Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8258 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Agyf@szt kapok 4/4 vereség valami totálisan retardáltak vannak fent egy csatában sem tudom kihasználni a prémium napot. És egyik csatában a gyökér csapattárs a pálya másik végéből torpedózza az ellent, de az ellenségig el sem jutott volna még elméleti síkon sem, de engem csontra teljesen széttorpedóz persze természetesen SRY. ilyesmi szóba sem kerül ..... Az volt az érdekes, hogy ráadásul egy helyben voltam mert már a 2. kritikust kaptam és a sziget fedezésében álltam egy-helyben esélyem sem volt már kitérni! (Aztán Fekete listára raknám, de chat szerver nem elérhető újra! De ez már csak hab a tortán ...)
Érdemes hanyagolni a játékot most teljesen játszhatatlan talán CO-OO csatában lehet mint írta valaki, de én most szüneteltetem!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #8288 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kérdezném az egybegyűlteket, hogy tudnak -e olyan cheat-ről, ami mutatja a fel nem spottolt hajók helyzetét. Már többször előfordult, hogy rombolóval átsurrantam az ellenség között, tényleg láthatatlanul, DE! Random, addig árkon bokron túl lévő hajó(k) megfordul(nak) és célirányosan felém jönnek. Keresnek! Látszik a mozgásukon, hogy tudják, hogy hol vagyok csak nem látnak.
A másik, torpedó irányjelző?!
Az amúgy kilómétereken át követett hajó - aki egyenesen mozog, semmi bohóckodás - pont akkor fordul el az egyébként pont jó irányba, ahogy eleresztem a csomagot..

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete #8289 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A fene se tudja . Az elfordulásnál miután percekig üldözted lehet csak meggondolta magát ebben én nem látok gyanusat és tapasztaltam is. A másikat meg nem is tapasztaltam mert mindig felspotol valami ha egy pillanatra is.

Több
9 éve 2 hete #8292 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő

Get200 írta: Kérdezném az egybegyűlteket, hogy tudnak -e olyan cheat-ről, ami mutatja a fel nem spottolt hajók helyzetét. Már többször előfordult, hogy rombolóval átsurrantam az ellenség között, tényleg láthatatlanul, DE! Random, addig árkon bokron túl lévő hajó(k) megfordul(nak) és célirányosan felém jönnek. Keresnek! Látszik a mozgásukon, hogy tudják, hogy hol vagyok csak nem látnak.
A másik, torpedó irányjelző?!
Az amúgy kilómétereken át követett hajó - aki egyenesen mozog, semmi bohóckodás - pont akkor fordul el az egyébként pont jó irányba, ahogy eleresztem a csomagot..

Ez nem egészen e Te eseted, de érdemes elolvasni!

" Hello everyone!Just wanna let you know that looks like there is a new HACK in the "building"(game),Just about 5 minutes ago i had a match in my Mutsuki (5,9KM detectability).When i spot 2 ships 1 Mogami and 1 Pensacola...Now as a Destoryer i was planing my move keeping my safe distance... when i was cruising in zigzag away from them to prepare my turn and launch some torps!, suddenly BOOM!!!! dead!,Now i wanna make myself clear.I wont give any names!!! So pensacola player who killed me,he was 7.6Km away of me the other ship was 8.1Km away so there was nothing that could spot me!!! And my Situation Awareness didnt "kick" in i didnt got the "!DETECTED" sginal.Now i`m not posting this thread out of anger on that specific player!I`m posting it cause i`m skick off 12 yrsld kids who cant play whitout hacks!!And i really hope someone from WG will see this post and maybe just maybe contact me to provide the player name!
All this beeing said wanna tell you to open your eyes in any ships you play especially in Destroyers cause looks like STEALTH is NO MORE!!! "

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8305 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kösz jól vagyok, egész nap szopizom,
Hogy mondjam el - ez kitölti az életem.
A tejszínhabos, (szörös)mogyoró az jó dolog,
A f...s is nagyon kell, lassan olvad a nyelvemen... :sick: :blink:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete zstorok75 által.

Több
9 éve 2 hete #8306 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én ma reggel 3 csata után kiléptem, mind három csata maga volt a katasztrófa. 2 esetben cv-vel mentem, marhacsorda jobbra, birkák balra.... nagyjából ez az általános felállás, közép üres. Cv-vel próbáltam követni a marhákat, de mentek a vágóhídra. Egy vadászom spottolta az ellen egy dd-ét, én és a másik cv fordultunk, mert a marhák hullottak, a birkák bégetve törtek át a nagy semmin. Mi hiába kiabáltunk segítségért, 2 dd meg egy Cleveland simán átsétált középen. Annyi is lett a 2 cv-nek. Az egyik birka hangosan bégetett, dögölj meg gyáva cv, mindezt nulla killel és sebzéssel, top tierben egy Cleveland-al (saját barom csapattársunk).
A másik csata dettó, egyszerűen már az őrjöngés határán voltam. Nulla agykapacitás, csak bögve-bégetve előre, dupla w meg fire gomb, oszt jó napot.
A közép mindig üres, s hiába követed az agyatlanokat, a szemük előtt süllyesztettek el.

Oldalmegjelenítési idő: 0.392 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.