Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #7004 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap meglepetésemre nagyon jó meccseket tudtam menni egész nap, de a mai napra csak két szó van, katasztrófálisan síralmas. Csapatjáték és játéktudás nulla.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7013 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő

stevedoki írta: Most melyik tier amiről beszélünk? Mert álltalában nyerek, de nekem csak tier5 van még álltalában. Ettöl még időnként elegem van, ha nincs jó csatám, nem elég izgalmasak.

Ezt most(előző hsz.) konkrétan 5 tires vereségsorozat után írtam! Egyszerűen szinte lehetetlenség (eddigi tapasztalat) az ötös japán rombolóval a t6 kifejleszteni mert csak vesztes csatákat megyek lényegében ... Nem tudom te mivel mész t5- ben de rombolóval felemelően lehangoló játszani itt! :blink:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7014 Írta: geotigris9
válasz - sandorati

Nekem múlt hétvégén volt, egy olyan szitu, hogy némi esély volt lehozni írom mit kéne csinálni erre elcseszik. Erre én írom "idiot" és mit ad isten a szakasztársa a NOOB idiótának pont mellettem megy kb. 40 méterre erre széttorpedóz..
A &@{<|Ä$$ NEM TILTJA LE A JÁTÉK MEG SEMMI!!!

ÉS HAD NE ÍRJAM IDE MIT CSINÁLTAM VOLNA VELE A VALÓSÁGBA!

Több
9 éve 1 hónapja #7015 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
irtátok fennebb, h nincs izgalom, na hát most már van :P

Több
9 éve 1 hónapja #7024 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

geotigris9 írta:

stevedoki írta: Most melyik tier amiről beszélünk? Mert álltalában nyerek, de nekem csak tier5 van még álltalában. Ettöl még időnként elegem van, ha nincs jó csatám, nem elég izgalmasak.

Ezt most(előző hsz.) konkrétan 5 tires vereségsorozat után írtam! Egyszerűen szinte lehetetlenség (eddigi tapasztalat) az ötös japán rombolóval a t6 kifejleszteni mert csak vesztes csatákat megyek lényegében ... Nem tudom te mivel mész t5- ben de rombolóval felemelően lehangoló játszani itt! :blink:

Majd akkor sírod el magad, ha meglesz a hatos.. Az egy hulladék..

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7030 Írta: geotigris9

Get200 írta:

geotigris9 írta:

Majd akkor sírod el magad, ha meglesz a hatos.. Az egy hulladék..

Tessék a 6-os de nem ez a baj! "Drága jó csapat" A noob az OP 6t Cevelnddal végig Kempelte(csak szép magyarosan) a csatát mire mindenkit kinyírtak el kezdett menekülni. És rng. csatában... Ja igen most vettem meg este a 6t hajót és alap legénység van benne. :huh:
A K betűs anyát az ilyen retardáltnak remélem mindenki küldött róla egy szép feljelentést!!!
(Az egész csapat teljesen noob volt, de ez még meg sem próbált valamit ....)
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.428 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.