Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete #8336 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő

zstorok75 írta:

Benign_Wolf33 írta: ...
Azt a k*rva! Ázsia szerver? Az igen. Komcsikat törd ám meg, nehogy fölényben érezzék magukat ;)

Nem igazán értem, hogy miért pont a „komcsikat”?
Miből gondolod, hogy Ázsiában sok a "komcsi"?
(Nem értek egyet azzal a rendszerrel sem, de...)
Ha jól tudom, a megmaradt Kommunista országok közül, egyikben sem engedik a szabad internet használatot, így eléggé csekély az esély, hogy belebotlik az ember egy "Komcsiba". (De lehet, hogy tévedek...)

Ha sárgákat írtál volna, az OK! ;)
Talán a „sárgák” jobban illenének ide… :P

áhh, a rasszizmust nem szeressük :P

De most komolyan miért nem európaiakkal játszol?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #8337 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Vagy japcsik még :P

Édes istenem, első meccsem 5.1-ben, de:

HOVA AZ ISTENBE MEGY A SOK AGYHALOTT?!
Elnézést, de ez kiakasztott, 1 bázisosnál még értené a lemming csordát, de háromnál, miközben még pontrendszeres is a csata. Igen, én voltam a hülye a másik Fusoval, hogy a másik irányba mentem, miközben egy Fujin torpedókkal ijesztegett (torpedó hatótáv szélén voltam éppen)
8k sebzéses meccs, marha jó volt.

Szerk:
Mi van ma, lemming nap? 3/4 alkalommal lemmingjeim voltak. Eddig nem annyira nem foglalkoztatott, de 3/3 bukta -.-
Ez 1 millámba és 1 kikötőmbe került:

Ha elsőre nem megy az alkalmi küldetés, akkor elesel tőle (végleg, vagy jóidőre)?

Több
9 éve 2 hete #8339 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem, csak jó lett volna "elsőre" megcsinálni. 3. alkalommal sikerült csak, 2. és 3. kört Omahaval mentem. 2. bukta, 3. meg éppen hogy meglett (megy örömködőbe, mert high calier mellé...)

De ilyen csapatokat ma.... jézusom.

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8344 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezeket a játékosokat hol gyártják?
Van egy noob gyár?

És itt az alsó képen csak menekültem végíg miközben az majd fél ellen, engem gyapált megérne egy replayt mert hihetetlen sz@r volt a csapat........... :S
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete geotigris9 által.

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8350 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Lehet ideje lenne egy pár gyorstalpalót írni és az Alapok vagy a Pályák közé berakni, mert ahogy tapasztaltam kezdenek komoly gondok lenni a játékban "csapatmunka" téren.

Akár a játékmódokat összefoglalni és az elvárásokat leírni, akár a pályák esetében ugyanezt megtenni, ahogy a hajóknál is. Sőt, továbbgondolva lehetne olyan opció hogy kiválasztom milyen hajóval melyik pályán melyik játékmódban vagyok és összerak egy to-do listát a felület hogy mi lenne a teendő:

Fault line pálya
Dominion mód
Cirkáló
Északon kezd

Feladatok:
- Pontok foglalása az elsődleges
- A és C pontok preferáltak
- Ha van ellenséges CV akkor BB mellett maradva AA nyújtása és DD-k elzavarása
- Ha nincs ellenséges CV akkor pontokra hajózás foglalás és megtartás, DD-k elzavarása

Ezt akár modként is integrálni lehetne, akár magyarul a kezelő felületre kiírva amennyiben van rá mód, jobb szélre a térkép fölé.

:whistle:

vagy csak játszunk ahogy eddig és reménykedünk hogy sikerül a napi szorzózás emberi időn belül :D
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 által.

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8351 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az a baj, hogy ide hiába írjuk le attól még a különböző nemzetiségűek nem fogják elolvasni se itt se angol se lengyel se semmilyen fórumon.

Angolul is le vagyon írva 'oszt tesznek rá.

Vannak különféle játékosok:
-10 évesek anyu hitelkártyájával(angoléknál pl mindent megkap a gyerek csak szálljon le anyuról meg apuról, minden platformra igaz)
-a "nekem ne mondja meg senki mit csináljak" típus, az ilyen aki az egyént részesíti előnyben a csapatnál
-vannak egyszerű retardáltak akiknek józan paraszti eszük sincs, az értelmező olvasásról meg azt se tudja mi az
...

Sorolhatnánk. Es a sor végén ott vannak akik gondolkodnak és tesznek valamit, sokszor a 3 fős szakasz sem elég hogy lehozd a meccset.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete AtuqShaman által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.422 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.