- Köszönetek: 48
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nos ha 3kmre van a csatahajomtol egy rombolo akor én is azt lövöm mert kb félpercen belül tele pumpálja az oldalamat torpedoval és agyö citadel,agyö csatahajo jöhet a fürdözés.KimiFan írta: Ne is mondd, általában el is süllyesztenek, mert csapatmunka az nincsen. De ennél sokkal rosszabb a helyzet.
Tegnap pl. mentem cirkálóval úgy, hogy rajtam kívül még volt két csatahajó és még egy cirkáló. Jött az ellenfél, simán nyerhettük volna, erre mit látok, miközben engem lőnek, a két csatahajó és a másik cirkáló már az ellentétes irányba iszkolnak.
A másik meg, amikor egy hármas csapatban mentem két másik játékossal, két csatahajó vs. két csatahajó és én a cirkálóval. Lőjük bőszen az ellenfelet, majd a végén az én találatom süllyesztette el az egyik csatahajót, erre az egyik csapattársam elkezdte írni, hogy de ő 1 vs 1-ben nyomta a másikkal, a másik meg, hogy úgy játszok mint egy 11 éves, miközben ez utóbbi semmit sem csinált, csak ott parkolt mögöttünk.
Na most ezek után mégis hogy a francba játsszon az ember?
A csapat általában 2-3 felé indul, mindenki arra vár, hogy a másik majd jól lesebzi az ellenfél hajóját, nem segít, megvárja távolból, míg kilövik a másikat, és utána odasunnyog és leszedi a lepattanót.
Ezzel szemben az ellenfelek közül nagyon sokan értik a csapatjátékot, és ezért nem értem az egészet, 6-8 hajó együtt marad, és azok koncentráltan egy hajóra nyitnak össztüzet, nem szarakodnak azzal, hogy mindenki másik hajót lőjön, ezért aztán kb. 3 sorozattal ki is végeznek egy hajót.
A másik, amikor a csatahajóval játszók 3 km távolságról elkezdenek rombolót lőni, ami kicsi, és nagyon fürge, miközben 6-10 km-re ott a kitűnő célpont egy másik csatahajó, cirkáló esetleg anyahajó képében.
Többek között ennek is köszönhető, hogy random battle-ben 0,7-es a kill/death arányom.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.