Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete #8229 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #8234 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #8235 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő

geotigris9 írta: Frissítés!
1. csata +1 AFK:

2. csata +1 AFK:

3. csata "szuper csapat":

Gondolom megint szépen honorálja a játék az AFK-sokat ugyan - úgy mint eddig, lényegében sehogy! :angry: (((Ez az én véleményem nem kell vele feltétlen egyetérteni!)))
Rajtam múlna minimum 24 óra kitiltás bőséges XP és kredit levonás és utána CO-op csatában mehetne 3 napig csak!

Na még 2 AFK-s egy csatába a végére a mai napon, amiről nincs kép mert a játék összeomlasztotta a Windowst és be is kék-halálozott a végére.. :pinch: :pinch: :pinch:
(Azért érdekes "véletlen", hogy mind az öt AFK-s nálunk volt ...)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete geotigris9 által.

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #8236 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Akkor ma vagy 3x ki kellett volna engem is tiltani. A MOD-okat teszteltem és mikor valami elszállt, a játék összeomlott. Gyors MOD törlés, játék indítás, csatába vissza... és néztem a stat képernyőt egészen addig, míg a csatának vége nem lett. Egyetlen alkalommal SEM engedett vissza a játék a csata helyszínre, miközben én erősen próbálkoztam.

Lehet, más is hasonló módon járt. Most akkor mindenkit bannoljanak?

Lehet amit írtam azt fel kellene függeszteni a frissítési napokra, ilyenkor kell várni még néhány napot még stabilizálódik a játék...és kitisztul az égbolt a víz felett. LOL
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete geotigris9 által.

Több
9 éve 2 hete #8239 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő

mrzed72 írta:

VIZIKANDÚR írta: Ezekhez a negatívumokhoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy a dia vetítés kutya füle volt ehhez képest amit produkált tegnap...Törülgetnem kellett a monitoromat a sok nyáltól... :angry: :sick:

Fagyinak, vagy p*ncinak nézted? :silly:

mrzed72,-hát igy hirtelenjében látod nem is tudom... :lol: :woohoo:
Szerencsére ez az eset nem fordul elő velem sűrűn...mert inkább hagyom a játékot és kilépek...játszom mással...mind hogy a monitorom bánja...vagy a klaviatúrám... ;)

Több
9 éve 2 hete #8240 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyre inkább azt látom, hogy a WG részéről teljesen felesleges a sok hajóosztály, elég lenne csak a romboló. Minek a csatahajó, mikor 4 km-ről is csak fel-fel villan a romboló, majd egy sorozattal a tenger fenekére küld, én meg hiába találom el, jó, ha 1000 Hp-t leszedek belőle.... A torpedóknál is be kéne azt vezetni, mint a lövedékeknél, hogy ott is jobban számítson, milyen szögben éri a hajót és hogy robban-e. Ebben a játékban nagyon az a csodafegyver, mikor a valóságban azért a világháború alatt nem éppen a legmegbízhatóbb fegyver volt....

Oldalmegjelenítési idő: 0.391 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.