Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #6942 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az új, "kiegyensúlyozott" MM-nél tetszik a csapatelosztás, sokszor van ranked battle módban, hogy ha van mondjuk 8 db VII-es tierü (a többi VI-os), általában 3:5 arányban ossza el a két csapat között (még akkor is, ha a típusok mennyisége is egyforma). Sokszor érezhető, hogy az MM erősen kedvez egyik csapatnak (persze ez nem egyértelmű győzelmet jelent, de lehangoló). Valamelyik topikban láttam egy feltöltést, ahol az egyik csapat nagyja VIII-as, és néhány IX-es volt, a másik csapat meg tele X-es Yamato-val (tehát az egyik csapat jóval erősebb volt HP ügyileg).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6945 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egymás után 2 csata NC-vel, hogy t10. Mind2-ben első voltam csapatban, a 2. lett győzelem, 7 (!) db találattal. Messze csapatelső, 900 xp, 2. kapott 600-at. Mert engem rakott ki jobb oldalra, csak a bázisig mentem vissza, és lőttem 2 rombolót. Élvezetes csata volt, csupa bot az összes, akiknek be van adva, merre menjenek foglalni.

Több
9 éve 1 hónapja #6953 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos nem készítettem videót, és nem is szándékozom, de ettől még nagyon sok esetben az a kép rajzolódik ki, hogy az ellenfél sokkal összeszedettebb, sokkal inkább csapatban játszik.

Másik topikban írták az aim assist mod-ot, na azt vagy tegyék legálissá, és cserébe 10-ed annyi pénzt és XP-t kapjon, vagy előzzék meg a használatát, mert így aki nem használja, mint pl. én, mert nem is tudtam róla, azok elég nagy hátrányban vannak velük szemben.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6954 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
1 torpedó találat, 66K beszedett sebzés, azonnal halál, új rekord, gondolom kedvezni kellett az odaát levő német gyerekeknek, volt vagy 4 Tirpitz. És még ezt is elbukták, bár ez kevéssé vigasztal. Végig németül karattyoltak a játékban, ismét erősödött bennem a rasszizmus is legalább.

Több
9 éve 1 hónapja #6955 Írta: tyer82
Nálam anno a Fusó orrával kaptam el egy torpedót (nem sokon múlott, hogy kiekrüljem) és full HP-ról robbanás, halál. Amit a mai napig nem értek, mivel az orrban semmi fontos modul nincs...

Több
9 éve 1 hónapja #6957 Írta: tyer82
Kérdem én, mit kell itt tenni a győzelemért? Egymás utáni két meccs, és kicsit sem idióta boot a csapat.... Ilyenek után ne menjen el az ember kedve a hétvégi "nagy " akciózás szorzózástól....
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.480 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.