Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6934 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

KimiFan írta: A másik, amikor a csatahajóval játszók 3 km távolságról elkezdenek rombolót lőni, ami kicsi, és nagyon fürge, miközben 6-10 km-re ott a kitűnő célpont egy másik csatahajó, cirkáló esetleg anyahajó képében.

Hmmmm... ezt azért még egy picit ízlelgesd... én is tudom, h. csak egy szúnyog, de a vérszívó fajtából... 6-10 km-re egy kiváló s bazi nagy célpont, amit elsüllyeszthetek - talán, és három kilométeren belül egy pici kis babszem, de a seggemben, amelyik simán elsüllyeszthet - de azt biztosan... ha íj s nyíl, katapult, ballista, csúzli ésatöbbi lenne a fedélközben, még azzal is a rombolót lőném, sőt a kávédarálókat és a matracokat is hozzávágnám... a messzi célok várhatnak, ez a mocok kisz hobbitka nem!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Szete58 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6935 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Újra hagyom most este is 4 vereség zsinórban a végén már, bőven 50% alá ment a mérleg újra.(győzelem) És nem az van általában, hogy marad 1-2 hajójúk ,ha nem minimum a fél egységük megmarad(de általában több)a végén olyan "szuper" csapatba rak be folyamat.. :( Most már olyan szar [strike]lassan[/strike], gyorsan mint a Wot yee!

Mondja már meg valaki melyik az a napszak amikor kevesebb a retardált játékos fent? Mert az esti órákban gyalázat szar csatákat lehet menni és csak vesztes csatákért lehet feljönni játszani.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6936 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát azt a napszakot még nem találták fel :lol:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 1 hónapja #6938 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most melyik tier amiről beszélünk? Mert álltalában nyerek, de nekem csak tier5 van még álltalában. Ettöl még időnként elegem van, ha nincs jó csatám, nem elég izgalmasak.

Több
9 éve 1 hónapja #6939 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Geotigris, míg csak nyílt béta volt a játék, akkor hétfőtől péntek délután reggel és napközben jók voltak a meccsek, de azóta ilyen napszakot nem találtam még :(

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6940 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
T5 környékén nem mérgelődtünk annyit ahogy a képeket elnézem, inkább afelett. T6 felett egyre gyakrabban előjön hogy T8asok közé dob be, akármit is állítottak az MM rendszeren, az itt jelenlévők közül sokan panaszkodnak rá. Én is szoktam számolgatni a szintkülöndbégeket a csapato között töltés közben de ott max 1-2 szint az eltérés jellemzően az ellenfél javára. Rotkán de megesik hogy T5-ös húz egy T3ast és mindketten bekerülnek egy T6os csatába, ahol megeshet hogy van 1-2 T7es hajó is...így már annyira nem frankó játszani. Hiába teszed ki a szíved lelked, ha ilyen arányban borul az egyensúly, nem sok mindent tehetsz ellene.

Érdekes lenne ha lenne opció hogy én márpedig csak szintenem lévőkkel vagyok hajlando meccselni, és emiatt, ha kell várakozok is mondjuk 10 perceket, cserébe T6-osként csak T6-osok legyenek mindkét oldalon.

Oldalmegjelenítési idő: 0.466 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.