Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8408 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha nem lenne elég a játék alap hülyeségei miatt, amiért többen a befejezést is fontolóra veszik, akkor íme egy címeres magyar ökör Miskolcról.

TrynDyrus a neve, a csata második percében hátulról megtorpedózott, és még ő kezd el idiótázni köcsögözni meg minden, kerüljétek el messziről ha tehetitek.

Tehát röviden TrynDyrus teamkiller! :(
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete KimiFan által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8409 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hihetetlen, hogy a csatahajókkal milyen ökrök játszanak. Mindent elmond, hogy egy 4-5-6 tieres random csatában Karlsruhéval én voltam a csapat legtöbb (3) ellent elsüllyesztő hajója. A végére maradt 3-3 hajó, mind felspotolva (nálunk Fuso, Kongo, New York, ellennél pedig 2 Königsberg és 1 Warspite), ráadásul 2 bázis a kezünkben volt, mégis elbuktunk, mert a Kongó ellenkező irányba ment, mint kellett volna, a másik kettő meg a pálya szélén az "alapvonalba" ragadva bénázott.

Torpedóval lenyomtam egy New Yorkot 1-1 ellen, ágyúval meg egy Omahát és New Mexicót (persze nem egyedül).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete Justice által.

Több
9 éve 2 hete #8410 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Dühöngő

AtuqShaman írta: Azt nem tudom hogy a faszcimbálo hogyan csinálta hogy egy Bogue vadász századdal leszed kettőt az enyémből mikor minden túléléses cucc szarrá van fejlesztve, AA támogatása sem volt, se vesztesége. Na ezt próbálja valaki elmagyarázni nekem úgy hogy elhiggyem. :angry:

Ez megmagyarázhatatlan, ezen akadtam ki a múltkorában én is itt. Aztán a következő csatában meg az én vadászaim irtották le az ellen 2 CV-nek teljes légi erejét, 38 ellenséges gépet szedtem le, úgy hogy jóformán repülőt sem vesztettem.
Erre írtam itt, hogy itt nem te játszol hanem a program, te csak a célt adod meg, a program meg dönt hogy ki örül, ki dühöng...

Több
9 éve 2 hete #8413 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

Doktoruur írta:
A csatahajókat tuti nerfelték találat és pontosság terén. Nem vagyok egy ász, de az mindent elmond, hogy az új verzió óta csak nagyon ritkán érem el a 80-90k dmg-t, míg előtte 70-80k volt rosszabb napokon és minden 3-ik csata 100+os sebzéssel ért véget. Egy dologban biztos vagyok. Egy éjszaka alatt nem felejtettem el célozni....

De egy a lényeg Csaba: Örökké nem lesz rossz! :)

Akkor ezek szerint ezért nem oneshotolta egy BB az Atagomat. Ezért maradt 4k hp-m az elsö lövése után. Még szerencse hogy nerfeltek rajtuk.

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8416 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

AtuqShaman írta:

Doktoruur írta:
A csatahajókat tuti nerfelték találat és pontosság terén. Nem vagyok egy ász, de az mindent elmond, hogy az új verzió óta csak nagyon ritkán érem el a 80-90k dmg-t, míg előtte 70-80k volt rosszabb napokon és minden 3-ik csata 100+os sebzéssel ért véget. Egy dologban biztos vagyok. Egy éjszaka alatt nem felejtettem el célozni....

De egy a lényeg Csaba: Örökké nem lesz rossz! :)

Akkor ezek szerint ezért nem oneshotolta egy BB az Atagomat. Ezért maradt 4k hp-m az elsö lövése után. Még szerencse hogy nerfeltek rajtuk.

Mennyit mész csatahajóval? Mert én sokat és látom, hogy nem olyan, mint előtte. Vagy szerinted a csatahajósok (itteni) nagy része hirtelen, egyszerre lett béna? Azért, mert néha betalál valami, még nem biztos, hogy szuper. Ha ezt a vonalat vinnénk tovább, akkor a cirkálók giga buffot kaptak, mivel délelőtt 2 cirkáló lőtt és MINDEN LÖVÉSSEL gyújtottak.... Hidd el, hogy valamit változtattak a BB-n és nem az előnyére. Az Amagin tuti.

Csak egy példa: délelőtti csata, Amagi-Amagi ellen. 7km a távolság. Salvot lő és nem tudok a DD torpedói miatt fordulni. Telibe veri az oldalam. 2-3k sebzés összesen!!!! Ez nem normális...

Szerk.. két statisztikai adat az Amagiról: az átlag DMG-m 2,500-al lett kevesebb. De ami jóval többet mond az az, hogy az EU szerveren az Amagi átlag DMG-je közel 10k-val lett kevesebb!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete Doktoruur által.

Több
9 éve 2 hete #8421 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A statisztika beszédes tud lenni... De nézd meg, hogy jópár játékos mit művel velük. Megáll középen, les mint hal a szatyorban, közben lövöldöz össze vissza, mert a szemét ellen mozgásban van és nem találja el. Te meg egy salvoval leamortizálod, mert csíter vagy.. Megy a sírás, jön a nerf..

A célzással meg nem tudom mi a baj, ez nem FPS..

Oldalmegjelenítési idő: 0.433 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.