Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete #8355 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Vannak bajok a fejekben..... Összesen 6 ellenség ment a fenékre ebből:
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #8356 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Lehetne ide is felrakni egy videós sorozatot, amely az alapokra tanítaná meg az embert. Bár nem tudom, hogy valaki eljut 4. és 5. tierig, és továbbra is világtalan, az-hogy a francba jutott el már addig a szintig.

Bár sokszor öröm szétkapni azon tizes hajókat, amelyek úgy gondolván ők a csúcsragadózók, sebezhetetlenek, és utána 8. tierbeli hajók kapják szét őket.

Több
9 éve 2 hete #8357 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hiába teszünk fel ide bármit is. Nem velünk, magyarokkal van a baj leginkább. Több emberkével is összefutottam és mindig (nagyon kevés kivétellel) az élmezőnyben végeztek. A baj a gondolkodással kezdődik. Hiszen nem fogják fel, hogy ha nyerünk, több az xp. Nyerni viszont úgy tudsz, ha van csapatjáték. Nem olyan nehéz ez....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete #8363 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Akkor sorban:
Külföldiekkel nem akarok foglalkozni.
A játékosok meg mindig is eltérően viselkedtek az adott szituációban. Másik játékban ismertem 13 éves kollégát aki feketeövesen nyomta az adj-király-katonát, meg olyan 25 évest is aki szerint mindenki hülye csak ő helikopter.
Videosorozat: a meglévő oktatóvideók a WG-től használhatóak, max magyar felirat kellene rá.
T4-5 de még a T6-7 is kiszedhető csak idő kérdése. Én a mai napig béna vagyok a DD-vel és lassan megvan a Mahan (T7).
Én azért belefutottam 2. sorból torpedózó japo cirkálóba, dominion meccs alatt a pontról elfoglalása előtt továbbhajózó kollégába, hegy mögé lecövekelő BB-be, T6-7-es cirkálókat támadó CVbe...és még sok más érdekességbe.
Viszont említve volt másik témában is hogy sokan sokszor leírták már hogyan kellene egy-egy szerepkörrel játszani, mégis ismét felmerülő kérdés, ahogy a különféle játékmódokban is más és más az elvárás.

Véleményem szerint a csapatjáték egyik hibája a hiányzó jutalom, a jelenleginél nagyobb jutalmazás kellene, illetve az egyén csapat fölé helyezése.

Viszont a fentin nem tudunk változtatni, ellenben össze lehetne szedni, ha mást nem, az elvárásokat hogy mikor mit kellene tenni. Bár nekem jobban tetszene egy mikor mit célszerű tenni javaslat, sem mint elváráslista.
Ettől nem fog a világ egy csapásra megváltozni de ha már csak egy, akár jelenlegi, akár leendő kolléga elolvassa és megfogadja, már jobb lesz mindannyiunk játékélménye amikor összekerülünk vele.

ÉS ezek után lenne plusz egy indok dühöngeni ha valaki kolléga nem tartja be :D

Több
9 éve 2 hete #8378 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Huh ez a nap, félig , félig nem. A probléma: megyek a fusoval, lövöm a coloradot és a nagatot, de semmi sebzés szint! Ha eltalálom nincs sebzés, de inkább félrement pontos célzásnál is. Így volt 16000 sebzésem, egy szigetet fogott myoko miatt végül egy kicsit több lett, de akkor is, 24k az édes kevés :S

Most meg mutsukival mentem, kellett 4 torpedó találat 2 küldihez, egyik csatában meglett 3. Ok, kövi:

33 torpedó és 0 sebzés. A végén meg a füstfelhőmben vagyok, mert egy cv kerget. kijövök belőle, 3 bombázó, 2 eltalál. Utána még lőnek ketten, de vége a meccsnek. Most meg megyek, t8 mert miért is ne, 1 fubuki torpedó kivégez, mert túlfordult a hajó :S

Több
9 éve 2 hete #8383 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A lotton nagyobb eséllyel lehet nyerni, mint ebben a kib....t játékban, 5 meccs, 4 bukó. 90-100 000 sebzések és még ez sem elég a győzelemhez. Hiába dobom a japó cv-vel keresztbe a torpedókat, a lomha BB-k vígak szlalomoznak közte, 0 találattal. Elmegy a WG a jó k... anyjába...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Oldalmegjelenítési idő: 0.444 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.