Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete #8422 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
De jó lenne ha legalább minden harmadik salvo löne egy gyújtást, de nem lö.
Te is tudsz mondani meg én is Doktoruur mi nem jó a másikban.
Én csak azt mondtam, hogy örülök a buffnak mert így nem 40k-t lött le rólam (full hp) hanem maradt egy lehelletnyi életem a Carolina lövése után.

A célzással nincs gond. Ha nem tetszik a sok CoD szökevény vérpistikéknek akkor menjenek vissza "kodozni".
Az ilyenek sírása miatt nerfelték meg az Evolve-ot is annyira, hogy egy ügyesebb vadász egyedül is leszedi a szörnyet, nem kell csapatjáték hozzá.
Igen, jól olvasod, én is azt mondom nincs rendben a túlzott nerfelés. Balanszolni kellene nem nerfelni.

Lassan kezdem bánni, hogy engedtem a páromnak, hogy megvette az Atago-t, mert ha így folytatódik és az idiótákért mindent megtesznek WG-nél, akkor hagyom a francba az egészet.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #8423 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na igen. Biztos másik osztállyal is van gond (ezt nem is tagadom), csak azt nem érzem, mert keveset játszom velük. Nyilván túlzás volt azt mondanom, hogy a BB-ket nerfelték, de az Amagival sajnos tényleg nem oké valami. És itt nem csak arra gondolok, hogy én miket lövök, hanem, hogy másik Amagitól miket kapok közelről, oldalba.

Mondjuk nem lennék meglepve, hiszen a készítők az amcsi-szovjet ágat erősítik. A japán hajók eddig is sok nerfet kaptak sajnos. Na de mindegy, megyünk előre. :)

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8424 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Nagyon jó ez a stock Nagato:
Coloradot nem vagyok képes eltalálni 18km-ről, majd omahat 14-ről, de egy Myokot 16-ról igen, és így haltam meg 13640 sebzéssel ,mert egy amcsi dd csak úgy szórta a torpedókat másodpercenként :S

Nem kell hozzá "Stock" hajó!
Tegnap fullra fejlesztett New Yorkkal és Kongóval löttem az ellent. A 3-ik 4-ik salvo után, amelyik nem sebzett többet mint 1020Xp, már nagyon csúnya, hangos szavak hagyták el a számat!
(be is rekedtem... :blush: )
:sick:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete zstorok75 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete #8425 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Doktoruur írta: Na igen. Biztos másik osztállyal is van gond (ezt nem is tagadom), csak azt nem érzem, mert keveset játszom velük. Nyilván túlzás volt azt mondanom, hogy a BB-ket nerfelték, de az Amagival sajnos tényleg nem oké valami. És itt nem csak arra gondolok, hogy én miket lövök, hanem, hogy másik Amagitól miket kapok közelről, oldalba.

Mondjuk nem lennék meglepve, hiszen a készítők az amcsi-szovjet ágat erősítik. A japán hajók eddig is sok nerfet kaptak sajnos. Na de mindegy, megyünk előre. :)

Biztos hogy hozzá nyultak mert anyira nincs eredményük nem csak nálam hanem mindenkinél.

Több
9 éve 2 hete #8428 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
:angry: jól kezdődik a nap...
1.csata

:evil:

2.csata

Több
9 éve 2 hete #8438 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
...és a folytatás.. :angry:

volt közöttük pár 10-30k-s kör is azokat bezzeg megnyertük...

Oldalmegjelenítési idő: 0.414 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.