- Köszönetek: 291
vonKurz írta: lehet most illúzióromboló voltam egy kicsit, de arra nem reagáltatok, hogy a japán DD lényegében egy tengeralattjáró, csak más grafikával
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ranked csatában rang8+3 csillagtól visszaesetm 10+2 csillagig most aha jól emlékszek zsinorban ott a 6. vereségnél vagyok......["szerncsétlen csata"] ("Biztos nem csal a gép, nem én vagyok a béna!")geotigris9 írta: Felteszek pár képet az utolsó*(következő hozzászólásban lesz látható az egy ramdom csata) az első csatám ma asszem a 6. v. 7. vereség Fubukival zsinórban itt is érdekes az MM tessék megnézni a hajó osztályokat/hajókat! (Még nem nyeretem vele csatát mióta megvan!)
geotigris9 írta:
Ranked csatában rang8+3 csillagtól visszaesetm 10+2 csillagig most aha jól emlékszek zsinorban ott a 6. vereségnél vagyok......["szerncsétlen csata"] ("Biztos nem csal a gép, nem én vagyok a béna!")
vonKurz írta:
geotigris9 írta:
Ranked csatában rang8+3 csillagtól visszaesetm 10+2 csillagig most aha jól emlékszek zsinorban ott a 6. vereségnél vagyok......["szerncsétlen csata"] ("Biztos nem csal a gép, nem én vagyok a béna!")
nemtom, de 6-s sorozatom nekem is folyton van, plane romboloval.
siman 35-40% korul saccoltam a hatsuharut mert rombival nemtok jatszani, meg nem is szoktam csinalni semmit, megyek oszt meghalok, neha, nagyon neha 1-1 talalat.
aztan megneztem, es 60%...
szoval van, tenyleg van 6 bukta egymas utan, de utana jonni fog 7 gyozelem, hogy meglegyen az 50% felett kicsivel
amugy ragom en is a kefet kozben, Nagatot lenne jo duplazni, korbealnak 5-n, megolom mind az 5-t, tulelem, aztan elbukjuk mert a sok idiotanak annyi lett volna a dolga, hogy eletben maradjon ameddig lehozom a masik oldalt is, mit mondjak, nem sikerult...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.