- Köszönetek: 48
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
AtuqShaman írta: Azt nem tudom hogy a faszcimbálo hogyan csinálta hogy egy Bogue vadász századdal leszed kettőt az enyémből mikor minden túléléses cucc szarrá van fejlesztve, AA támogatása sem volt, se vesztesége. Na ezt próbálja valaki elmagyarázni nekem úgy hogy elhiggyem.
Doktoruur írta:
A csatahajókat tuti nerfelték találat és pontosság terén. Nem vagyok egy ász, de az mindent elmond, hogy az új verzió óta csak nagyon ritkán érem el a 80-90k dmg-t, míg előtte 70-80k volt rosszabb napokon és minden 3-ik csata 100+os sebzéssel ért véget. Egy dologban biztos vagyok. Egy éjszaka alatt nem felejtettem el célozni....
De egy a lényeg Csaba: Örökké nem lesz rossz!
AtuqShaman írta:
Doktoruur írta:
A csatahajókat tuti nerfelték találat és pontosság terén. Nem vagyok egy ász, de az mindent elmond, hogy az új verzió óta csak nagyon ritkán érem el a 80-90k dmg-t, míg előtte 70-80k volt rosszabb napokon és minden 3-ik csata 100+os sebzéssel ért véget. Egy dologban biztos vagyok. Egy éjszaka alatt nem felejtettem el célozni....
De egy a lényeg Csaba: Örökké nem lesz rossz!
Akkor ezek szerint ezért nem oneshotolta egy BB az Atagomat. Ezért maradt 4k hp-m az elsö lövése után. Még szerencse hogy nerfeltek rajtuk.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.