Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #9849 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: ...Arról nem is beszélve, hogy papíron kicsi az esély a HE-nál, hogy kigyújtson, gyakorlatilag a CA-k minden második sortűzzel kb. gyújtanak. ...

Atagoval is pont ekkora. Azért nem olyan kicsi az. Plusz 3% ha valaki képzi a kapitányát. Amit érdemes.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja AtuqShaman által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #9853 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát így már igencsak nagy az esély :) Akkor ami hajót, hajókat néztem, ott 5 % körül volt írva (nem néztem mindegyiket, de akkor pont a "kicsiket" sikerült kiválasztanom).

Több
9 éve 4 hónapja #9856 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Hát így már igencsak nagy az esély :) Akkor ami hajót, hajókat néztem, ott 5 % körül volt írva (nem néztem mindegyiket, de akkor pont a "kicsiket" sikerült kiválasztanom).

pl a Pensacolánál 10 cső*14% * 15 másodpercenként, ha közel van égni szoktam én is csúnyán, de igazából ezeknél mindnél ez van, mindegy hogy ami vagy japán...

400mm-s kalibernél meg ritkábban találl ugyan, de 30%/1 találat :)

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #9868 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma hajnali meccs, Ocean pálya, ellenfél Omahával én Furutakával, középen összefutunk és elkezdjük a táncot. Első sorozata mellé, én sorozatom telibe nyomta, kigyulladt, de eloltotta. Második sorozata felgyújtott engem, eloltottam, én sorozatom felgyújtotta másodjára is. Harmadik sorozatnál Omaha mellélőtt, én lövéseimből pár eltalálta, hajtómű ki, + tűz. Negyedik sorozatban AP-val oldalbanyomott, HE-vel viszonoztam, +1 tűz. Ötödik sorozatra nem került sor, elhamvadt. Meccset én sem éltem túl, két felgyújtást kaptam egy isokaze-tól.

Két patchel ezelőtt nem nagyon volt ilyen, vagy lehet hogy csak nem emlékszem, hogy ennyire sikeresek voltak a gyújtogatások és meghajtás kilövések. Komolyan, igazságtalannak éreztem hogy az rng hogy lenyomta azt az Omahát. Minden összejött ellene gyakorlatilag, és esélye sem volt. Talán ha nem oltja az első tüzet hanem megvárja a másodikat, de az sem hiszem hogy sokat segített volna rajta, a többi is felgyújtotta.
Érdekes lenne ha oltás után kapnánk 1-2 perc immunitást a tűzre. Legalábbis másik játékban a sok proccolást immunitással ellensúlyozták, és nem is volt rossz amíg el nem kezdtek több különféle effektet használni ugyanarra a célra, így megkerülve az immunitást, de itt egyelőre ez a veszély nincs.

Másik meccs, Kongoval, ellenfél Nürnberg 5 sorozatból 4 tüzet okozott rajtam. Ez nálam nem az a 7-20% esély a tűzre :)

Tegnap délután, 2 hajóval felváltva mentem, 17:30-ig 4 győzelem 1 vereség váltogatta egymást. Utána folyamatosan bukta 19:00-ig. Ekkor abbahagytam, mentem SO-zni.

Több
9 éve 4 hónapja #9872 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Palanova írta: Két patchel ezelőtt nem nagyon volt ilyen, vagy lehet hogy csak nem emlékszem, hogy ennyire sikeresek voltak a gyújtogatások és meghajtás kilövések. Komolyan, igazságtalannak éreztem hogy az rng hogy lenyomta azt az Omahát.

Másik meccs, Kongoval, ellenfél Nürnberg 5 sorozatból 4 tüzet okozott rajtam. Ez nálam nem az a 7-20% esély a tűzre :)

Furutaka 17% eséllyel gyujt,, és 100% eséllyel kap citadelt, ha visszalőnek neki :)
6 loves *17%, az 102%, azaz 6 találatonként tuti felgyullad a másik...
Omaha ráadásul puha is, szerintem ap-val hamarabb agyoncsípted volna :)

ez van, cirkálónak távolság a barátja :D

szal régen is gyulladt mindenki, a németek mondjuk ciki ebbol a szempontbol, mert nagyon sokat lonek, es talan kicsit pontosabbak - erzes alapjan, mint a cleveland, mert az is ha elkezd gyujtani el se oltom amig ki nem erek a lotavbol...

Több
9 éve 4 hónapja #9875 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Hát így már igencsak nagy az esély :) Akkor ami hajót, hajókat néztem, ott 5 % körül volt írva (nem néztem mindegyiket, de akkor pont a "kicsiket" sikerült kiválasztanom).

5-7% az T4-5 rombolóknál van.
Egy New Yorknak 30% az esélye ha HE-vel puffogtat.

Oldalmegjelenítési idő: 0.420 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.