Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete #8322 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos nálam is dettó ez a helyzet. Esélytelen a csta, ha idióta csapattársakat sorsol mellé az ember.... Ha van is 1-2 normális, nemigen tud 3-4 ember tenni semmit, ha a többiek nem támogatják. 5 meccs, 5 bukó... Mára ennyi a játékból.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #8323 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő

zstorok75 írta: Kösz jól vagyok, egész nap szopizom,
Hogy mondjam el - ez kitölti az életem.
A tejszínhabos, (szörös)mogyoró az jó dolog,
A f...s is nagyon kell, lassan olvad a nyelvemen... :sick: :blink:

Azt a k*rva! Ázsia szerver? Az igen. Komcsikat törd ám meg, nehogy fölényben érezzék magukat ;)

Több
9 éve 2 hete #8324 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most erre mi szart mondjak? Ezután lövöm ha latom amíg meg nem unja ezt a játékot.

Melléklet:

Melléklet:

Több
9 éve 2 hete #8328 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a szar retyóbb már mint a WoT...

Ekkora egy következetlen, RNG által a végtelenségig manipulált szart, amikor elkezdtem áradoztam róla, de sikerült ezt is meggyűlöltetnie a nyomorult WG-nek...
Egyszerűen a program lejátssza helyetted, max annyi beleszólása van a játékosoknak, hogy kire mutatnak rá a célkeresztjükkel, a program meg eldönti, hogy kinek mutatja felfelé és kinek lefelé a hüvelyk ujját...

(találatok száma egy sortűznél, találatok súlyossága, citadella találat, modul sérülések sokasága - ahol mindegyik hajónál pont az a modul megy ki amelyik az erőssége lenne és pont akkor maikor a legjobban van rá szükség ha kel javítás után azonnal ismét..., kigyújtás akár egymás után többször is, anyahajóknál a vadászgépek összecsapása - egyszer lealázod az egész ellen gépeit, máskor meg úgy csapnak le mint legyet egy ugyanolyan típusú hajó gépei...)

Ezekkel variálva ha úgy akarja a program te vagy a tengerek királya, aztán meg mintha most látnád elősször ezt a játékot olyan érzésed van...

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8329 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Benign_Wolf33 írta: ...
Azt a k*rva! Ázsia szerver? Az igen. Komcsikat törd ám meg, nehogy fölényben érezzék magukat ;)

Nem igazán értem, hogy miért pont a „komcsikat”?
Miből gondolod, hogy Ázsiában sok a "komcsi"?
(Nem értek egyet azzal a rendszerrel sem, de...)
Ha jól tudom, a megmaradt Kommunista országok közül, egyikben sem engedik a szabad internet használatot, így eléggé csekély az esély, hogy belebotlik az ember egy "Komcsiba". (De lehet, hogy tévedek...)

Ha sárgákat írtál volna, az OK! ;)
Talán a „sárgák” jobban illenének ide… :P
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete zstorok75 által.

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8330 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Vagy japcsik még :P

Édes istenem, első meccsem 5.1-ben, de:

HOVA AZ ISTENBE MEGY A SOK AGYHALOTT?!
Elnézést, de ez kiakasztott, 1 bázisosnál még értené a lemming csordát, de háromnál, miközben még pontrendszeres is a csata. Igen, én voltam a hülye a másik Fusoval, hogy a másik irányba mentem, miközben egy Fujin torpedókkal ijesztegett (torpedó hatótáv szélén voltam éppen)
8k sebzéses meccs, marha jó volt.

Szerk:
Mi van ma, lemming nap? 3/4 alkalommal lemmingjeim voltak. Eddig nem annyira nem foglalkoztatott, de 3/3 bukta -.-
Ez 1 millámba és 1 kikötőmbe került:

Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.447 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.