Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #6923 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

Megint t8, grat.
Csak egyszer állok le campelni, mert minek menjek előre, nem az én feladatom, és volt 2 hajó lőtávolban. Ja, kövi kép ez:

Biztos ez a csillagozásom :sick:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6924 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Remélem, és Jacktorral leszek:)
Én most megkérdeztem, hányan nem botok, 3 válasz jött, majd egy 4.-ik, a csata vége fele. 24-ből. T8-ban. Biztosan nem értek rá beírni.

Több
9 éve 1 hónapja #6925 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Látom másnál is előfordul,hogy az ellenfél tudja hogyan kell játszani:)Ma rangsorolt csatában.3irányból lőttek,kedves csapattárs oktat,hogy nem tudom használni a páncélomat,álljak szögbe....mondom ok,fókuszban lőnek 3 irányból,mondja meg melyik szögbe álljak...ő tuti lepattintotta volna mind a 80 lövést:p inkább örült volna,hogy nem őt jelölték célnak :P azért túléltem,és nyertünk is:P :whistle:
Én is a rombolókat lövöm,ha bekerültek a másodlagos ágyúk hatósugarába.inkább benyelek pár találatot,más hajótól.mint egy marék torpedót.hiába fürgék,rá lehet érezni a vadászatukra,és ált. aki5-6km-nél közelebb jön az nem távozik élve:)

Több
9 éve 1 hónapja #6926 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na igen, már megfordult bennem, mikor a 12:0-ás, 12:3-as bukó meccsek vannak, hogy a csapatom nagyrésze boot (valahogy a co-op csatamódból átkerültek :) ), mert ha beírom, hogy Noob, vagy kicsit cifrábbat, semmi válasz, reakció, pedig azért szoktak....Meg a csata előtt és közben sincs "tesztelve" az új F-es parancs kombinációk (amik ahogy bejöttek majd minden csata előtt és közben megy ezerrel, mintha sok értelme lenne). Persze, lehet én vagyok a paranoiás már :)

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6927 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hmm, pedig mérget mertem volna rá venni, az összes rossz játékos elment Armored Warfare-t játszani. :) Amit egyébként kipróbálásra ajánlok, de majd csak 2-3 hét múlva. ;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja stevedoki által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6929 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Istenem, ez a nap. Fuso bukta, elindultam egyik irányba, voltak még csapattársaim mellettem, majd csak azt látom, hogy 2 Omaha, cleve, aoba és nem tudom még mi engem lő.2 hajót magammal vittem, de bukta. Talán elsősorban ezért:

Komolyan?! Kongo+2 South Carolina. Gratula. Bevezethetnék már, hogy a szakaszok +-1 tier eltérés lehetne a hajóik/tankjaik közt.

nem azér mondom, de a csapatodban van 3 tir 7es hajó is, az ellenfélnél meg csak 6osok vannak ;)

KimiFan írta: Ezzel szemben az ellenfelek közül nagyon sokan értik a csapatjátékot, és ezért nem értem az egészet, 6-8 hajó együtt marad, és azok koncentráltan egy hajóra nyitnak össztüzet, nem szarakodnak azzal, hogy mindenki másik hajót lőjön, ezért aztán kb. 3 sorozattal ki is végeznek egy hajót.

A másik, amikor a csatahajóval játszók 3 km távolságról elkezdenek rombolót lőni, ami kicsi, és nagyon fürge, miközben 6-10 km-re ott a kitűnő célpont egy másik csatahajó, cirkáló esetleg anyahajó képében.

ezt biza csak beképzeled, h a te csapatod örökké teli bénával, ahány annyi felé megy, az ellenfélnél meg legtöbbször együtt maradnak, s term. kiszednek téged :lol: ilyen csak akkor lenne, ha fenn lennél Serb feketelistáján, kicsit gondolj csak bele... B) :P

A másik meg a csatahajó h a közeli rombolót lövi a távolabbi biztosabb célpont helyett. nagyon is logikusnak tartom, lévén h a távoli célpont legfeljebb apránként tudja a hpját lecsipegetni, de az a k.va rombi a közvetlen közelben életveszélyes fenyegetést jelent, azt mindenképp azonnal eliminálni kell :woohoo:

tyer82 írta: Hasonlóképpen látom én is. Az ellenfélnél látszik a csapatjáték, a csapatomba, ahova kerülök, ritkán. Mintha mindenki féltené a hajóját. Amint kapnak egy karcolást, már iszkolnak is el, én meg ha csatahajóval vagyok, szívok, mert lomha és szétkapnak a cirkálók.

itt is ugyanaz a helyzet, a diagnózis világos, a szomszéd füve mindig zöldebb tipikus esete a tiéd is, akárcsak Greviousnál :lol:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja leopardusz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.430 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.