Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #13077 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

Eper írta: Szerintem nem éri meg a wg nek ez azért van dublon és nem arany

Na ja, csak a repcsissel is megcsinálták.. Bizom benne, hogy itt is. Inkább it költeném el azt az 500k free XP, mint a wotban :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13100 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés

Get200 írta: Valakinek esetleg van arról infója, hogy összevonják ezt is a többi WG játékkal és közös lesz az arany meg a free XP?

Üdv!

Sajna azt kell mondjam, hogy ne reménykedj benne!
Azért, mert a nyílt béta megjelenésekor így működött a rendszer. Nekem így volt prém acc-om mindkét játékban. (A prém acc-nál, tuti biztos, hogy így működött...)
De idővel ezt is megszüntette a WG, mert ha sokan játszanak mindkét játékkal, akkor "dupla" bevételük lehet így. (Üzletileg logikus is a döntés.)

Lehet, hogy a repülőssel kompatibilis a valuta, de csak idő (és ennek a rendszernek a sikeressége) kérdése, hogy mikor vezetik be ott is...

Doki!

Végül, mit sikerült alkotni a videóval kapcsolatban?
Remélem összejött! ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13105 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Kérdés

zstorok75 írta: Csinálsz róla egy torrent filet, és azt elküldve nekünk/nekem, az alapján húzzuk le töled.
Legalább nem kell folyamatosan bekapcsolva hagyni a gépeket, míg a 11GB "átszalad"...

Ez elvileg megoldható, bár még nem csináltam magam torrent file-t, de egyszer mindent el kell kezdeni :)
Bár ehhez egy kis segítséget kérnék...

A torrent kliensben, a következő beállítások fogadnak, a torrent létrehozásánál:

Kérdésem, hogy a "trackerek" című rész az micsoda?
Valamint a "szeletméret"? Az jó, ha automatikuson marad?
Illetve, hogy a "privát torrent" az szintén micsoda?
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Dr.OGA által.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13107 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés

Dr.OGA írta:

zstorok75 írta: Csinálsz róla egy torrent filet, és azt elküldve nekünk/nekem, az alapján húzzuk le töled.
Legalább nem kell folyamatosan bekapcsolva hagyni a gépeket, míg a 11GB "átszalad"...

Ez elvileg megoldható, bár még nem csináltam magam torrent file-t, de egyszer mindent el kell kezdeni :)
Bár ehhez egy kis segítséget kérnék...

A torrent kliensben, a következő beállítások fogadnak, a torrent létrehozásánál:

Kérdésem, hogy a "trackerek" című rész az micsoda?
Valamint a "szeletméret"? Az jó, ha automatikuson marad?
Illetve, hogy a "privát torrent" az szintén micsoda?

Minden jó úgy, ahogy van, nem kell annyira optimalizálni ebben az esetben.
Esetleg a "Pivát torrent"-hez nyomhatsz egy pipát, de nem fontos.

Csinálj egy mappát amibe beteszed a kliens minden elemét. (Ha akarod, tömörítsd)
Forrás kiválasztása... add meg a mappát
Aztán létrehozás. (Pár perc míg legenerálja a filet)
Keresd meg, hogy hová hozta létre, és azt a file-t küld el nekünk.

Ha ide teszed fel, javaslom hogy a vendékek elöl rejtsd el. (Fent, összekapaszkodó két ember az ikonja...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 9 hónapja #13120 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés
Zstorok75! Nem nyúltam már hozzá. A Yamato 180+ dmg-s csatát akartam megcsinálni, de valamiért nem tudom... Fraps, konvertálás az oké. Viszont amikor beteszem a movie maker progiba, akkor már csak hang van.... Nem tudom mi a gond, mert úgy csináltam mindent, mint a Nyikolájnál.

Több
8 éve 9 hónapja #13123 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

zstorok75 írta:

Get200 írta: Valakinek esetleg van arról infója, hogy összevonják ezt is a többi WG játékkal és közös lesz az arany meg a free XP?

Üdv!

Sajna azt kell mondjam, hogy ne reménykedj benne!
Azért, mert a nyílt béta megjelenésekor így működött a rendszer. Nekem így volt prém acc-om mindkét játékban. (A prém acc-nál, tuti biztos, hogy így működött...)
De idővel ezt is megszüntette a WG, mert ha sokan játszanak mindkét játékkal, akkor "dupla" bevételük lehet így. (Üzletileg logikus is a döntés.)

Lehet, hogy a repülőssel kompatibilis a valuta, de csak idő (és ennek a rendszernek a sikeressége) kérdése, hogy mikor vezetik be ott is...

Doki!

Végül, mit sikerült alkotni a videóval kapcsolatban?
Remélem összejött! ;)

A közös Acc és a prémium most is adott, nekem is így van..
Mind a három játékhoz elég egy acc és mind a háromhoz jó a prémium is. A WoT és a WoWp még az aranyat is megosztja csak a WoWs-nál van arany helyett a dobloon. Üzletileg a közös arany szerintem jobb, mivel gyorsabban fogod elkölteni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.359 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.