradsz hátul a 3. sorban. Van hogy előremész és inkább begyűjtöd a sebzést a cirkálóid és rombolóid elől. Mert te jobban bírod őket, javítás is van, így nagyobb eséllyel maradsz a felszínen.
Tehát elméletben jól hangzik, de sajnos a csapat nem tartja magát ehhez.
Tegnapi meccs replay:
Romboló előrerohan, cirkáló előrerohan, a BB meg olyan komótosan kullog a csapat után. A cirkálók a CV-k repülőivel harcolnak és kerülgetik a rombolók, torpedóbombázók torpedóit, meg 10+ km-es távolról küldött torpedókat. Közben BB azt lövi amit lát, de azt meg nem sűrűn találja el. A romboló csatából kikerült győztes romboló berobbantja a cirkálót a vízbe, ha az rng is úgy akarja, majd a BB-t is és megy a CV-re. CV meg bebújik egy sziget mögé lecövekel és sír hogy egy DD megtalálja.

Nindzsáról nekem a japo dd jut az eszembe nem a CV :)

Szerintem nem nerf kell és nem csak a rombolóknak, hanem játékmód váltás. Jobban az IRL szerepköröket felvenni.

újabb hszre reakció:
nem hiszem hogy a WG előre eldönti a csatát. Ellenben az MM és RNG megteszi ezt. És ha már konteo:
A: erősebb hajóra ösztönzi a játékosokat, vagyis többet játszanak, hajtanak a maxra, hiszen T10-nél nincs jobb, ott ők lesznek a császárok és csak úgy fogják kirobbantgatni a T8-9eseket a vízből.
B: prémium hajó vásárlásra ösztönöz, hiszen egyik csapatban 0-1 prém ellen a másik oldalon rendszeres a 2-4 prém hajó, hátha utána a prémekkel lesz egy csapatban, nagyobb sikerélmény
C: A+B, megfejelve előfizetéssel, hogy hamarabb jusson T10-re.

Pensacola ne szegje kedved, a Clevelandhez képest hatalmas visszalépés, én is ott küzdök vele jelenleg. Ugye itt van a váltás a könnyű és nehéz cirkálók között, tehát a modernnek számító 1930as tervezésű könnyű Cleveland után kapsz egy 1910es terveken alapuló, a St.Louisból kifejlesztett nehézcirkálót.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9708 Írta: Tomc
Nem a Pensacola veszi a kedvem a játéktól, vannak jó körök vele, hanem, hogy felidegesít maga a játék az előbb leírtak miatt. (lúzer csapattársak, feltűnően "pro"-n célzó játékosok az ellenfélnél, én persze akkor se találom el ha egy centit meg más irányba.) Lehet én csinálok rosszul valamit nem tudom. :S

Oldalmegjelenítési idő: 0.471 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.