Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #7090 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

sgt_dog írta: Nem akarlak elkeseríteni,de még 9-10es szinten is akad bőven idióta..cv-ket keresgélő dd-k,ca-k,önfejű rambók...bár huzamos rank csatázás után a random mintha teljesen más játék lenne☺totál káosz..

Túl sokat CoD-oznak vag BF-eznek es/vagy tizenkét évesek.(mondjuk, pedig azok is csapat alapú játékok lennének)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7093 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

Sith7 írta: Komolyan ?
Én az első napokban próbáltam csak a rankedet, de elment tőle a kedvem ... de akkor ezek szerint normalizálódott a helyzet ?

Komolyan
Számomra jobban bejön, jobb csatákat megyek mint randomban, azaz szeretek játszani, kikapcsolódni.
Az már megint más kérdés hogy rangban előbbre jutni nehéz, nyerünk egy párat majd bukó csaták de ha sikerül kifogni egy nyerő szériát azután tudtam eddig szintet lépni, gondolom e téren is van némi beleszólása a dolgokba a wg részéről.
Persze itt is vannak dolgok amiket néha nem értek :) pl bemegyünk 4 rombolóval a csatába erre 3 perc ! s vége a csatának mert rombolóink nem foglalnak hanem a foglalási pont körül torpedózgatnak és meghalnak... kövi csata szinte ua a csapat és persze megint bukjuk, játék kilép, pihentet egy kicsit vagy random...
Néha úgy lövök ki hajókat stb hogy el sem hiszem :D néha meg az istennek sem találok el semmit sem, engem persze úgy lőnek ki/hp-nak le hogy csak nézek mint a...
Ennek ellenére számomra jobban bejön a ranked csata, egy kicsit talán csak összefogottabb a játék, jobban figyelünk egymásra (minimapra) stb és ha marad pár jobb képességű játékos a csata végére akkor még vesztesre álló csatát is jobban vissza lehet hozni.
Arról nem is beszélve hogy Nagatóval a 200-250k kredit ált tisztán megvan (prémium) így szépen gyűlik a kredit is a 9-10 es hajókra.
Jelenleg 13 rangnál tartok, eddig nekem ez a tapasztalatom. :)

Több
9 éve 1 hónapja #7096 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap egész nap ráértem játszani. Végre szabadságon vagyok, és nem is volt házi munkám. Ez a játék teljesen más délelött. Valami fantasztikus jó kikapcsolódás volt. De délután ez elveszett. A játék sokkal rosszabb lett. Délelött nem volt rövid csata. Du már előfordult 2-12 eredmény 7 perc alatt.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7106 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma már a 3. Agyfrászt kapok. Megvan a 3kill célegyenesben a negyedik fele erre egy idióta cirkáló társam kilő közvetlen mellettem egy torpedót, persze a célhoz az út rajtam keresztül vezetne. A másik esetben egy dd mellem húzódik mikor jönnek a torpedók így nem tudok kitérni, egy hajszálnyi kellett volna még. A harmadikban elüt egy saját bb(aki valószínűleg el volt mélyülve a scope-ban) ami nekivezet a partnak orral így gyorsan le is szed egy cirkáló aki amúgy el nem talált volna. Éljen. :angry: Hagyom én azt a nemet cirkálót, a rosseb ott egye meg ahol van.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja AtuqShaman által.

Több
9 éve 1 hónapja #7108 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Marha jó ez a teszt hajózás, de még ennyi kib....ot rombolót, csatánkánt minimum 4, de volt, mikor a csapat fele az volt. Ez nem játék, egy szlalomverseny. Az ilyen hülyeségek teljesen felborítják a játékélményt. Nem tudom miért nincsenek lefixálva az egyes hajótípusok száma csatánként....

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7112 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi az istent csináljak Aobával?!
Mai első meccs

Második meccs

Harmadik meccs

Aobaban 3 dolgot nem szeretek:
-Gyenge az oldalpáncélja, de ez tűrhető
-Mostanában elég gyakran volt tier7-8-as meccseken, ahol a lőtáv miatt már hátrányban van
-Nálam elég sok bukó meccs van vele.

A csapatokról meg... Egyikben Isokaze behozott 2 tier3-ast, és nem értette, hogy miért vannak t6-ban folyton. Ez még normális választ adott, a 3. meccsen meg Kongo állt össze egy t3-assal. :sick:

Szerk:
4. bukta

5. bukta

Mára hanyagolom ezt a szerencsétlent.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.438 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.