Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9739 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: lehet most illúzióromboló voltam egy kicsit, de arra nem reagáltatok, hogy a japán DD lényegében egy tengeralattjáró, csak más grafikával :)

Én nem kezelem tengeralattjáróként. Ahhoz túl sok minden nem stimmel rajta. Az hogy nagyobb a torpedóinak lőtávolsága mint a spotolási távolsága, vagyis a semmiből tud támadni, még nem teszi tengeralattjáróvá az én szememben. Kis módosítással egy csatahajó is megtudná ezt tenni 18+ km-ről. Csak ugye a csatahajó felspotolódik ilyenkor.
Ahhoz hogy ténylegesen tengeralattjáróként kezeljem a japán DD-ket ahhoz az kellene hogy ha nem látja senki, akkor ne tudjon 35+ csomóval repeszteni, hanem csak 12-vel. Feltéve ha a rejtőzése és a tengeralattjáró lemerült állapota között párhuzamot vonunk.

Én részemről a brainstorm nem a japán DD-k ellen van, hanem az alapfelállás és a kő-papír-olló részleges hiányossága miatt van. Mert bár jól hangzik a csapatmunka és a legjobb meccseken eddig mindig volt valamilyen mértékű csapatmunka, mégis azt láttam tegnap hogy 12 hajóból 5 dd, és lehozzák a meccset simán, de nem feltétlenül a csapatmunka miatt. Másik oldalon meg volt 3 dd, és semmit nem tudtak tenni jóformán, kilőttek 3 cirkálót és annyi.

Tény hogy a WoWs lassabb játékmenettel rendelkezik mint egy két pörgősebb, 5 perc/csata játék, de a hajók már csak ilyenek, lassúak.
Unalmas inkább a végeláthatatlan grind, ami kell hogy T7 felett. Persze a pályák is lehetnének izgalmasabbak, a korábban már említett időjárással, éjszakával, vagy akár a mostani oktatórészben szereplé szigetekre épített erődítményekkel, de akár újabb játékmódokkal is.
Számomra érdekes lenne egy-egy újabb pálya ahol a szigetekről is támogatják egyik-másik csapatot, vagy aki elfoglalja a sziget körüli vizeket annak a sziget ad valami bónuszt, míg azt tartja, vagy fjordba behajózni a végén a kikötőt kellene elfoglalnia az egyik csapatnak, a másiknak ezt meg megakadályozni, majd csere, stb...bőven vannak lehetőségek hogy ne fulladjon unalomba a 150.000 XP kifarmolása hogy T7-ről T8-ra lépj egy hajóval.

És tegnap ismét megszorongatott az MM-RNG-RPS(kő-papíro-olló) és nagyon törekedett arra hogy menjek SO-zni, de végül csak sikerült kiszedni a hiányzó 15k XP-t. 16:00-19:30 között simán ment az egész, nem végig nyerő széria, de 4 win-2 loss váltogatta egymást. 19:30 után elkezdett a játék érdekesen üzemelni, sorozatban bukták lettek, kapott lövések vagy felgyújtottak vagy kilőtték a meghajtásom-kormánylapátom, és ezt felváltva...lehet hogy ekkor szaporodott meg a játékosszám, nem figyeltem ezt a részét, csak azt hogy este nem igazán jöttek a győzelmek. Viszont nem oneshotoltak és olyan extrém pontos, mindig telibe citadellázó hajóval sem találkoztam, de ezek az égések-lerohadások nem estek jól.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9777 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Felteszek pár képet az utolsó*(következő hozzászólásban lesz látható az egy ramdom csata) az első csatám ma asszem a 6. v. 7. vereség Fubukival zsinórban itt is érdekes az MM tessék megnézni a hajó osztályokat/hajókat! :huh: (Még nem nyeretem vele csatát mióta megvan!)

Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9778 Írta: geotigris9

geotigris9 írta: Felteszek pár képet az utolsó*(következő hozzászólásban lesz látható az egy ramdom csata) az első csatám ma asszem a 6. v. 7. vereség Fubukival zsinórban itt is érdekes az MM tessék megnézni a hajó osztályokat/hajókat! :huh: (Még nem nyeretem vele csatát mióta megvan!)

Ranked csatában rang8+3 csillagtól visszaesetm 10+2 csillagig most aha jól emlékszek zsinorban ott a 6. vereségnél vagyok......["szerncsétlen csata"] ("Biztos nem csal a gép, nem én vagyok a béna!")
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9788 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

geotigris9 írta:
Ranked csatában rang8+3 csillagtól visszaesetm 10+2 csillagig most aha jól emlékszek zsinorban ott a 6. vereségnél vagyok......["szerncsétlen csata"] ("Biztos nem csal a gép, nem én vagyok a béna!")

nemtom, de 6-s sorozatom nekem is folyton van, plane romboloval.
siman 35-40% korul saccoltam a hatsuharut mert rombival nemtok jatszani, meg nem is szoktam csinalni semmit, megyek oszt meghalok, neha, nagyon neha 1-1 talalat.
aztan megneztem, es 60%...

szoval van, tenyleg van 6 bukta egymas utan, de utana jonni fog 7 gyozelem, hogy meglegyen az 50% felett kicsivel :)

amugy ragom en is a kefet kozben, Nagatot lenne jo duplazni, korbealnak 5-n, megolom mind az 5-t, tulelem, aztan elbukjuk mert a sok idiotanak annyi lett volna a dolga, hogy eletben maradjon ameddig lehozom a masik oldalt is, mit mondjak, nem sikerult...
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9790 Írta: geotigris9

vonKurz írta:

geotigris9 írta:

nemtom, de 6-s sorozatom nekem is folyton van, plane romboloval.
siman 35-40% korul saccoltam a hatsuharut mert rombival nemtok jatszani, meg nem is szoktam csinalni semmit, megyek oszt meghalok, neha, nagyon neha 1-1 talalat.
aztan megneztem, es 60%...

szoval van, tenyleg van 6 bukta egymas utan, de utana jonni fog 7 gyozelem, hogy meglegyen az 50% felett kicsivel :)

amugy ragom en is a kefet kozben, Nagatot lenne jo duplazni, korbealnak 5-n, megolom mind az 5-t, tulelem, aztan elbukjuk mert a sok idiotanak annyi lett volna a dolga, hogy eletben maradjon ameddig lehozom a masik oldalt is, mit mondjak, nem sikerult...

Sajnos nálam abszolut az esetek közel 100% ánál a szercsén múlik, hogy nyerek-e . Tessék 4- szer jó csapat 5. -re NEM! Teljesen retardált az egész bagázs. Tessék a képeket nézni. (A linken!)
www.wows.hu/index.php/forum/jatekmenet/8...ttles?start=150#9786

De kiposztolhatnám a négy gyöztes csata eredményét is ott vagyok élen ...
Szerkesztve: Tudod mint tessék kirakom az első csata lent a többi a következő hsz -be. rakom.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9791 Írta: geotigris9
A másik három mert csak 3at enged egy hsz-be!

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.477 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.