- Köszönetek: 1328
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Tomc írta: Sziasztok!
Eddig nem írtam az oldalra csak olvastam a fórumot, de most eljutottam odáig hogy leírjam gondolatimat a játékkal kapcsolatosan.
Szóval eleinte nagyon tetszett a játék ( sokkal jobban mint a WOT, pedig abba is elég sok időt töltöttem ) többnyire sikerélményeim voltak,itt nem voltak 'siemka' játékosok. Tegnap pl. csak estére sikerült leszorzózni a North Carolinámat ( szerintem 5 évet öregedtem is )
DE! Mostanában nagyon azt vettem észre hogy megjöttek a jó öreg tankos 0 IQ -s játékosok ide is. Ez csak egy dolog. De hogy mindenki mekkora pro lett hirtelen az ellenség csapatában... Nem néztem utána milyen MOD-ok vagy célzás segítők vannak, de hogy engem mindig telibe lőnek csinálhatok én akármilyen manővert. mostanában a North Carolina-m HP -ját egy sorozattal szokták leszedni kb. negyedére. Persze ha én lövök valakit ( nem közelről ) egy centit megy más irányba és el se találom. Ma pl. egy Aoba (a legsunyibb hajó szerintem ) szivatott, egyszer csak mutatta az oldalát frankón...rálövök...a lövedékek a két oldalánál csapódtak a vízbe...és volt vagy 8km-re.
Szóval amit hiszek....
1. Biztos, hogy a játék előre eldönti hogy ki fog nyerni, illetve kinek kedvez. ( pl. kinek ad be Citadett hit -eket..)
2. Sokan biztos, hogy használnak valamilyen célzás segítő MOD -ot . ( nálam csalást)
Szóval most odáig jutottam hogy le is töröltem a játékot a francba ( ahogy a WOT ot is ) pedig sok reményt fűztem hozzá és még dicsértem is mennyivel jobb, de ennyit nem ér, hogy megegyem az ideg miatta.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.