Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #6787 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi ez a hatalmas fps és ping ugrások?! Fél jét, hét óta tapasztalom, leginkább mutsukinál láttam, hogy leesik az fps 20-ról 1-re, ping 40-ről akár 135-re, lagjelző meg piros. Egyik meccsen a torpedójelző látszódott, de maguk a torpedók, csak becsapódáskor.

Csoda, hogy össze sikerült torpedózni azt a párat, ami kellett a 15-ös és 10-es küldihez.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6795 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Éjszakai mérleg.. :unsure:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6799 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagyon azt vettem észre, hogy amióta bétából élesbe váltott a játék, a csaták "élmény" minősége drasztikus mértékben esett (mindegy, hogy nyerő, vagy bukó). A csapatjáték az esetek 90%-ban ugrott (pl. nemegyszer látta, hogy az ellenfél bombázó is és torpedó vetői pár km-es távolságban szépen, sértetlenül el tudtak menni a cirkálók között, én ha egy mód van rá, ki is jelölök a közelben lévő repülőrajt, minél több elhulljon). Egyre jobban szaporodnak az olyan csaták, ahol a csapat pár perc alatt elhullik, az ellenfélnél meg alig van HP vesztés!
Pár hete a hétköznap reggeli és nappali órákban lehetett jó és élvezetes meccseket menni, mostanában folyamatos "hétvégi üzemmód" van szinte.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja tyer82 által.

Több
9 éve 1 hónapja #6801 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap este 6-ból 2xer a saját rombolónk torpedózott a tenger fenekére, de a 2.-ik után elegem lett. Tier6 rombolóval ez már gáz. Lag van nálam is, és nem op.rendszer vagy mód függő. Pár napig nem eröltettem a játékot.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6807 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Nagyon azt vettem észre, hogy amióta bétából élesbe váltott a játék, a csaták "élmény" minősége drasztikus mértékben esett (mindegy, hogy nyerő, vagy bukó). A csapatjáték az esetek 90%-ban ugrott (pl. nemegyszer látta, hogy az ellenfél bombázó is és torpedó vetői pár km-es távolságban szépen, sértetlenül el tudtak menni a cirkálók között, én ha egy mód van rá, ki is jelölök a közelben lévő repülőrajt, minél több elhulljon). Egyre jobban szaporodnak az olyan csaták, ahol a csapat pár perc alatt elhullik, az ellenfélnél meg alig van HP vesztés!
Pár hete a hétköznap reggeli és nappali órákban lehetett jó és élvezetes meccseket menni, mostanában folyamatos "hétvégi üzemmód" van szinte.

Egyetértek veled, eddig nekem mázlim volt, de a mostani hétvégi akció alatt...:
- Péntek du/este 10-ből 1 nyerés ( persze a 113k-s csata bukó volt Nagatóval:( ...)
- Szombat 8-ból 8 bukta, tegnap meg 7-ből 2 nyerés, de az is Co-op és kínszenvedve. :blink: ..
az "öngyilkos" rombolóinkról nem is beszélve, meg a mázlis 500 HP alatt túléli a salvómat és ezzel nyerik a meccset :pinch: ...
azon persze "anyukáznak", hogy CA-val kempelek, mert a saját csapattársam CV-jét fullosan védem a DD-k és repcsik elől, persze meccs végére 1-2 DD/CA beakad :woohoo: , míg a CV-nek 2 kill :whistle: ....
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Ghostsaker által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6810 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

erröl enyit
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.421 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.