Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #9600 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Benign_Wolf33 írta: Jó hiszek neketek, de azért érekelne, hogy hogy játszik az, aki tényleg csal?

először mutatni kellene olyant, aki tényleg csal, aztán jöhetne az a rész, hogy pontosan hogyan :)

szóval az van, hogy ez a Luizos gyerek, ez profi.
ez profi, van másik accja, ez tudja hova mit kell lőni, és tud messziről lőni.
biztos hogy jobb játékos mint az átlag, mert xar játékos kis tierben is xar.
max kevésbe xar, de attól még xar.
szóval van egy accja, amivel gyakorol lőni, és amivel megy a tier10 felé, de
azért, hogy elmondhassa magárol, van egy extrém magas win rates accja,kiválaszt kis tierben egy OP hajót, amivel a jellemzően kezdőket, skilles kapitánnyal, jó eséllyel a többiekhez képest +20% lőtávval, ledarálja.

csalás ? nyilván nem. etikus ? attól függ, hogy direkt a kicsiket jár szívatni, ezt nem érzem igazi motivációnak amugy, vagy csak szereti ha minden meccsen agyonlő több hajót, és ezzel lehozza. a többiektől függetlenül, csapattól függetlenül, lehozza.

wotban volt egy srác, volt 10k csatája, ebből egy tier2-s tankkal 8000.
nekem volt 30k+ csatám, 30+ tier10 tankkal.
egyértelműen jobb játékos voltam, egyértelműen rugalmasabb játékos, tier10-ben sokkal jobb voltam nála, de néha poénból visszamentem tier2-be, egyszer találkoztunk, és esélyem se volt.
ha te nagyon profi vagy, és van egy adott hajóval 30 meccsed, a másik meg kicsit kevésbé profi, de azzal a hajóval 300+ meccse van, akkor le fog alázni, 10-ből 9*, és ez nem feltétlenül baj, pláne nem csalás...
szerintem :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9601 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem sokat javítana a helyzeten, ha engedélyeznék a másodlagos fegyverek manuális használatát. A másik játékban benne van és nem is mernek a rombolók közel menni a csatahajókhoz. Az automatikus pufogtatás a másodlagosnál semmit nem ér. Az már csak úgy hab a tortán, hogy 40 torpedót hozhat egy romboló.

Több
8 éve 11 hónapja #9603 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megnéztem úja Wolfi által ecsetelt játékos, hogyan játszott ellenünk, azt kell mondjam gyanúsan pontosan lőtt Phoenixel(jelenleg 14 csatája van vele) bőven 90% -os találati aránnyal lőtt ránk nagyon csalás gyanús!!! Olyan pontosan lőtt mintha gép játszott volna ellenünk. Meg merem kockáztatni, hogy a célzássegítő csalást azt használta! (Mellesleg volt egy csapatgyilkos is nálunk még az elején rám lőtt ágyúval + küldött rám torpedókat is... a végén megtoroltam és persze nem színesedett be a neve nem lett pinkes persze "jól" működik a játék- e féle rendszere is! :S )

Felraktam a csatát aki megnézné én szemszögemből a megadott linröl letölthető.
dl.dropboxusercontent.com/u/50583429/Rep...E_passage.wowsreplay

Több
8 éve 11 hónapja #9604 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Van egy nagyon jó mondás, ami szerintem pont illik ide.

Sok lúd, disznót győz! :)

És ez igaz a játékban is.
Nekem személy szerint semmi bajom sincs azzal ha 5 hajó ugrik rám egyszerre.
Fél perc alatt kikészítenek. Szarul esik akkor, de ez az utcán sincs másként... :P
Erről úgy gondolom, hogy fair. (Az már más lapra tartozik, hogy némely DD-t nagyon nehéz elintézni egy BB-vel 1v1-ben.)
Inkább igyekszem kerülni az ilyen szitukat.
Ez általában a meccs végén fordul elő velem, amikor a csapatom tagjai, hipp-hopp, elhullanak és már csak én "tartom" a frontot.

Ez ellen a legjobb taktika, ha az ember koordinálja a csapatát és megadja, hogy mit lőjenek. (Időnként működik is, meglepő hatékonysággal... :cheer: )
Jó látni, amikor egy 4-5-6 összeverődött emberből álló "falka", az irányításom alatt pikk-pakk, rendet vág az ellen sorai közt.
Ilyenkor tök mindegy, hogy mit csinál a csapat a másik oldalon... ;)

Visszatérve Benign_Wolf33 eredeti hosszá szólására, szerintem nem természetes, hogy valaki csak egy konkrét hajóval játszik és ér el ilyen eredményeket. Gyanúsan jó a statisztikája azzal a hajóval! :woohoo:
De mint tudjuk a csalással csak saját magával cseszik ki, mert megfosztja magát a kihívástól, ami a sikerélményt adja. (Már ha egyáltalán csal... )

Mint említettem, ha ez neki jó és örömet lát benne, csinálja... :dry:
Számomra az ilyen nem irigylendő és követendő példa. :P

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9606 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Folyamat ilyen van, ha elküldöm a WG-nek mit írnak ??? - rendeben van ilyen előfordul igen a 6 vereség "ilyen" miatt előfordul zsinorban ranked csatában igen az is persze... :woohoo:

Szóval a játék már a csata elött eldönti ki nyer ki veszit ez egy kicsit nem fer!!!!

Ha mi nyerük netán ott általában jó ha 1 -2 hajó marad meg nálunk a végén!
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9609 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Szerintem sokat javítana a helyzeten, ha engedélyeznék a másodlagos fegyverek manuális használatát. A másik játékban benne van és nem is mernek a rombolók közel menni a csatahajókhoz. Az automatikus pufogtatás a másodlagosnál semmit nem ér. Az már csak úgy hab a tortán, hogy 40 torpedót hozhat egy romboló.

igen, ez szerintem is nagyon komoly probléma, hogy figyelek 8 felé, és akkor még kilencediknek tök jó ötlet lenne kezelni a kis ágyúkat is, lehetőleg egyesével, mert pl a Nagatonak is csurig van rakva az oldala piszkafával, aztan alig bírok velük 20k fölött sebezni...
valószinűleg csalás van egyébként a dologban, valószinűleg belepiszkáltak az álcafestés szorzójába, és így csinálják hogy -4% helyett -88% t kapok rájuk...
a szemetekre...
meg a Kennyt is mindig megölik :evil:

ui, ha jól számolom, Yamaton már 10km-t fog tudni a másodlagos üteg, vicces kis jószág lesz az :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vonKurz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.431 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.