Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9545 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A St.Louis a legstrapabíróbb hajó azon a szinten a cirkálók között. A csatahajókhoz képes kevés a hp-ja és javítása sincs, cserébe 10km-es lőtávolságával a szintén T3 Kawachit simán levadássza. A South Carolinát nem lövi túl ugyan, de amilyen pontosan az céloz közelre, 1v1-be könnyen lehet hogy még azt is lenyomja.

Tehát a szintjének egyik legjobb hajójával darálja a csatahajókat. Mert a stat alapján jóformán azokra vadászik csak, mert azokat ki tudja szedni az ekkorra összeszedett gyakorlattal és tapasztalattal és nem kell aggódnia pl a Tenryu torpedói miatt.

Persze lehet hogy van fent mod is, mely besegít, ez is előfordulhat. De T3-ban ilyen winrate nem hiszem hogy olyan nagyon kirívó lenne. Nem emlékszem az enyémre T3-ban, ekkora, jó eséllyel nem volt de nem is szerettem annyira a St.Louis-t hogy több csatát nyomjak vele mint ami a továbblépéshez szükséges.

Plusz nem látom mikori ez a stat, ugye lehet régebbi és mostanában nem lép már be, de nálam az elmúlt két hétben Tenryu-val simán berakott a T5-ösök közé, és azért ott is megállja a helyét a St.Louis, és még egy Omahát is megszorongathat, de az is tud kellemetlen meglepetéseket okozni a torpedóival.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9571 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Palanova írta: A St.Louis a legstrapabíróbb hajó azon a szinten a cirkálók között. A csatahajókhoz képes kevés a hp-ja és javítása sincs, cserébe 10km-es lőtávolságával a szintén T3 Kawachit simán levadássza. A South Carolinát nem lövi túl ugyan, de amilyen pontosan az céloz közelre, 1v1-be könnyen lehet hogy még azt is lenyomja.

Tehát a szintjének egyik legjobb hajójával darálja a csatahajókat. Mert a stat alapján jóformán azokra vadászik csak, mert azokat ki tudja szedni az ekkorra összeszedett gyakorlattal és tapasztalattal és nem kell aggódnia pl a Tenryu torpedói miatt.

Persze lehet hogy van fent mod is, mely besegít, ez is előfordulhat. De T3-ban ilyen winrate nem hiszem hogy olyan nagyon kirívó lenne. Nem emlékszem az enyémre T3-ban, ekkora, jó eséllyel nem volt de nem is szerettem annyira a St.Louis-t hogy több csatát nyomjak vele mint ami a továbblépéshez szükséges.

Plusz nem látom mikori ez a stat, ugye lehet régebbi és mostanában nem lép már be, de nálam az elmúlt két hétben Tenryu-val simán berakott a T5-ösök közé, és azért ott is megállja a helyét a St.Louis, és még egy Omahát is megszorongathat, de az is tud kellemetlen meglepetéseket okozni a torpedóival.

Persze! Értem én az indokaid, és én is szerettem a St. Louis-t, de a "csóka" nem játszik mással. (Legalábbis ezen az ACC-on nem...)
Íme egy másik weboldal ahol más részét is láthatod a statisztikájának...
Ebből kiderül, (többek között az is...) hogy rendszeresen játszik, de csak ezzel a hajóval. (299 csata a St Louis-al, a többi hajóval van összesen 44 csatája...)

warshipstats.com/eu/player/eidolo

Ui.: Szerintem ez nem az eredeti ACC-ja az illetőnek.
De mindegy! Ha neki ez esik jól... :dry: :blink:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9574 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagyon elpicsázott minket. Geoval utoplsó két emberként egyszerre támadtunk rá, és a majd full hp-s hajóinkat lezúzta 2 perc alatt, mi ketten persze csak pár ezret szedtünk le róla. Mindezt 11-12 km-ről oldotta meg a gyerek. Rank 1-5-ösöktől is brutális ha valaki igy sebez. Rangsoroltba már megszoktam, hogy vannak igencsak ügyesen lövészekedök is, de ez a csávó brutális volt, komolyan senki nem alázott így le ebben a játékban. És amúgy a többi hajóval magához képest iszonyat szar a csávó, de amcsi cirkálóval tartja a 7 kill/dead arányt.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9575 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

zstorok75 írta: ...én is szerettem a St. Louis-t, de a "csóka" nem játszik mással. (Legalábbis ezen az ACC-on nem...)
Íme egy másik weboldal ahol más részét is láthatod a statisztikájának...
Ebből kiderül, (többek között az is...) hogy rendszeresen játszik, de csak ezzel a hajóval. (299 csata a St Louis-al, a többi hajóval van összesen 44 csatája...)

warshipstats.com/eu/player/eidolo

Ui.: Szerintem ez nem az eredeti ACC-ja az illetőnek.
De mindegy! Ha neki ez esik jól... :dry: :blink:

Tuti reroll acc., de a mi szempontunkból ez lényegtelen: ha ő jól érzi magát a kiscsoportosok homokoZoojában, tegye... ha egyszer jólesik neki, s ezt élvezi... akkor hadd kacsavadásszon kedvére, elvégre a játék engedi...

Megnéztem a saját statomat is a St. Louisszal (köszi a linket!), elvégre - a tűzgyorsasága és a temérdek álgyúja miatt - nekem is az egyik kedvencem:

eidolo St. Louis 3 Cruiser 299 77.26% 918 50,022 7.92 2.22 0.00 0.82 2.29 71.91%
Szete58St. Louis 3 Cruiser 109 55.05% 500 20,569 1.15 0.75 0.02 1.69 4.02 34.86%

Ami kardinálisan jobb nála, az a túlélési arány. Óvatos duhaj lehet őkelme, az összes többi, a magasabb sebzés, több kill, egyebek mind amiatt lehetnek, mert nálamnál pl. legalább egy nagyságrenddel több időt tölt a csatában... lenne mit tanulnom tőle... is... :)

Benign_Wolf33 írta: ...Rangsoroltba már megszoktam, hogy vannak igencsak ügyesen lövészekedök is, de ez a csávó brutális volt...

Háromszáz ennyire eredményes csata után már tuti ott lapul a kapitánya zsebében az annapolisi Haditengerészeti Akadémia csillagos-sávos diplomája az ötcsillagos tengernagyi kinevezéssel.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9578 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem is van 150 csatám az Omahámon, pedig már lassan egy hónapja nem mentem vele egy kört sem. Előtte meg mindig leszorzóztam naponta, vagy ha jobb csatákra vágytam mint T6-on T8-ak között akkor bizony Omahával mentem be egy-két fair körre. Persze ez az MM állítás előtt volt.

Nem védem, félre értés ne legyen, a "csalókat" megvetem én is. Single playerben csessze el a saját játékát ahogy akarja, de ne multiban.

Más: az ilyen hasznos linkeket meg össze lehetni szedni egy helyre kivéve az aimassist linkjét persze :D
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9581 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jó hiszek neketek, de azért érekelne, hogy hogy játszik az, aki tényleg csal?

Oldalmegjelenítési idő: 0.469 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.