- Köszönetek: 219
Eper írta: Szerintem nem éri meg a wg nek ez azért van dublon és nem arany
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Get200 írta: Valakinek esetleg van arról infója, hogy összevonják ezt is a többi WG játékkal és közös lesz az arany meg a free XP?
zstorok75 írta: Csinálsz róla egy torrent filet, és azt elküldve nekünk/nekem, az alapján húzzuk le töled.
Legalább nem kell folyamatosan bekapcsolva hagyni a gépeket, míg a 11GB "átszalad"...
Dr.OGA írta:
zstorok75 írta: Csinálsz róla egy torrent filet, és azt elküldve nekünk/nekem, az alapján húzzuk le töled.
Legalább nem kell folyamatosan bekapcsolva hagyni a gépeket, míg a 11GB "átszalad"...
Ez elvileg megoldható, bár még nem csináltam magam torrent file-t, de egyszer mindent el kell kezdeni
Bár ehhez egy kis segítséget kérnék...
A torrent kliensben, a következő beállítások fogadnak, a torrent létrehozásánál:
Kérdésem, hogy a "trackerek" című rész az micsoda?
Valamint a "szeletméret"? Az jó, ha automatikuson marad?
Illetve, hogy a "privát torrent" az szintén micsoda?
zstorok75 írta:
Get200 írta: Valakinek esetleg van arról infója, hogy összevonják ezt is a többi WG játékkal és közös lesz az arany meg a free XP?
Üdv!
Sajna azt kell mondjam, hogy ne reménykedj benne!
Azért, mert a nyílt béta megjelenésekor így működött a rendszer. Nekem így volt prém acc-om mindkét játékban. (A prém acc-nál, tuti biztos, hogy így működött...)
De idővel ezt is megszüntette a WG, mert ha sokan játszanak mindkét játékkal, akkor "dupla" bevételük lehet így. (Üzletileg logikus is a döntés.)
Lehet, hogy a repülőssel kompatibilis a valuta, de csak idő (és ennek a rendszernek a sikeressége) kérdése, hogy mikor vezetik be ott is...
Doki!
Végül, mit sikerült alkotni a videóval kapcsolatban?
Remélem összejött!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.