Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9583 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
másik témában ott az egyik csalás linkje, próbáld ki, és már csak a becsületedre van bízva hogy letörlöd utána. esetleg másik accal tedd hogy erre még a gyanú árnyéka se vetüljön.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9584 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A WG jobb lenne, ha amint megcsinál egy játékot, utánna nem nyúlna hozzá. Nyílt bétában sokkal jobb volt az egész. 2 csatát mentem ranked-be

Mindkettő bukó a rombolók miatt. Egyszerűen röhej, hogy egy rohadt romboló játszi könnyedséggel készít ki bármilyen hajót. Ugyan azt basszák el itt is, mint a Wot-ban, ott a light tankok, itt a rombolók. Egyre inkább azt látom, hogy tök felesleges itt a sok hajóosztály. Utolsó meccsnél is, volt egy 200-300 HP-s romboló, ő lőt folyamatosan, én meg nem tudtam becélozni se, majd egy szintén kevés HP-s kicsinált a torpedókkal, mert ugye a valóságban is végtelen számú torpedó volt azokon a ki....ott rombolókon. Röhej ez az egész, hogy ezek bármihez hozzányúlnak, elbasszák az egészet, és emellett verik a mellüket a történelmi hűségre (lehet az én tudásom kopott, de valahogy a nagy tengeri csatákban nem a rombolóké a főszerep.....)
Be kéne vezetni a limitált torpedókat, utána kíváncsi lennék, mennyi romboló lenne.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR, Szete58

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9592 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezt a kérdést feszegettük korábban is hogy mennyi lenne az ideális, még játszható torpedószám. Egy készlet kicsit kevésnek bizonyult. De tény hogy jobb és bal oldaláról 10+ torpedó percenként kicsit sok. Mondjuk a limitált lőszer is érdekes lenne a gyors lövetű cirkálókon.
És igen a rombolók most nagyon erősek lettek, pedig a minekaze még nerfelve is lett korábban.

Több
8 éve 11 hónapja #9596 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Palanova írta: másik témában ott az egyik csalás linkje, próbáld ki, és már csak a becsületedre van bízva hogy letörlöd utána. esetleg másik accal tedd hogy erre még a gyanú árnyéka se vetüljön.

Ezt én úgy értettem, hogy mennyire eredményesen játszik, aki csal?(Nem, hogy hogyan kell azt csinálni)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 11 hónapja #9598 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Palanova írta: Ezt a kérdést feszegettük korábban is hogy mennyi lenne az ideális, még játszható torpedószám. Egy készlet kicsit kevésnek bizonyult. De tény hogy jobb és bal oldaláról 10+ torpedó percenként kicsit sok. Mondjuk a limitált lőszer is érdekes lenne a gyors lövetű cirkálókon.
És igen a rombolók most nagyon erősek lettek, pedig a minekaze még nerfelve is lett korábban.

a fentebbi képen mondjuk Hatsuharu van, amelyik 68 másodpercenként tud lőni összesen 6 db torpedót, szóval én itt pont ugyanazt érzem mint wotban a light tankoknál, hogy sírnak, rínak, alapvetően azért, mert nem próbálják ki elvi alapon, hanem inkább nerfhammerért üvöltenek, ha egy tier7 csatahajót nyílt oceánon 3 tier7 romboló szarrá torpedóz...

hát kéremszépen én láttam most egy Yamatot, akit megölt egy Kiev, esélye nem volt szerencsétlennek, 5 helyen égett, igaz hogy 3 cirkáló, és 2 orosz romboló lőte folyamatosan, de kéremszépen bármilyen Maust ha nyílt terepen elkap 5 med/light tank...
ez van, akinek nem tetszik, ne játszon ilyent :D

aki meg sír, hogy túl erős a DD,menjen aztán kapjon el néhány cirkálót vele :D
esetleg magas szintű anyahajót...

Több
8 éve 11 hónapja #9599 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: A WG jobb lenne, ha amint megcsinál egy játékot, utánna nem nyúlna hozzá. Nyílt bétában sokkal jobb volt az egész. 2 csatát mentem ranked-be
Egyszerűen röhej Egyre inkább azt látom, hogy tök felesleges itt a sok hajóosztály. Utolsó meccsnél is, volt egy 200-300 HP-s romboló, ő lőt folyamatosan, én meg nem tudtam becélozni se, majd egy szintén kevés HP-s kicsinált a torpedókkal, mert ugye a valóságban is végtelen számú torpedó volt azokon a ki....ott rombolókon.
Be kéne vezetni a limitált torpedókat, utána kíváncsi lennék, mennyi romboló lenne.

be van vezetve a limitált torpedó, tényleg...

ui, ha egy Amagi kapja széjjel a tier7 hajódat, az kevésbé fájt volna ?
vagy az nem 200 hp-n kapott volna széjjel hanem 50k hp-n ?
tényleg számit, hogy ha egy erosebb hajo megol, akkor mivel ol meg pontosan ? :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.420 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.