Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6958 Írta: Ruhacsipesz01
Ruhacsipesz01 válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Kérdem én, mit kell itt tenni a győzelemért? Egymás utáni két meccs, és kicsit sem idióta boot a csapat.... Ilyenek után ne menjen el az ember kedve a hétvégi "nagy " akciózás szorzózástól....

Én a napokban kezdtem el játszani ( még a bétán próbálgattam előtte ) és ugyanez a helyzet.
Ha Random-csatát megyek szinte biztosra vehetem a vereséget.
Ha Co-op-ba megyek, akkor 99% ban nyerünk, de még a vesztes random is többet hoz a konyhára.

Pont emiatt hanyagolom a WOT-ot, mert sok a vesztes csata a hibás MM miatt, erre itt is bukta van. :/

/a képen a 2 győztes csata a ma délutáni CO-OP és a 3 vereség pedig a random /
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Ruhacsipesz01 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6960 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az a durva, megnézed Jacktor winrate-jét, meg az enyémet, enyém majdnem 54%, övé 52 egész valami, közben mindenben messze jobb teljesítményt nyújt. Persze mondjuk ő szakaszozik, lehet épp Jeffel, az is lehet az oka (Bocs, nem hagyhattam ki:) )
De tényleg, a tankos kezdete óta olyan zavaró, alig van köze teljesítményhez a statnak, leszámítva a szélsőségeket. Majd gondolom nálam is jön egy gigászi szopóág, amikor 2 hétig csak bukok, volt már olyan a másikban.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6961 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Nálam anno a Fusó orrával kaptam el egy torpedót (nem sokon múlott, hogy kiekrüljem) és full HP-ról robbanás, halál. Amit a mai napig nem értek, mivel az orrban semmi fontos modul nincs...

Leesett a horgony, rá a Kurszkra, és termonukleáris detonáció végzett veled. ;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Krisztian által.

Több
9 éve 1 hónapja #6975 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
... kezd az egész játék nagyon hasonlítani a WOT-ra, és én ezt nagy-nagy sajnálattal tapasztalom... elkezdtek a nemzetközi barmok felgyülemleni, hátul kempinovkáznak, semmit nem csinálnak, de írogatni qrva jól tudnak...
este legalább 6 született f@szt küldtem el a jó teleb..tt qrva anyjába, mert össze-vissza csak szidták a csapattársakat, de a világon semmit nem voltak hajlandóak csinálni, csak a feszkót növelték...

elkezdett teljesen felhígulni a Wows, de szerintem ezt sokan tapasztaljátok... a múlt hét végén még szinte egy chat-szidással nem találkoztam, de tegnap este maga volt a fertő...
elcseszik a másik játékélményét...

Ja, és persze a 38%-os játékosok a legnagyobb pofájúak... Tirpitz mellettem 4 killt csinált, de "véletlenül" az idióta noob belerohant az elindított torpedóiba, és ráír, hogy: noob Tirpitz...
na akkor szakadt el a cérna, és küldtem el a halál f@szára... :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hónapja #6997 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
sandorati,-Mennyire igazat mondtál...most mentem egy pár csatát,-de talán nem is jellemezném..mert nem nagyon lehet...Rengeteg idióta barom lepte el a játékot úgy látszik a wot után itt is "tenyészkednek"...Csata hajókkal be mennek a közepére a pályának a szigetek közt...persze,hogy szarrá lövik őket...a cirkálókkal és rombolókkal is ezt teszik...én meg mehetek egyedül a lomha csatahajómmal a széleken,-és küzdhetek egyedül a 2-3 ellennel szemben!+ a nyűves repcsik is megtalálnak a bombáikkal...Az,hogy jönne segiteni egy cirkáló vagy romboló...azt már ne is reméljem..majd csak azután,-mikotr már a túlerő legyürt akkor nagy bátran előkerülnek,-és az általam legyengített prédára bőszen rá vetik magukat...Undorító patkányok!,-ezek nem csapattársak... :sick: :angry:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 1 hónapja #6999 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Srácok! Egyetértek veletek, de azt Ti is tudtátok, hogy ez lesz. Sajnos minden online játék ezzel jár. Csak azt tudjuk tenni, hogy többször megyünk együtt, illetve a klános balhé ha bejön (nem is értem mit ülnek még rajta....), akkor ott közösen játszani. Arra kell törekedni, hogy közel azonos szintre hozzuk a hajóinkat. :)

Én eddig a rossz közösség miatt hagytam abba több játékot. Ezt nem fogom. :) Igaz nem játszottam együtt még senkivel, de amit itt látok (honlap), az nagyon jó. Jó ez a társaság és szerintem ez a lényeg. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Oldalmegjelenítési idő: 0.389 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.