Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #6817 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

stevedoki írta: Tegnap este 6-ból 2xer a saját rombolónk torpedózott a tenger fenekére, de a 2.-ik után elegem lett. Tier6 rombolóval ez már gáz. Lag van nálam is, és nem op.rendszer vagy mód függő. Pár napig nem eröltettem a játékot.

Most vagy jópáran tökéletesen céloznak vagy pechem volt de én inkább aimbotot vélek felfedezni.
Ellenséges cirkáló egy darab lövése (nem egy sorozat egy darab skuló) talált el, felrobbantam..
Egy cirkáló össze vissza mozogva menekül, minden lövése talál + citadella
Romboló menekülés közben minden lövésével eltalál + modul ( eloltom a tüzet, kilövi a lapátot a csavart, az ágyúim felét, torpedóvetőt és megint felgyújt)

Hab a tortán, hogy nagy örömmel megvettem a hatos japán rombolót de nem találok el vele semmit..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6823 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Rombolóval én is szívok egyfolytában. Hajócsavart kilővik egy sorozattal, megjavítom, majd felgyújt a pékbe és a csavart is kilövi megint. Eddig nekem jó ha egy meccsen egyszer sikerült ezt egy rombolóval megtennem.

Több
9 éve 1 hónapja #6827 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mutsuki 10km-es torpedókkal jobb lesz, 6-ossal egy kissé...

Most mentem 2 pocsék kört Fusoval. A csapat alszik? Első meccs:

DÉlről indulok, kb középtájt megyek, mert a bal lent kissé gyenge a védelem, furut sortűzzel kilővöm (cirkálókhoz megy), majd azt látom, hogy alig pár hajónk maradt, engem meg 2 fuso lő, egyol szemből jobb oldalt, másik meg hátúlról. Remek, ilyenkor melyik elől térjek ki? Ja, votl még egy murmansk is, 2 torpedó talált, de megöltem, de sokra mentem vele, mikor meghaltam, bázisnál meg egy omaha és 2 cleve volt.

Másik:

Lemmingek, nem vettem észre, hogy csak négyen?! maradtunk a bázis közelében, aztán kapom az áldást stock nagatotól, rombolóktól és cirkálóktól, akik a bázisra mennek. Nagatot 17km-ről lövöm, oldalt, 0 sebzés, ő simán sebez +2k-t. Tudom, hogy nagyobb az ágyú kalibere, de azért...

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6829 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez mi az isten?!. fuso meccs, másodjára kapom Hotspotot tier8-ba, de most 2fps-sel a kezdetétől a végéig?!

Csoda, hogy tudtam sebezni, mert a fél hp-m lement a tirpitz és társaitól, míg nem láttam mi van. Alt+f4-eztem ezt :sick:

És biztos ez lesz lecsillagozva, csodálatos.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 1 hónapja #6832 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő

Get200 írta:

stevedoki írta: Tegnap este 6-ból 2xer a saját rombolónk torpedózott a tenger fenekére, de a 2.-ik után elegem lett. Tier6 rombolóval ez már gáz. Lag van nálam is, és nem op.rendszer vagy mód függő. Pár napig nem eröltettem a játékot.

Most vagy jópáran tökéletesen céloznak vagy pechem volt de én inkább aimbotot vélek felfedezni.
Ellenséges cirkáló egy darab lövése (nem egy sorozat egy darab skuló) talált el, felrobbantam..
Egy cirkáló össze vissza mozogva menekül, minden lövése talál + citadella
Romboló menekülés közben minden lövésével eltalál + modul ( eloltom a tüzet, kilövi a lapátot a csavart, az ágyúim felét, torpedóvetőt és megint felgyújt)

Hab a tortán, hogy nagy örömmel megvettem a hatos japán rombolót de nem találok el vele semmit..

Én igazából a játékostársak hülyeségére akadtam ki. A lag-ot, mint álltalános problémát emlitettem.

Több
9 éve 1 hónapja #6833 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na igen, az igen gyanús, hogy használnak valamit. Romboló füst mögül folyamatosan lő, halál pontosan (ő lát engem, ő meg fel se spotolódik). Ha elő is kerül, becéloznom lehetetlen, mivel csak fel-fel villan. És azért egy vicc, hogy 1 romboló szétkap egy full HP-s cirkálót, és nem is a torpedóival, hanem ágyúkkal, és csak azért, mert én nem tudom (nem látom) lőni, 8-10 km-ről.... Be kéne vezetni a véges számú lőszert és torpedókat, akkor megnézném, mennyire virgonckodnának a rombolók. Tudom, ez egy játék, de akkor is ezek a rombolók, ahogy itt megvalósították, nagyon-de nagyon messze állnak a valóságtól...

Oldalmegjelenítési idő: 0.402 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.