Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6834 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A véges lőszerrel sok szívás lenne. Egy alap Omahával simán ellődözök 400+ -t egy meccs alatt. Ok abból jó ha 120+ talál, de akkor is.

A véges lőszer szerintem akkor lehetne megfontolandó, ha lenne külön realisztikus szint, ami választható.

A füstből megsoroz probléma volt nekem is ma, de felettem volt egy ellenséges vadászraj, így betudtam azok felderítésének, illetve másik esetben meg egy ellenséges cirkáló volt 8km távolságra tőlem és tippre miatta láthatott a füstös romboló.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6836 Írta: 99lufi
99lufi válaszolt a következő témában: Dühöngő
nem tudom, mit csinálok rosszul??

be is fejezem mára sok az agyhalott....

Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja 99lufi által.

Több
9 éve 1 hónapja #6837 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Wot-ban is véges lőszer van és az is a játék része. Meg tudom, nem valósághű, ez csak egy játék, de akkor is fura, hogy a valóságban egy sokad hegedűs, inkább kísérő feladatokra alkalmazott hajótípus itt a legerősebb (oké, kevés HP és nincs páncél, de cserébe gyors, fordulékony és szinte láthatatlan)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6838 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A realizmust az itt nem játszik.Elöször is a csatahajok nem lövik egymást HE-vel ,söt a cirkálok sem .Csak és kizárolag AP-vel.,met cstahajot nem igazán zavarja a fedélzeti tüz.minden lényeges dolog vastag páncél mögött van.Az meg furi harc lenne ha a rombolok ellönék a csata elején a torpedoikat egy területre aztán várnák a csata végét.

• Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6854 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
A WoT-ban nem tudom mi van, nem játszottam vele és nem is tervezem.
Amíg a játék nem jutalmazza az egymás segítését, addig ne nagyon várjunk csapatmunkát, kisegítést, vagy pl állandó légvédelmet egy anyahajónak, csatahajónak egy cirkálótól.
Rombolók meg noha "csak" kísérőhajók voltak, megvolt a maguk szerepe a konvojok kísérete során, de mivel ilyen pálya nincs a játékban, kellett nekik valamilyen szerep, ami indokolttá teszi a használatukat. Tengeralattjárók ellen lennének még hasznosak, hiszen pl az amerikai rombolók tatján ott sorakoznak a mélytengeri bombák, de ugye átrágtuk azt is már hogy miért nem lenne jó, ha bekerülnének a tengeralattjárók a játékba.
Pár új játékmód sokat lendítene a dolgon, ahogy környezeti változások is, pl éjszaka, helyenként állandó köd, vagy akár vándorló ködgomolyagok, eső, vihar, alkonyat és a repülők látotávolságának drasztikus megnövelése.

• Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6855 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
Azért célozni is kell és ahogy az egyik cikk írta, az lehet hogy a Farragutnak csak 8 torpedóvető csöve volt csak 8db torpedóval megtöltve, de az a 8 komoly kárt tudott okozni egy cirkálóban vagy annál sokkalta nagyobb csatahajóban, esetleg anyahajóban. Más kérdés hogy anyahajó közelébe nem nagyon jutott, de a lényeg hogy a torpedók csak mint kiegészítő fegyverzet volt jelen, nem főfegyverzet, mint amivé tették a WoWs-ban.
Így nem biztos hogy olyan ördögtől való lenne ha nem lenne végtelen számú torpedó a hajókon, hanem csak 2-3 sorozatra való...máris nem érné meg egy ellenséges rombolóra elpazarolni azt a kevés de értékes torpedót.
Ha meg ellővi az első 5 percben, utána mehet más feladatokat ellátni, pl ellenséges rombolókra vadászni, felderíteni, pontot-bázist foglalni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.391 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.