- Köszönetek: 357
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Palanova írta: A St.Louis a legstrapabíróbb hajó azon a szinten a cirkálók között. A csatahajókhoz képes kevés a hp-ja és javítása sincs, cserébe 10km-es lőtávolságával a szintén T3 Kawachit simán levadássza. A South Carolinát nem lövi túl ugyan, de amilyen pontosan az céloz közelre, 1v1-be könnyen lehet hogy még azt is lenyomja.
Tehát a szintjének egyik legjobb hajójával darálja a csatahajókat. Mert a stat alapján jóformán azokra vadászik csak, mert azokat ki tudja szedni az ekkorra összeszedett gyakorlattal és tapasztalattal és nem kell aggódnia pl a Tenryu torpedói miatt.
Persze lehet hogy van fent mod is, mely besegít, ez is előfordulhat. De T3-ban ilyen winrate nem hiszem hogy olyan nagyon kirívó lenne. Nem emlékszem az enyémre T3-ban, ekkora, jó eséllyel nem volt de nem is szerettem annyira a St.Louis-t hogy több csatát nyomjak vele mint ami a továbblépéshez szükséges.
Plusz nem látom mikori ez a stat, ugye lehet régebbi és mostanában nem lép már be, de nálam az elmúlt két hétben Tenryu-val simán berakott a T5-ösök közé, és azért ott is megállja a helyét a St.Louis, és még egy Omahát is megszorongathat, de az is tud kellemetlen meglepetéseket okozni a torpedóival.
zstorok75 írta: ...én is szerettem a St. Louis-t, de a "csóka" nem játszik mással. (Legalábbis ezen az ACC-on nem...)
Íme egy másik weboldal ahol más részét is láthatod a statisztikájának...
Ebből kiderül, (többek között az is...) hogy rendszeresen játszik, de csak ezzel a hajóval. (299 csata a St Louis-al, a többi hajóval van összesen 44 csatája...)
warshipstats.com/eu/player/eidolo
Ui.: Szerintem ez nem az eredeti ACC-ja az illetőnek.
De mindegy! Ha neki ez esik jól...
Benign_Wolf33 írta: ...Rangsoroltba már megszoktam, hogy vannak igencsak ügyesen lövészekedök is, de ez a csávó brutális volt...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.