Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete #8396 Írta: Smithy87
Smithy87 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez kezd egy akkora kupac gőzölgő szarra hasonlítani mint a másik csodás WGGAME. A hordozókat gyakorlatilag megölték. Ma mentem néhány csatát velük. Ha nem az 1000 vadászos vérpistikék lőtték le mind a 90 gépem úgy hogy jó ha 10 le tudtam szedni. Akkor az orosz balettből szalajtott BB-k táncolták ki gyakorlatilag az összes torpedómat.

Értem az utóbbi alatt, hogy megy egenyest mint juliba a karó. küldömmerőlegesen a bombázókat kb 1-1,5 Km-ől. BB észleli kézifék erős jobbos csikorog a kurta annya is mert mert ebbe minden jó ízlésű úszó tákolmány ketté szakadna de az elkövetkezendő 200m-en a haladási irányára merőlegesen áll mire a bombázók odaérnek.....

A csodás vadász fejlesztés eredménye lexingtonnal vagyok benn, az ellenfél is lőnek valamint a gépei nincs meg neki már csak 10 db. megyek 2 rajjal. Alt+klikk mind a két raja benne van a kis négyzetben. Oda érnek elkezdenek lőni a gépeim, és hopp a 2-es számú már "TÖLTŐDIK" vissza a hordozón a 3-asból meg 2 van ééééés lelőtt gépek száma NULLLA....

Ez is egy újabb remek WG patch sokat dolgozhattak rajta.....

Mahan 9,3KM-es torpedók JUPÍÍÍÍÍÍ de minek is ha a BB 1,5 KM ről leforogja?????

Elbaszták ezt is mint a másik 2-t....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #8397 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
"Véleményem szerint a csapatjáték egyik hibája a hiányzó jutalom, a jelenleginél nagyobb jutalmazás kellene, illetve az egyén csapat fölé helyezése."

Mégis milyen jutalom?Azt hogy díjazza a játék,hogy pl cirkálóval fedezed a csatahajókat,véded a hordozót,csatahajóval ha kell beúszol sebzést felfogni a leamortizált csapattársad elé?a játék díjazza a teljesítményt több kredittel,xp-vel.A csapatmunka jutalma legyen az,hogy megnyeri a csapat a csatát, esetleg elhangzik egy két elismerő szó,köszönöm.Ez az ami hiányzik,és ezt a játék nem tudj kompenzálni.Hiába tud valaki célozni,jól manőverezni,ha csak a saját érdekeit nézi,és nem áldoz egy kicsit a csapatért...szerintem...:)

Több
9 éve 2 hete #8398 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Leállt a szerver? Kidobot, nem engedett belépni. Most kliens indításkor meg panaszkodik ,hogy nem tud csatlakozni...

3. nagato meccs: 61k sebzés, halál + bukta.

Ugye nem ennyire rossz ez a hajó?

Több
9 éve 2 hete #8399 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amióta "élesbe" váltott a játék nyílt bétáról, drasztikusan érezhető a játékélmény romlása. Próbáltam még menni pár meccset, de gyakorlatilag 10 meccs zsinórban bukó (érdemes megnézni a win rat-et, mint egy ekg görbe, van pár nap, mikor megy felfelé, aztán napokig mélyrepülésbe kerül-tuti az ember ilyenkor pár napra elfelejt játszani...) Persze kell játékos tudás is ehhez a játékhoz, de egyre inkább nem ez lesz a mérvadó. Ha a játék úgy akarja, egy DD ágyú párharcban lealázza a csatahajódat is akár...
Szerettem a csatahajókat és a hordozókat is, de egyre inkább azon vagyok, hogy hordozókkal kikutatom a következőt, aztán megszabadulok tőlük. Nagyon játszhatatlanok lettek. Ha vadász setup-pal megy az ember, leszed pár vadászt, de semmi xp-t, kreditet nem kap az ember. Ha meg támadó gépekkel, akkor ledarálnak a vadászok, mielőtt bármi hasznosat tennél....

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete #8400 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezért kár erölködni

Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8401 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

WG szerint ez rendben van szerintük ighy kell célozni hogy eltalálj valamit
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.427 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.