Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #7122 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Általában kísérni szoktam vele, ha odajutok, hogy kicsit játsszak vele. Mást úgy sem nagyon lehet csinálni vele, ha bekerül nagyok közé.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7126 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagyon sokat olvasom, hogy nem tudnak játszani a csapattársak, és hasonlók, hol lehet arról olvasni, hogy hogyan kellene játszani, ami megfelelne, mert az, hogy folyamatosan kísérjen az ember 3 csatahajót egy cirkálóval, hogy lehetőleg a cirkálót lőjék ki addig amíg a csatahajók kilőnek valamit, vagy az, hogy menjen az ember a cirkálóval egy csali pozícióba, ahol egy jól irányzott sorozattal kicsinálják, szerintem nem járható út, de ilyeneket például számon szoktak kérni.

Több
9 éve 1 hónapja #7128 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

KimiFan írta: Nagyon sokat olvasom, hogy nem tudnak játszani a csapattársak, és hasonlók, hol lehet arról olvasni, hogy hogyan kellene játszani, ami megfelelne, mert az, hogy folyamatosan kísérjen az ember 3 csatahajót egy cirkálóval, hogy lehetőleg a cirkálót lőjék ki addig amíg a csatahajók kilőnek valamit, vagy az, hogy menjen az ember a cirkálóval egy csali pozícióba, ahol egy jól irányzott sorozattal kicsinálják, szerintem nem járható út, de ilyeneket például számon szoktak kérni.

Vannak cirkálók, amik brutálisak és megállják a helyüket egyedül is. Ilyen az Omaha, Murmansk pl. Vannak, amik erre képtelenek. Azokkal célszerű a csatahajókat támogatni. Ha a Te példádat veszem alapul és 3 csatahajót kísérsz.... az egy álom. :) Gondolj bele. Célmegjelöléssel 3 csatahajó lő egyet + Te még gyújtod is. Sok jövőt nem jósolok csóri ellenfélnek. :evil: Az meg, hogy tuti téged lőnek majd, közel sem biztos. Ha támadásba lendülsz gyors vagy. Jó manőverekkel, lehet nem Téged lő majd, hanem a leggyengébb csatahót. Biztosabb találat és kevesebb ellenség. De ha Te nem jól manőverezel és/vagy szépen haladsz vonalban, akkor várhatod a dupla citadellát.

Ez persze csak az én véleményem. + csatahajó szemszögből nézem/látom így a dolgokat.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7130 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő

KimiFan írta: Nagyon sokat olvasom, hogy nem tudnak játszani a csapattársak, és hasonlók, hol lehet arról olvasni, hogy hogyan kellene játszani, ami megfelelne, mert az, hogy folyamatosan kísérjen az ember 3 csatahajót egy cirkálóval, hogy lehetőleg a cirkálót lőjék ki addig amíg a csatahajók kilőnek valamit, vagy az, hogy menjen az ember a cirkálóval egy csali pozícióba, ahol egy jól irányzott sorozattal kicsinálják, szerintem nem járható út, de ilyeneket például számon szoktak kérni.

Véleményem szerint a csapatjáték nem erről szólna. Hanem hogy egymás hiányosságait kiegészítsük. Ám előre bocsájtom: amíg a játék nem honorálja ezeket megfelelően, addig ne nagyon várjunk érdemben csapatmunkát. Fröcsöghetünk hogy nincs, de attól még nem lesz. Megfelelő jutalmazás esetén majd lesz, addig nem igazán.

Cirkálónak (CA) szerintem nem feladata a csali szerep. Neki a légvédelem és a rombolók elzavarása/kilővése lenne, illetve ha nincs egyik sem a környéken, akkor ellenséges csatahajók gyújtogatása. Én legalábbis ezeket próbálom betartani. Egy cirkálóval nem tudsz 3 csatahajót megvédeni, de erre nem is egy hajó kellene, hanem legalább 2-3. Jellemzően az együttmozgás nem szokott sikerülni. Lásd előre rohanó cirkálkálók akik azt hiszik hogy egy szintbeli csatahajót le tudnak nyomni egyedül röhögve. Lehet van aki meg tudja ezt csinálni, de jellemzően a többség erre nem képes. Ekkor kapják az áldást és csodálkoznak hogy 1-2 sorozatból kilötték őket.

Csatahajónak (BB) a feladata az én szememben az ellenséges tűz felfogása, illetve 10+ km-ről APval kilőni ami piros. De a gyenge légvédelme és a lomhasága miatt a többiekre van szorulva hogy ezt a feladatát teljesíteni tudja. Ám sok csatahajó nem ezt teszi, hanem elhajókázik egy sziget mögé ahonnan nem tud lőni és várja hogy valaki lőtávba érjen ám a háta mögé besurranó rombolóval meg nem nagyon tud mit kezdeni. Ahogy a torpedóbombázokkal sem. Ha már eljutott a T6 környékére ott megjelenik a lőtávnövelő repülő, így már tud meglepetéseket okozni, megfelelő csapatmunkával. Értsd: valaki derítse fel az ellenfelet és maradjon rajta (spotoljon) amíg a lőtávnövelése aktív, így 20km a csata első 3-5 percében ki lehet lőni 1-2 cirkálót ezzel előnyt szerezve.
Szerintem optimálisan akkor játszol egy csatahajóval ha mindig látsz valakit akit lőhetsz, közötted és a célpont között nincs saját cirkáló, vagyis nem a második sorból lődözöl, hanem az elsőből. Ekkor te fogod kapni a lövéseket amiket szerencsés esetben ki is tudsz javítani mielött belepusztulnál. A szememben akkor nyom egy csatahajó meccset ha a végén megkapja a Dreadnought plecsnit. Ez persze nem azt jelenti hogy nagy totálba bele a közepébe ki ha én nem stílussal behajókázni az ellenfél közé, hanem ésszel a cirkálókkal együtt haladva. Ehhez persze a cirkálók is kellenek.

Rombolóval és anyahajóval ismét más a feladatod. De az egy másik történet.

Több
9 éve 1 hónapja #7138 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szépen össze lett foglalva a cirkálózás alfája és omegája. Néhány hetente valaki leírja valamelyik fórumban, mit és hogyan, de sajnos nagyon hamar a feledés homályába vész és minden marad a régiben.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7141 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Soha nem mentem még ilyen jó csatát. Gondoltam sima ügy, első csata, utánna egyből mehetek a clevelandre erre bukjuk.. Persze azt a csatát megnyertük amiben az első percben kiszedtek.. de legalább megvan ez az orosz csoda..

pont a lényeget sikerült kitakarnom.. jár a mogyoró..

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Get200 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.438 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.