- Köszönetek: 159
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ezt én úgy értettem, hogy mennyire eredményesen játszik, aki csal?(Nem, hogy hogyan kell azt csinálni)Palanova írta: másik témában ott az egyik csalás linkje, próbáld ki, és már csak a becsületedre van bízva hogy letörlöd utána. esetleg másik accal tedd hogy erre még a gyanú árnyéka se vetüljön.
Palanova írta: Ezt a kérdést feszegettük korábban is hogy mennyi lenne az ideális, még játszható torpedószám. Egy készlet kicsit kevésnek bizonyult. De tény hogy jobb és bal oldaláról 10+ torpedó percenként kicsit sok. Mondjuk a limitált lőszer is érdekes lenne a gyors lövetű cirkálókon.
És igen a rombolók most nagyon erősek lettek, pedig a minekaze még nerfelve is lett korábban.
tyer82 írta: A WG jobb lenne, ha amint megcsinál egy játékot, utánna nem nyúlna hozzá. Nyílt bétában sokkal jobb volt az egész. 2 csatát mentem ranked-be
Egyszerűen röhej Egyre inkább azt látom, hogy tök felesleges itt a sok hajóosztály. Utolsó meccsnél is, volt egy 200-300 HP-s romboló, ő lőt folyamatosan, én meg nem tudtam becélozni se, majd egy szintén kevés HP-s kicsinált a torpedókkal, mert ugye a valóságban is végtelen számú torpedó volt azokon a ki....ott rombolókon.
Be kéne vezetni a limitált torpedókat, utána kíváncsi lennék, mennyi romboló lenne.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.