- Köszönetek: 219
stevedoki írta: Tegnap este 6-ból 2xer a saját rombolónk torpedózott a tenger fenekére, de a 2.-ik után elegem lett. Tier6 rombolóval ez már gáz. Lag van nálam is, és nem op.rendszer vagy mód függő. Pár napig nem eröltettem a játékot.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Get200 írta:
stevedoki írta: Tegnap este 6-ból 2xer a saját rombolónk torpedózott a tenger fenekére, de a 2.-ik után elegem lett. Tier6 rombolóval ez már gáz. Lag van nálam is, és nem op.rendszer vagy mód függő. Pár napig nem eröltettem a játékot.
Most vagy jópáran tökéletesen céloznak vagy pechem volt de én inkább aimbotot vélek felfedezni.
Ellenséges cirkáló egy darab lövése (nem egy sorozat egy darab skuló) talált el, felrobbantam..
Egy cirkáló össze vissza mozogva menekül, minden lövése talál + citadella
Romboló menekülés közben minden lövésével eltalál + modul ( eloltom a tüzet, kilövi a lapátot a csavart, az ágyúim felét, torpedóvetőt és megint felgyújt)
Hab a tortán, hogy nagy örömmel megvettem a hatos japán rombolót de nem találok el vele semmit..
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.