Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6898 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Rombolóval nekem is 10 vesztes, 1 győztes meccs jut és 10 győztesre 1 ahol életben is maradok a végére. Mégis megvan már T6os romboló. Ami nem nagy teljesítmény, de csak gép elött ülés kérdése....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6907 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ne is mondd, általában el is süllyesztenek, mert csapatmunka az nincsen. De ennél sokkal rosszabb a helyzet.

Tegnap pl. mentem cirkálóval úgy, hogy rajtam kívül még volt két csatahajó és még egy cirkáló. Jött az ellenfél, simán nyerhettük volna, erre mit látok, miközben engem lőnek, a két csatahajó és a másik cirkáló már az ellentétes irányba iszkolnak.

A másik meg, amikor egy hármas csapatban mentem két másik játékossal, két csatahajó vs. két csatahajó és én a cirkálóval. Lőjük bőszen az ellenfelet, majd a végén az én találatom süllyesztette el az egyik csatahajót, erre az egyik csapattársam elkezdte írni, hogy de ő 1 vs 1-ben nyomta a másikkal, a másik meg, hogy úgy játszok mint egy 11 éves, miközben ez utóbbi semmit sem csinált, csak ott parkolt mögöttünk.

Na most ezek után mégis hogy a francba játsszon az ember?
A csapat általában 2-3 felé indul, mindenki arra vár, hogy a másik majd jól lesebzi az ellenfél hajóját, nem segít, megvárja távolból, míg kilövik a másikat, és utána odasunnyog és leszedi a lepattanót.

Ezzel szemben az ellenfelek közül nagyon sokan értik a csapatjátékot, és ezért nem értem az egészet, 6-8 hajó együtt marad, és azok koncentráltan egy hajóra nyitnak össztüzet, nem szarakodnak azzal, hogy mindenki másik hajót lőjön, ezért aztán kb. 3 sorozattal ki is végeznek egy hajót.

A másik, amikor a csatahajóval játszók 3 km távolságról elkezdenek rombolót lőni, ami kicsi, és nagyon fürge, miközben 6-10 km-re ott a kitűnő célpont egy másik csatahajó, cirkáló esetleg anyahajó képében.

Többek között ennek is köszönhető, hogy random battle-ben 0,7-es a kill/death arányom. :(
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja KimiFan által.

Több
9 éve 1 hónapja #6908 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hasonlóképpen látom én is. Az ellenfélnél látszik a csapatjáték, a csapatomba, ahova kerülök, ritkán. Mintha mindenki féltené a hajóját. Amint kapnak egy karcolást, már iszkolnak is el, én meg ha csatahajóval vagyok, szívok, mert lomha és szétkapnak a cirkálók. A WG részéről kéne változtatni, mert úgy látom, a kill- ekért jár plusz XP (független attól, hogy csak pár 100 HP- ról szedte-e le az illető, vagy full HP- ról).A WOT-ban is ugyan ez volt a helyzet, ez volt a mérce, mennyi killje van az embernek.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6910 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

Édes istenem, miért +2?! Sokra nem megyek Aoba-val t8-ban :unsure:

Vége:

Eredmény:

Oldalpáncél hiánya mellett ezt nem szeretem Aoba-ban, +1-ben még képes elleni, de +2 az már más tészta, főleg, ha fókuszt kap.
(legalább a lőj le 10 repcsit küldi meglett, csak 5 repcsiért 9k hp-m ment el az első sorozatban)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Grievous által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6914 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

KimiFan írta: Ne is mondd, általában el is süllyesztenek, mert csapatmunka az nincsen. De ennél sokkal rosszabb a helyzet.

Tegnap pl. mentem cirkálóval úgy, hogy rajtam kívül még volt két csatahajó és még egy cirkáló. Jött az ellenfél, simán nyerhettük volna, erre mit látok, miközben engem lőnek, a két csatahajó és a másik cirkáló már az ellentétes irányba iszkolnak.

A másik meg, amikor egy hármas csapatban mentem két másik játékossal, két csatahajó vs. két csatahajó és én a cirkálóval. Lőjük bőszen az ellenfelet, majd a végén az én találatom süllyesztette el az egyik csatahajót, erre az egyik csapattársam elkezdte írni, hogy de ő 1 vs 1-ben nyomta a másikkal, a másik meg, hogy úgy játszok mint egy 11 éves, miközben ez utóbbi semmit sem csinált, csak ott parkolt mögöttünk.

Na most ezek után mégis hogy a francba játsszon az ember?
A csapat általában 2-3 felé indul, mindenki arra vár, hogy a másik majd jól lesebzi az ellenfél hajóját, nem segít, megvárja távolból, míg kilövik a másikat, és utána odasunnyog és leszedi a lepattanót.

Ezzel szemben az ellenfelek közül nagyon sokan értik a csapatjátékot, és ezért nem értem az egészet, 6-8 hajó együtt marad, és azok koncentráltan egy hajóra nyitnak össztüzet, nem szarakodnak azzal, hogy mindenki másik hajót lőjön, ezért aztán kb. 3 sorozattal ki is végeznek egy hajót.

A másik, amikor a csatahajóval játszók 3 km távolságról elkezdenek rombolót lőni, ami kicsi, és nagyon fürge, miközben 6-10 km-re ott a kitűnő célpont egy másik csatahajó, cirkáló esetleg anyahajó képében.

Többek között ennek is köszönhető, hogy random battle-ben 0,7-es a kill/death arányom. :(

Nos ha 3kmre van a csatahajomtol egy rombolo akor én is azt lövöm mert kb félpercen belül tele pumpálja az oldalamat torpedoval és agyö citadel,agyö csatahajo jöhet a fürdözés.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 1 hónapja #6921 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha 3 km-en belül van a romboló, akkor próbálom az oldalam mutatni neki, hogy a másodlagos ágyúból minél több tudja tűz alá venni :) Amúgy a WOT-hoz hasonlóan lesz itt is kláncsata, vagy klán alapítás lehetőség?

Oldalmegjelenítési idő: 0.431 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.