Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete #8241 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Íme itt a példa rá.

6 lövés össz-vissz 4000 sebzés.... elmehetnek a jó édes anyjukba. Adhatják itt az 1 nap prémiumot, ha semmit nem ér.
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #8244 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
A BB-k sebzés rendszerébe tuti belenyúltak. Baromira össze-vissza adja a sebzéseket. Számomra nagyon fura, hogy szinte párhuzamosan haladó Carolinaba bemegy 9 találat Amagival és 0 sebzés. Menekülő Carolinába 4 találat 9k sebzés úgy, hogy a seggét mutatja. Profilba vagyok a Carolinanak és kapok 3k sebzést. Oldalazva menekülök 9,8k sebzés.

Amit még észrevettem. Célkeresztben egy cirkáló. Beállítom, lövök. Mögé, de nem sokkal. Állítok nem is keveset erre ugyan oda megy. Újra állítom (bőven több az első sorozat duplája már) 1 találat a seggén. Sebessége nem változott. Kb 8-10 meccset mentem. Eddig 1 volt olyan, ahol a csatahajó befért az első háromba xp terén. Beleértve az ellenfelet is....

Több
9 éve 2 hete #8245 Írta: tyer82
Voltak nekem is régebben jobb és rosszabb köreim, de utóbbi pár hétben allig adja a sebzést, én meg kapok 1 sorozatot és fele HP-m lemegy. 1 v 1-ben cirkáló ellen csatahajóval nagyrészt bukó, és hiába találom el, alig sebzem. Mondjuk ez is vicc, hogy a HE az kigyújt, míg az AP lövedék nem, pedig ha a működési mechanizmusát nézem egy hajónál a HE-nak kéne kisebbet sebeznie (főleg ha egy páncélozott hajót lövök), mivel az AP az átüti a páncélt és a hajó belsejében robban, míg a HE az csak a "felszínen" robban....

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8250 Írta: Doktoruur
Erről beszéltem a verzióváltás előtt.

Ezen kellene változtatni. De mihamarabb. Ez a 10 DD/csata hányadék.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete Doktoruur által.

Több
9 éve 2 hete #8251 Írta: tyer82
Én ma jutottam el oda, hogy egyre esélyesebb a játék törlése. Eddig is voltak gondok, de most már katasztrófa. Hiába van találatom, semmi sebzés, alig ad xp-t, kreditet. AZ új patch óta "elfelejtettem" úgy látszik lőni. Mentem cv-vel is, ma rendszeres volt, hogy tier VI-os cv mellé tier VIII-asat rak be. Japó cv-nél örvendetes, hogy szűkebb sávban dobják a torpedókat, viszont visszatéréskor sokkal tovább tart a leszállási procedúra, játszhatatlan így az egész (hotspot pályán, ami nagy, egész csata alatt 2 támadó hullámot tudtam így elküldeni, persze tier VIII-as BB-k, és CV ellen semmi esélyem, alig jut el gép ahhoz, hogy ledobja terhét).

Több
9 éve 2 hete #8254 Írta: Doktoruur

tyer82 írta: Én ma jutottam el oda, hogy egyre esélyesebb a játék törlése. Eddig is voltak gondok, de most már katasztrófa. Hiába van találatom, semmi sebzés, alig ad xp-t, kreditet. AZ új patch óta "elfelejtettem" úgy látszik lőni. Mentem cv-vel is, ma rendszeres volt, hogy tier VI-os cv mellé tier VIII-asat rak be. Japó cv-nél örvendetes, hogy szűkebb sávban dobják a torpedókat, viszont visszatéréskor sokkal tovább tart a leszállási procedúra, játszhatatlan így az egész (hotspot pályán, ami nagy, egész csata alatt 2 támadó hullámot tudtam így elküldeni, persze tier VIII-as BB-k, és CV ellen semmi esélyem, alig jut el gép ahhoz, hogy ledobja terhét).

Én odáig nem jutok el (remélem). Azért nem akkora a baj. :) Egyébként fura volt most, mert amikor újra beléptem, valamit letöltött a játék. Valami minimálisat. Másnak is volt ilyen? Nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de rögtön lett egy 98k dmg-m. Mondjuk eddig se az volt a bajom, hogy keveset sebzek, mert van, hogy rossz napja van valakinek (nekem ma). De most az uccsó csatában úgy sebeztem, ahogy kell. Párhuzamosan haladt a BB, kapott rögtön 10k+ sebzést. A seggemet amikor lőtték, nem kaptam be 9k-t én sem, meg ő sem. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.395 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.