Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7074 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem tudok továbblépni egyszerűen és nem értem ilyen retardáltak, hogyan jutnak el "rang 15-ig" nem lehet túllépni mert folyton ilyen "szuper" csapatba rak! :pinch:

13/7 vereség rang. csatában komolyan mondom valami algoritmus a játékban beleválogat a noobokhoz csak azt nem értem tényleg HOGYAN jutnak el ezek eddig ezek a noobok???
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7075 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem akarlak elkeseríteni,de még 9-10es szinten is akad bőven idióta..cv-ket keresgélő dd-k,ca-k,önfejű rambók...bár huzamos rank csatázás után a random mintha teljesen más játék lenne☺totál káosz..

Több
9 éve 1 hónapja #7082 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő

sgt_dog írta: Nem akarlak elkeseríteni,de még 9-10es szinten is akad bőven idióta..cv-ket keresgélő dd-k,ca-k,önfejű rambók...bár huzamos rank csatázás után a random mintha teljesen más játék lenne☺totál káosz..

Ugye ? Nekem is ez jött le a dolgokból.

Több
9 éve 1 hónapja #7084 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amitől falra szoktam még mászni,hogy itt egy kicsit módosul a hajók szerepköre,(szerintem,kövezzetek meg ha rosszul látom :) )főleg a csatahajóké.sokan messziről "támogatnak" ,mint randomban,de szerintem, nyomulni kell (ésszel ) a rombolók után ,kiszorítani az ellent a foglalókörökből,ha nyerni is akar az ember. Cirkálók meg másodvonalból támogatnak.Sokszor befoglalunk,a rombolók,cirkálók meg sprintelnek a hordozókra.A csatahajók meg támogatás nélkül maradnak,a foglalás meg ketyeg...nehéz felfogni,hogy,mivel úgy is zárt alakzatban mozog a csapat(jobb esetben),a légvédelem simán leamortizálja a repülőket.A North pályát is azért utálom(korábban már puffogtam miatta :) ) 3-4 lüke bevonul a "C" pontra,mellette ott az a bazi nagy sziget amitől semmire sem lehet lőni,a másik két ponton meg vidáman grillezik az ellenfél..
Azért remélem lesz folytatása,mert még így is több jó csatát vívok,mint randomban:)

Több
9 éve 1 hónapja #7085 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

sgt_dog írta: Nem akarlak elkeseríteni,de még 9-10es szinten is akad bőven idióta..cv-ket keresgélő dd-k,ca-k,önfejű rambók...bár huzamos rank csatázás után a random mintha teljesen más játék lenne☺totál káosz..

Teljesen egyetértek, én napi szinten ahogy tudom leduplázom a hajóimat és utána irány a ranked csaták.
Bár itt is előfordulnak néha érdekes (agyatlan) csapatok de nagy általánosságban sokkal jobb, élvezetesebb csatákat megyek mint randonban.

Több
9 éve 1 hónapja #7087 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Dühöngő
nagy általánosságban sokkal jobb, élvezetesebb csatákat megyek mint randonban.

Komolyan ?
Én az első napokban próbáltam csak a rankedet, de elment tőle a kedvem ... de akkor ezek szerint normalizálódott a helyzet ?

Oldalmegjelenítési idő: 0.458 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.