Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6864 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Biztos bennem van a hiba mert nem szeretem/nem tudok rombolókkal játszani, de 10 reloadot még nem igazán éltem meg vele. 2-3 reload után jellemzően kilőnek. Pláne ha első sorozat kilövi a meghajtást, amjd a második felgyújt és kilövi megint a meghajtást, és utána már nem vagyok ellenfél. Igaz addig sem :D

Persze ha limitált lenne a torpedómennyiség, akkor változtatni kellene a fedélzeti ágyuk hatékonyságán, hogy legalább rombolók ellen legyen hatásos miután a torpedóikat ellötték. 10 garnitúra kicsit sok lenne szerintem, 2-3 , max 5 lenne talán az elfogadható, esetleg max darabszám és állítható lenne hogy a 3 vetőcsőből csak eggyel lősz vagy mindhárommal.

De ma reggel is: rombolóval bemegyek középre foglalni, fordulózok egy ellenséges rombolóval meg cirkálóval, egyik kilövi a meghajtásom, füst be, megjavít, próbálok pozicióba kerülni, amint kijövök a füstből ellenséges romboló egyből kilövi a meghajtásom megint. És csak lestem és vártam a torpedókat amik jöttek is. Egy találatom sem volt, a pontot félig áttekertem, majd kilöttek. 99 Xp a jutalom és a szöveges értékelés:

Nem bizonyítottál semmit ebben a csatában.

:angry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6865 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tudom,hogy nagyon alap hajócskámmal inkább lapulni és óvatoskodni kellene,főleg akkor mikor nagyok közé dobál be mint most is(elég sűrűn mostanában)...De hajt a vérem,-és megyek előre mint a véreb...De amikor az esélytelenek tudatában küzdök és amit nagy nehezen "elejtek" trófeát és azt nem adja meg mert az idő lejárt,-nagyon dühítő!... :sick: :angry:
Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6888 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A vita elméleti és fölösleges a rombolok torpedoszámárol ugyanis korlátozott a töltési idö miatt. Igaz kis tierben számolatlanul löheted öket de ott is 30sec nagyobb tierben egyre nö mi ad isten tier 10ben 2 perc körüli azaz 10 készlet :)

Több
9 éve 1 hónapja #6890 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha a rombolóknál kéne torpedószámot szabni, akkor már a cv-knél is kéne, hisz azokon se végtelen mennyiségben állt rendlekzeésre, mind löszerből, bombákból és torpedókból :)

Istenem, ez a nap. Fuso bukta, elindultam egyik irányba, voltak még csapattársaim mellettem, majd csak azt látom, hogy 2 Omaha, cleve, aoba és nem tudom még mi engem lő.2 hajót magammal vittem, de bukta. Talán elsősorban ezért:

Komolyan?! Kongo+2 South Carolina. Gratula. Bevezethetnék már, hogy a szakaszok +-1 tier eltérés lehetne a hajóik/tankjaik közt.

Aoba 50k sebzéssel bukta. Előbb mentem volna vele, DE csata betöltéskor kidobot a login felületre, betöltésnél meg semmit se csinált. Alf+f4-ezek, erre látom, hogy bedobna. Komolyan? -.-
Mutsuki meg katasztrófa, volt egy küldim, hogy 3 torpedó találatot vigyek be egy meccs alatt. 3. meccsre lett meg, első kettő bukta 0 találattal.

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6894 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az észrevétel jogos, de attól még nem lesz jobb a T4-8 között, hogy T10-en már nem 12+ torpedó szántja a vízfelszint 30 másodpercenként. Hanem 15 torpedó :whistle:

Mondjuk attól sem lesz jobb hogy itt dühöngünk rajta :D

Több
9 éve 1 hónapja #6897 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát jobb lett volna, ha a játék megmarad nyílt béta verzióban, akkor nem volt annyi agyatlan idióta, mint az utóbbi pár hétben. Egyhuzamban 2-3 csatát bírok idegileg lejátszani, mert azt a kínlódást, amit egyesek játék gyanánt művelnek benne... A csapatjáték, mint olyan teljesen eltűnt szinte (a rangsorolt csatáknál is érdekes, hogy 20-25- ös szinten jobb meccsek voltak, mint 15-ös környékén, nem is értem, sokan hogy jutottak el ideáig...)Minden győzelemre 10 bukó jut legalább, és még nincs is hétvége!!!

Oldalmegjelenítési idő: 0.414 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.